Chcę kupić któryś z tych dwóch 125'tek. Wiem, że Kymco to dobra marka, ale słyszałem dobre opinie o Outlooku 125. Moc 12KM, chłodzenie cieczą. Kymco ma 9,4km i chłodzenie powietrzem. Co wybrać??? Dzięki za pomoc.
Ja bez dwóch zdań wybrałbym Kymco.Tu masz test:
http://www.motogen.pl/laboratorium/testy-skuterow-i-motorowerow/kymco-agility-city-125-pogromca-korkow,art13.html
Test czytałem i nie mam wątpliwości, że to udany model. Czytałem ostatnio test Keewaya i stąd moje dywagacje, czy wybrać "pogromcę korków" czy "pogromcę mitów" :)
http://www.bikers.pl/aktualnosci,7,60,339,2,0,pogromca_mitow.html
Ja wybrałbym KYMCO i wiem, że byłby to właściwy wybór.
Zdecydowanie Agility. Ilość tych skuterów na Południu mówi sama za siebie. O ile Agility City(vel R16), w wersjach 50, 125 i 150 we Włoszech czy we Francji spotkać można na każdym kroku, o tyle Outlook to gratka.
Oglądałem jednego i drugiego w salonie i to Kymco wydawało się być lepiej wykonane. Do tego dochodzi niemal nieskazitelna renoma tej marki. Jak dla mnie wybór jest oczywisty :)
woodysurf, jakbyś się zdecydował na Agilkę i chciał po nią przyjechać na śląsk, to myśle, że mógłbym jakiś rabacik na nią załatwić- taki, że napewno cały "zabieg" by Ci się opłacił.
woodysurf nie sugeruj się chłopie testem nowego Keewaya bo o każdym nowym skuterze można dobrze napisać,niech zrobią test obu np przez 5000km,wtedy zobaczymy czy jest taki dobry.Chłopaki dobrze radzą,ja też wybrałbym tylko Kymco.
Woody, jesteś jeszcze na forum?
Jestem
Wysłałem Ci maila i priva.
Na samej górze strony- będziesz miał podświetloną zakładkę POCZTA
wejdź tam. będziesz miał wiadomość ode mnie.
Czy chłodzenie powietrzem w Kymco "wydoli"??
Bez problemu, a chcesz jeździć trasy czy po mieście?
No pewnie,przeciez nie bedziesz robij jednorazowo 200km bo predzej tylek nie wytrzyma niz skuter
Za wolne to to na trasy. Ma służyć do walki z korkami. Napisałem maila na priv
Ja myśle, że te 10 kucy w tak lekkiej budzie potrafiłoby to rozpędzić chociaż do 90km/h- na przepisowe przemieszczanie się w sam raz ;p
A czy jest ktoś na forum, kto miał jakieś doświadczenie z Keewayem Outlookiem 125?
Ciągnie Cie do chińszczyzny?woodysurf napisał:
A czy jest ktoś na forum, kto miał jakieś doświadczenie z Keewayem Outlookiem 125?
Nie ciągnie, ale nie widzę powodu dokonywania decyzji o zakupie na podstawie stereotypów i zasłyszanych opinii.
Wa kim razie- kup Keeweya!
Kolumbowie nigdy nie mieli lekko ;p