No i git. Super wygląda. ALe z tym badem bylo by zaje****.
Własnie tez mysalem o tym zeby nie dawac tych plastikow ale chyba je dam ale przeciesz w kazdej chwili mogę je odkrcic tak czy siak podciolem je dzisiaj zeby pasowaly do boczkow i wyzlo takie cos: Zmatowilem do konca boczki i z maski trochę zdarlem lakier bo w jednym miejscu odpadlo kawalek przy odkejaniu naklejki kiedys. Do soboty zmatowie reszte plastikow i naloze szpachle wykonczneiow? i ja wyszlifuje a w sobote malowanie tylko ze nie bede na razie małowal tego plastiku jednego z przodu bo mam zamiar zrobić bad looka jak wspominalem wczesniej.
a na jaki kolor malujesz :?:
Czarny połysk i do tego klar z czerwonym brokatem
oj jej ciekaw jestem jak będzie ten brokacik wyglądal. No ale z czarnm polyskiem się zgodze a co do reda to nie jestem do konca przekonany.
Wlasnie jescze co do tego brokatu to muszęsię zastanowic. Nie bede robil zadnych wlotów. Tyl skonczony szpachla wykonczeniowa nalozona i wyszlifowana reszta plastikow przygotowana do małowania, jutro bede małowac. I chyba od nastepnego tygodnia biore się za badlooka :> mam tylko jedną fote po nalozeniu szpachli wykonczeniowej jescze nie wyszlifowanej bo aparat mi się wyczerpał
SiWy, nie wiem czy ktoś już o to pytać ale jak rozwiązałeś wlew paliwa bo z tego co widzę to go zaszpachlowałeś??
To czerwone to lampa wisi na kablach :lol: siwy_fact jakbys się przyjzal temu ostatnieu zdjęciu to był wlew paliwa zalwarzyl a tak poza tym ten bak juz jest tam dawno wsadzony od kad mialem zrobione nadkole
ok sorry nie zauważyłem
najlepszy huragan jakiego widziałem !!! zycze powodzenia w dalszych pracach
tuning pewnie zaawansowany, nie wiem nie interesuje się tym. ale skuter bardzo oryginalnie wyglądający, na peeeeeewno się wyróżnia w tłumie. lecz to nie moje klimaty. pzdr
Dzisiaj mialem małowac caly skuter na czarny polysk oprucz tego jednego pastiku co bede robil badlook, ale oczywisce pogoda polzyzowala moje plany bobylo za zimno i pomalowalem tylko tyl, maske i plastik za kolem czarnym matowym podkladem. maluje go z moim tatą a on ma czas wlasciwe tylko w weekendy i jak nie będzie w nastepną sobote alno piatek cieplo to będzie nici z polysku w tym sezonie chyba :-/ A o to moja customowa dupcia : Torche hrr ufajdany ale nawet niebylo czasu go przetrzac xD
bardzo ładnie wyszło lampa od roxa wszędzie wygląda pięknie
wszystko ok, ale jak dla mnie powinna był szersza opona i wygładzone andkole
Niee nadkola na razie nie będzie i na razie tych plastikow za nogami tez nie będzie, podobają mi się naked’y Aha na poczatku nastpenego sezonu chce pomalowac rame na czerwono EDIT:
No no żadna dupcie ma twój hrr. Tylko pozazdroscic.
Tył ci bardzo fajnie wyszedł, teraz jeszcze zrób porządne nadkole i będzie super. A do tego kierunki w nadkolu bo te nie ciekawie wyglądają.
Mialem się od tego tygodnia brac za badlook ale jestem chory wiec nie wiem co z tego wyjdzie. Mozna powiedziec ze nie dokonca badlook zrobie cos w stylu brewek czyli nakejane do lampy nie bede laczyl ich z tym plastikiem przednim bo jego slabo trzyma się szpachla a nie chce zeby zaraz odpadlo wszystko :-/ Zrobie cos w stylu badlooka jak niektorzy robić w speedach2. będzie podobnie jak tu http://www.bikepics.com/pictures/1160269/
no Keeway niczego sobie takiego to chciałbym mieć?..życze szybkiego powrotu do zdrowia bo nie mogę się doczekaż nowych zdjąć z dalszymi etepami tuningu
Zaje^^sty huragan Te gwiazdeczki extra Ja zmienić bym manetki og?lna ocena 9/10