Nie wiem czy zalwarzyles ale juz nie ma zielonego tylko czerwony. A co che zmienić jest napisalen w pierwszym poscie :Pmarcin17 napisał:
Powiem ci ze ochydnie wygląda z tym zielonym fuu mi się nie podoba przedtem bylo lepiej!
Ile ci spali z tym kominem:P Bo planuje kupić Tecnigasa
no niezła maszyna
Sam nie wiem ile mi pali, wydaje mi się ze wydech nie podnosi spalania a z resztą ja się nie przejmuje spalaniem wole zeby mi więcej spalil a zeby osiagi byly lepsze.Ol3k napisał:
Ile ci spali z tym kominem:P Bo planuje kupić Tecnigasa :-P
Piekny skuterek. Kurwa i to z mojego miasta. Musze go kiedyś na żywca obejrzeć
jak na razie to chyba najbardziej wypasiony huracane czy jakos tak :mrgreen:
No to zaczynam się bawic w laczenie tylnych plastikow. Jak na razie pokleiłem je lutownica i trochę wygladzilem papierem na dniach kupie mate i zywice i bede je kleil od wewnatrz a na wierzch dam szpachle. Tylko teraz tak zostawic te 3 dzury co mialem siatke czy je zaszpachlowac??
zaszpachluj je i wytnij gwiazdke
jak dasz na głatko będzie o ile ładniej
Dobra polozylem pare warstw zywicy i maty od wewnatrz. I teraz tak dawac jeszcze tą mate i zywice czy tyle wystarczy?? EDIT: Zywica wyschnięta wszytko trzyma się super. Podciolem trochę boczki. W sobote najprawdopodobniej bede nakladal szpachle. I teraz pytanie czy jak bede nakladal szpachle wystarczy tylko zmatowic lakier czy trzeba go zedrzec do golego plastiku?? Foty:
dlaczego ściągnąć stożek
Fajny ale ja bym usunąć ten wewnętrzny kufer od strony kierownicy, nie wiem zaadoptował z jakiegoś innego skutera cokolwiek bo wygląda ‘wieśniacko’ Ogólna ocena 9/10
Stozek zdjolem bo muszę kupić dysze 85 do niego. Wpadlem jeszcze na pomysl zeby zaszpachlowac tą rączkę z lewej strony do stawiania skuter na stopke centralną bo nie ciekawie wygląda. [ Dodano: 2008-09-06, 20:54 ] Szpachla z włóknem nałożona
no pace ida do przodu, teraz cie czeka szlifowanko
O to moja wczorajsza praca do 23:00 Lampa wstepnie wpasowana, teraz muszę zywice do konca wyszlifowac i nalozyc na to szpachle z wloknem. Potem wyszlifuje wszytko juz ladnie naloze wykonczeniowke, wyszlifuje na gladko i można lakierował:P Ps: Narazie nie wygląda to zbyt pięknie :lol:
noo lampa teraz elegansko wpasowana będzie
Właśnie wrócilem z garazu Wyszlifowalem do konca szpachle i zywice. Nalozylem szpachle z wlóknem w miejscu nad lampę. Jak wyschnie ide szlifować.
Ja bym teraz na miejscu siwego wstawić do tyłu teraz lampe diodowa z kierunkami a do przodu dopasowałi wstawić tą lampe Wtedy byłby full custom keeway
Hmm optic quatro? Jakoś bardziej ja bym się zastanowić. Jak chcesz to rób klon roxa, ale dużo już takich jest. Może przód runera, będą innego skuta?
W zieme bede robil najprawdopodobniej bad-looka mniej więcej takie cos jak nie ktorzy robić w speedach2 wypatrzylem to na polskiej jezdzie tylko ze trochę to inaczej zrobie niz tu na fotce http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Keeway/Hurricane,50/42181. Nie bede innej lampy wkladal ma przod a takzze nie bede wkladal na tyl leda z kierunkami bo te kierunki to shit moj kolega ma tą lampe i wogule ich nie widac jak się stop nacisnie i juz mial przypal z glinami o to jak jechali za nim i skrecał. Na tyl walne str8 na diodach z jednosladu bo bardzo mi się podoba ona. A tak przy okazji to szpachla juz wyszlifowana i teraz zostaly tylko lekkie poprawki takie jak niewielkie wglębienia itp. Bede musial jescze w tych miejscach dac trochę szpachli z włóknem jak juz będzie idealnie rowno to dam wykonczeniowy i daje podklad