Keeway Matrix By Noras093

MATRIX ZAJEFAJNY ile kasy w niego wsadzileś a jak on jest twój i kumpla o co w tym chodzi 10/10

no to teraz po wymianie paska wariatora i wentylatora wariatora to juz ponad 6 tysiecy . tak naprawde jest ten skuter tylko ze wszystko robie z moim koleka i zawsze mówimy ze jest nasz :smiley:

Kupe kasy w niego wladowales :smiley: Bardzo fajny Matrix. Na kole probowales latac? xD Zacnie, zacnie :slight_smile:

próbowałem ale mi nie wychodziło wiec zostawiłem to . bo od niskich obrotów nie chce ciagnac ;/ trzeba zmienić wydech ale juz mi się nie chce w niego kasy wkładac :smiley:

Sprzęcik zrobiony na poziomie:) i mechanika też całkiem niezła. Jak widać nie trzeba mieć aeroxa, żeby odstawić ładną furke:P

A skąd wziąłeś te tylne białe klosze?

he kazdy mnie pyta :smiley: odkreciłem i włozyłem pomrnczowe zrówki i nie było kloszy ;d

spoko pomysł :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[ Dodano: 2008-12-25, 19:39 ]
wrzuć więcej fot, bo link z rapida nie działa…

a ty macie link do zdjec jutro porobie jak silnik siedzi w ramie bo go rozlozylem pomalowalem zalozyłem nowe łozyska bo te co były się rozjebały i wal nowy
http://www.bikepics.com/members/noras093/07matrix50/

Seryjne łożyska ci się rozleciały czy jakieś inne??

no seria :smiley:

Nom kiła ciekawa :smiley: Chodz z drugiej strony bym się z Toba zmierzył :smiley: Pozdro

a jak osiągiż a przekładnie czym małowałeś? a co myślicie o bitexie?

super wygląda a to jest orginalny kolor ?czy małowany , a ile ci wyciaga :smiley: