Mozna powiedzec ze prace na brewką się zaczely. Dzisiaj juz nie moglem wytrzymac i poszlem do garazu, obkleilem lampe taśmę malarska i nalozylem 2 warstwy maty i zywicy, mysle ze jak naloze jeszcze jedną i juz wystarszy. Narazie nie ma fot bo mam zrobioną samą forme do konca tygodnia postaram się juz wyciaż otwor na lampe i moze naloze szpachle z włóknem ale jak na razie nie posiadam jej będzie trzeba wyslac kogos zeby mi ją kupić xD EDIT Zmiana planow zrobilem cos innego niz zamierzalem ale wydaje mi się ze tez jest fajnie. Zostawic tak zeby zachodzila do konca lampy na dole ty przyciac gdzieś tak o polowy?? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ladnie wychodzi jak na razie [; A w tle widnieje Stunt Machine ;d
Ten bad looczek jakiś troszeczke za łagodny… musisz bardziej go zaostrzyć :-> A na tyle to mnie tylko dobija ten cieniutki kapec! a tak to SwEEeTtniE :diabel2:
brewki mi się podobają obył je elegansko dokończyć
Troche podciolem to i owo i wyszlo tak:
zajebisty keeway profesionalne wykonanie mam nadzieje ze dorobisz do niego nadkole i dasz lampe od roxa diodowo z kierunkami fajna kiera i ile za adapter dales niedlugo będzie custom mojego keewaya
Szpachla na brewke nalozona i wyszlifowana
Siwy Siwy ty dziku co ty jeszcze z tym swoim keewayu wymyślisz Powiem że to wygląda bardzo ciekawie. Mam tylko jedno zastrzeżenie cały tył szpeci ten malutki laczek Wsadz laka trochę większego mi do mojego hrr włazł lak grubszy o 2,5cm i wyglądać kozacko
Kartery to inaczej blok silnika. Porobilem pare nowych fot w sobote malowanie
i czym ja przylepisz do lampy chodzi mi o brewke?
no brewka fajna ale najlepszy efekt będzie jak będzie pomalowanie
najladniejszy jak na razie hRR w Polsce moim zdaniem efekt koncowy będzie mega
Jak na razie nic nie ruszylo oprucz tego ze zmienilem manetki w sobote bede juz małowal na polysk.
Wstaw jak najszybciej fotki jak pomalujesz HRR wypasiony - gdybym miał tak $$$ żeby tunnąć mojego :roll:
Manetki moim zdaniem są fajne miękkie ale naprawdę szybko się zużywają i brudzą.
Manetki kosztują 35zl wiec jak się zetrą to kupie nowe Jutro up z małowania EDIT No i są foty komentować
Ale Tobie się masakrycznie wydech ‘odbarwił’ :-/
Wydech wygląda super z tym przebarwieniem daje jescze jedną fote
no to teraz połysk pierwsza klasa super wyszło
No wyszlo elegancko a ten skuterek przy czaszy z brewka to tez Twoją?