Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

jest się czy pochwalić, fachowa robota, ten czarny mat nieźle wygląda :wink:

Wiec tak hebo ng zostal sprzedany, stwierdzilem ze lepiej mi się smiga na seryjnym wariu ze skr?con? tuleją . Zamówilem sprężynę malossi zł?tą jak cos to ta tr +15 będzie na sprzedasz.

EDIT:
Zamowilem sobie nową kierke o to ona :smiley: http://allegro.pl/item416929871_kierownica_dartmoor_dirrterr_700mm_czarna_25_4.html
Miałem kupić kiere tnt ale stwierdzilem ze ta jest o polowe tańsza i na pewno będzie wytrzymalsza bo jest stalowa i ma wspawne wzmocniena wiec po co przeplacac :slight_smile:

Ladnie się prezentuje nawet ten keeway nie widzialem tego modelu lepiej zrobionego ;]

Dzisiaj pojechalem na miasto po srubki imbusowe od mebli bo chcialem dac na nich przykrecic dekiel a przyjechalem z lakierem zielonym fluo XD
Pomalowalem siatexy, stopke boczn?, ten dekielem srebrny u mostka i jutro pomaluje tez na zielono amor i moim zdaniem lepiej wygląda niz z czerwon? siatkę :smiley: Na zdjeciach ten kolor wyszedl trochę jasniejszy niz jest w realu :confused: Odcien jest taki jak na przed ostatniej fotce.

Ladnie nawet odbija z tym czarnym mattel czym wycilale? plastiki ?

ja bym pomalować na pomarańczowo te elementy

Ciekawie się prezentuje z tym zielonym, ale mi się bardzeij z czerwonym podobać :stuck_out_tongue:

Mi tam się z zeilonym bardziej podoba tyle ze inaczej ten kolor wygląda na zdjeciach:P

Przyszla dzisiaj moja ukochana kierowniczka :smiley:

tu jescze wczorajsza jedna fotka gdzieś się zawieruszyla :stuck_out_tongue:

kiera spoko lepsza od starej :smiley: :wink:

mi się bardziej podobaża ta stara kiera

Aha jak cos to juz tej wystajacej sztycy nie ma bo ja uciolem i wreszczie sprawilem sobie korek do mostka :stuck_out_tongue:

daj fote tego korka bo chciałbym jakis w neosię zamontowac :wink:

Korek mam od roweru odkrecony :stuck_out_tongue: Dodam fotkę dzisiaj :stuck_out_tongue: Wczoraj odkleilem naklejki stage6 i zrobilem sobie dla jaj dwa pasy biale z przodu i nawet fajnie to wygląda xD I teraz mam dylemat czy je zerwac czy zostawic xD Foty pozniej

kiera super się prezentuje :mrgreen: . kolorki siatek i tamtych pierdożek bardziej mi się widza :wink: jak dasz fotkę tych pasow to zobaczymy :stuck_out_tongue:

Dobra kupile sprey za 7,50 i przemalowalem na czerwono i zalozylem sprężynę malossi zł?tą.

A tym czasem przed malowaniem stało się to :

O kraweźnik zachaczylem :oops: No moze troszkę do przymulilo ale tylko troszkę nie odczulem duzego pasku osiag?w. Bedzie tzreba to jakoś wyklepaż :lol:

ciekawe jak ty to wyklepiesz :smiley:

Powiem ci ze ochydnie wygląda z tym zielonym fuu mi się nie podoba przedtem bylo lepiej!

Dla mnie jest bomba ogólnie ten ‘kiżej’ :smiley:

Ogólna ocena 9,5/10

masz zamiar cos jeszcze zmienić