Keeway Matrix By Noras093

Siemka mam do przedstawienia mój i mojego kupmla skuter keeway matrix :slight_smile: Jest on po dość dużym tuningu optycznym jak i po tuningu mechanicznym. Tuning optyczny: -Kiera BMX -Nowe malowanie (trochę lipne ale będzie lepsze w lipcu:D) -Nadkole wygładzone -Bed look(czy jakos tak :D) -Zaszpachlowane tylnie kierunki(taki kaprys) -Niebieskie śruby od kapy -Chwytak powietrza -Jak coś mi się przypomni to napisze :slight_smile: Tuning mechaniczny: -Cylinder stage6 sport pro -Komin stage6 pro replica -Wario malossi 2000 -Sprzęgło Hebo R -Dzwon sprzęgła stage6 WingCooler Team -Pasek polini -gas box stage6 -dysza 120 -filtr polini air box - Przełożenia polini +30 -Sprezyna dociskowa czerwona małossi -Sprezynki sprzęgła niebieskie -Rolki 4 gram Plany: -Nowe małowanie -Polerka przekładni -Gaźnik 19mm Arreche -Kruciec nowy więcej zdjec będzie nastepnym razem:) pozdro proszę o propozycje tuningu gdyz chce jeszcze cos zrobić ale nie wiem co :D:)

Ciekawy bad look. Na Twoim miejscu nic już bym nie robić, żeby nie był zbyt przesadzony.

siema no matrix ladny:-D a nie zastanawiales się nad polerka tego tlumnika moze jakieś diody hmmm:P jak na razie daje 8/10 i czekam na dalsze zmiany…>

ELo matrix wypas tylko w tą wyciętą gwiazdke wklej siatke tuningową bo na zdjęciu jej nie widać xD tak to 9/10

no matrix wypasiony zwłaszcza brewki mi się podobaja daje 8/10 ta gwiazdka a’la Strage 6 mi się nie podoba nie pasuje mi tam aha i napisz jak z osiagami :wink:

no osiagi sa zadawalajace :smiley: super przyspieszenie i predkosc max 105 mierzone GPS-em muszę gaźnik zmienić bo juz przy 90 nienadaza paliwa dawac :smiley: :evil: oto zdjecie od przodu, jak wróce ze szkoły to wrzuece więcej :slight_smile:

keeway fajny daje 8/10 Daj więcej fot przodu skuta Jakie są jego osiągi Powodzenia w Planach!!! :lol:

Jak ci się spisuje ten gasbox?? Jestem ciekaw jak on stoi z osiągami ogólnie to super ale coś mi nie pasuje daje 8,5/10

Ładny Matrix. Chyba najładniejszy jakiego widziałem. No i tak jak poprzednicy ciekawy bad look :slight_smile: pozdro :stuck_out_tongue:

Dzięki temu bad look’owi nadałem mu ciekawy sportowy kształt, tzn stylistkę. Malowanie też bardzo fajne tylko ta gwiazdka taka ni w chu ni w oko. Można ją zrobić taką Stage6 ale ta też jest ok (tylko drobną siatkę wsadź pod spód). Ogólnie sprzęcik jest gitt! Dają 9/10 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bardzo fajnie go zrobiłeś. Fajny tuning. Fajny wygląd. Podziwiam Cię. I wsadź pod tą gwiazdke siatke.

Bad look wymiata. Może powiesz coś więcej ile machina wyciągać :lol:

szkoda ze sprzedajesz.

Borek02, no troszkę szkoda :frowning: ale muszę puszcze go nawet za 6000 złotych proszę o propozycje

siema piekny matrix tez niedlugo kupuje matrix a ten twoj jest cudowny daje 9.5/10

skuter ogólnei fajny, ale widzę kilka wad :stuck_out_tongue: -te “ryfle” jakieś tak lekko pogięte -kolor na zdjęciach wygląda na jakiś akryl… lepiej wyglądała by perła, ale to moze tylko wina zdjeć -brak siatki w gwiazdce :stuck_out_tongue: ogólnie 8/10 PS. Super wyszedł Ci ten bad-look

siemka zamieszczam linka z którego można pobrac wszystkie zdjecia skutera i jego części :slight_smile: http://rapidshare.de/files/39748722/skuter.rar.html

Jestem ciekawy jak wygląda jazda w nocy?? Z tym bad lookiem

nawet fajny matrix tylko tak jak tam koledzy wczesniej napisali ta gwiazda trochę szpeci i wyprostuj sobie ryfle… ale ogolnie ok 9/10

No właśnie przed chwila pękł mi pasek :confused: i przy okazji pękło wario malossi ;/ zamówiłem wario hebo i pasek stage6 . a wario hebo będzie lepsze niz malossi pasek wario palenie gumy z 2 tygodnie temu [youtube]http://pl.youtube.com/watch?v=KsSlbNIuq-g[/youtube]