jest się czy pochwalić, fachowa robota, ten czarny mat nieźle wygląda
Wiec tak hebo ng zostal sprzedany, stwierdzilem ze lepiej mi się smiga na seryjnym wariu ze skr?con? tuleją . Zamówilem sprężynę malossi zł?tą jak cos to ta tr +15 będzie na sprzedasz.
EDIT:
Zamowilem sobie nową kierke o to ona http://allegro.pl/item416929871_kierownica_dartmoor_dirrterr_700mm_czarna_25_4.html
Miałem kupić kiere tnt ale stwierdzilem ze ta jest o polowe tańsza i na pewno będzie wytrzymalsza bo jest stalowa i ma wspawne wzmocniena wiec po co przeplacac
Ladnie się prezentuje nawet ten keeway nie widzialem tego modelu lepiej zrobionego ;]
Dzisiaj pojechalem na miasto po srubki imbusowe od mebli bo chcialem dac na nich przykrecic dekiel a przyjechalem z lakierem zielonym fluo XD
Pomalowalem siatexy, stopke boczn?, ten dekielem srebrny u mostka i jutro pomaluje tez na zielono amor i moim zdaniem lepiej wygląda niz z czerwon? siatkę Na zdjeciach ten kolor wyszedl trochę jasniejszy niz jest w realu Odcien jest taki jak na przed ostatniej fotce.
Ladnie nawet odbija z tym czarnym mattel czym wycilale? plastiki ?
ja bym pomalować na pomarańczowo te elementy
Ciekawie się prezentuje z tym zielonym, ale mi się bardzeij z czerwonym podobać
Mi tam się z zeilonym bardziej podoba tyle ze inaczej ten kolor wygląda na zdjeciach:P
Przyszla dzisiaj moja ukochana kierowniczka
tu jescze wczorajsza jedna fotka gdzieś się zawieruszyla
kiera spoko lepsza od starej
mi się bardziej podobaża ta stara kiera
Aha jak cos to juz tej wystajacej sztycy nie ma bo ja uciolem i wreszczie sprawilem sobie korek do mostka
daj fote tego korka bo chciałbym jakis w neosię zamontowac
Korek mam od roweru odkrecony Dodam fotkę dzisiaj Wczoraj odkleilem naklejki stage6 i zrobilem sobie dla jaj dwa pasy biale z przodu i nawet fajnie to wygląda xD I teraz mam dylemat czy je zerwac czy zostawic xD Foty pozniej
kiera super się prezentuje :mrgreen: . kolorki siatek i tamtych pierdożek bardziej mi się widza jak dasz fotkę tych pasow to zobaczymy
Dobra kupile sprey za 7,50 i przemalowalem na czerwono i zalozylem sprężynę malossi zł?tą.
A tym czasem przed malowaniem stało się to :
O kraweźnik zachaczylem :oops: No moze troszkę do przymulilo ale tylko troszkę nie odczulem duzego pasku osiag?w. Bedzie tzreba to jakoś wyklepaż :lol:
ciekawe jak ty to wyklepiesz
Powiem ci ze ochydnie wygląda z tym zielonym fuu mi się nie podoba przedtem bylo lepiej!
Dla mnie jest bomba ogólnie ten ‘kiżej’
Ogólna ocena 9,5/10
masz zamiar cos jeszcze zmienić