Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

marcin17 napisał:

Powiem ci ze ochydnie wygląda z tym zielonym fuu mi się nie podoba przedtem bylo lepiej!

Nie wiem czy zalwarzyles ale juz nie ma zielonego tylko czerwony. A co che zmienić jest napisalen w pierwszym poscie :P

Ile ci spali z tym kominem:P Bo planuje kupić Tecnigasa :stuck_out_tongue:

no niezła maszyna

Ol3k napisał:

Ile ci spali z tym kominem:P Bo planuje kupić Tecnigasa :-P

Sam nie wiem ile mi pali, wydaje mi się ze wydech nie podnosi spalania a z resztą ja się nie przejmuje spalaniem wole zeby mi więcej spalil a zeby osiagi byly lepsze.

Piekny skuterek. Kurwa i to z mojego miasta. Musze go kiedyś na żywca obejrzeć :slight_smile:

jak na razie to chyba najbardziej wypasiony huracane czy jakos tak :mrgreen:

No to zaczynam się bawic w laczenie tylnych plastikow. Jak na razie pokleiłem je lutownica i trochę wygladzilem papierem na dniach kupie mate i zywice i bede je kleil od wewnatrz a na wierzch dam szpachle. Tylko teraz tak zostawic te 3 dzury co mialem siatke czy je zaszpachlowac??

zaszpachluj je i wytnij gwiazdke :wink:

jak dasz na głatko będzie o ile ładniej

Dobra polozylem pare warstw zywicy i maty od wewnatrz. I teraz tak dawac jeszcze tą mate i zywice czy tyle wystarczy?? EDIT: Zywica wyschnięta wszytko trzyma się super. Podciolem trochę boczki. W sobote najprawdopodobniej bede nakladal szpachle. I teraz pytanie czy jak bede nakladal szpachle wystarczy tylko zmatowic lakier czy trzeba go zedrzec do golego plastiku?? Foty:

dlaczego ściągnąć stożek

Fajny ale ja bym usunąć ten wewnętrzny kufer od strony kierownicy, nie wiem zaadoptował z jakiegoś innego skutera cokolwiek bo wygląda ‘wieśniacko’ :stuck_out_tongue: Ogólna ocena 9/10

Stozek zdjolem bo muszę kupić dysze 85 do niego. Wpadlem jeszcze na pomysl zeby zaszpachlowac tą rączkę z lewej strony do stawiania skuter na stopke centralną bo nie ciekawie wygląda. [ Dodano: 2008-09-06, 20:54 ] Szpachla z włóknem nałożona :smiley:

no pace ida do przodu, teraz cie czeka szlifowanko :stuck_out_tongue: :wink:

O to moja wczorajsza praca do 23:00 :stuck_out_tongue: Lampa wstepnie wpasowana, teraz muszę zywice do konca wyszlifowac i nalozyc na to szpachle z wloknem. Potem wyszlifuje wszytko juz ladnie naloze wykonczeniowke, wyszlifuje na gladko i można lakierował:P Ps: Narazie nie wygląda to zbyt pięknie :lol:

noo lampa teraz elegansko wpasowana będzie :smiley:

Właśnie wrócilem z garazu :stuck_out_tongue: Wyszlifowalem do konca szpachle i zywice. Nalozylem szpachle z wlóknem w miejscu nad lampę. Jak wyschnie ide szlifować.

Ja bym teraz na miejscu siwego wstawić do tyłu teraz lampe diodowa z kierunkami a do przodu dopasowałi wstawić tą lampe Wtedy byłby full custom keeway :smiley:

Hmm optic quatro? Jakoś bardziej ja bym się zastanowić. Jak chcesz to rób klon roxa, ale dużo już takich jest. Może przód runera, będą innego skuta?

W zieme bede robil najprawdopodobniej bad-looka mniej więcej takie cos jak nie ktorzy robić w speedach2 wypatrzylem to na polskiej jezdzie tylko ze trochę to inaczej zrobie niz tu na fotce http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Keeway/Hurricane,50/42181. Nie bede innej lampy wkladal ma przod a takzze nie bede wkladal na tyl leda z kierunkami bo te kierunki to shit moj kolega ma tą lampe i wogule ich nie widac jak się stop nacisnie i juz mial przypal z glinami o to jak jechali za nim i skrecał. Na tyl walne str8 na diodach z jednosladu bo bardzo mi się podoba ona. A tak przy okazji to szpachla juz wyszlifowana i teraz zostaly tylko lekkie poprawki takie jak niewielkie wglębienia itp. Bede musial jescze w tych miejscach dac trochę szpachli z włóknem jak juz będzie idealnie rowno to dam wykonczeniowy i daje podklad :stuck_out_tongue: