Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

świeze małowanie! ale pieknie teraz wygląda jednak połysk to połysk.

Drugi skuter kolegi. A lakier nie byl polerowany, bede go polerowal za jakis tydzień jak lakier dobrze się utwardzi.

ta brewka nadała mu terza charakteru :!: :wink:

najlepszy hrr jakiego widziałem !!! co teraz zamierzasz zrobić

Malowanko lukier malina :smiley: I cała reszta też :wink:

ja bym jeszcze proponował pomalowanie felg na czerwono oraz tych plastików od środka też :wink:

Felgi zostają czarne tak jak jest środek na razie też. A tu kolejna porcja fotek :>

Biały środek jest pase :stuck_out_tongue: wszyscy tak malują :stuck_out_tongue: WYmyśl jakąś inną kolorystyke :slight_smile: np czarny z jakimś pomarańczowym matem :smiley:

błotnik zostaw mat a tak w ogóle to zajebonzo nie jeden chciałby takiego huragana 10/10 bo nareszcie coś nowego nie wiecznie ten sam styl tuningu ,wreszcie trochę inwęcji twórczej

Dzisiaj zaczolem polerować plastiki papierem wodnym 2500 i pastą polerską na razie skonczylem tylne plastiki i są fajne takie gładziutkie :mrgreen: Napewno da się zrobić wiekszy połysk ale ja uzywalem pasty tempo za 8zl wiec chyba nie jest ?źle xD

ładnie się świecą :smiley:

z tą brewką zajebiście wygląda, co teraz będziesz robić przy nim???

Zarąbisty jest ten huragan :slight_smile: ! pozdro i gratulacje dla właściciela :] !

Jeden z niewielu huraganów, który mi się naprawdę podoba. :slight_smile:
Brewka super.
Daje 10/10 i zapraszam do mojej sr-ki.
http://forum.jednoslad.pl/viewtopic.php?p=24505#24505

Zamowilem rolki precyzyjne Stage6 3.0g i wymiećszam je z rolkami hebo 4,1g i wyjdzie mi srednia 3,55g powinny dojsc na czwartek i zamowiem tez nowy pasek taki jak jest montowany seryjnie czyli Bando, kupiłem go bo best bardzo wytrzymaly i nie drogi. Mam nadzieje ze jak to założę to osiagne 80 real :wink:

EDIT:

Pasek doszedl. Sprzedalem Hebo Ng, mialem szukac silnika minarelli ac ale nastapila zmiana planow. Wczoraj zamowilem:

-wario bgm supertune
-dysze 85
-linke gazu kpl. bo mi się zerwała xD

Reguluje napęd na dobre i w mechanike nie laduje kasy już :stuck_out_tongue:

hrr fajny ale lepiej by wyglądał jak by było więcej dodatków czerowny oraz gdybyś pomalował blok silnika na czerwono :smiley: :stuck_out_tongue: :wink:

Przydzedł do mnie do mnie komplet linek gazu, dysza i wario bgm :smiley: Zalozylem nowy rozdzielacz i linke ktora idze do manetki reszta mi zostala na zapas :stuck_out_tongue: Na wariu byla wyspustak wiec ją spiłowalem szlifierką zalozylem rolki 4g i chodzi super:P Nie ma mula przyspieszenie lepsze niz w hebo i leci 80 realne i rowno z seryjnym roxem kolegi xD Ogulnie jestem zadowolony :slight_smile:

jakoś mi się nie chce wierzyć ze na tym wario idzie lepiej niż na hebo

DOLAR napisał:

jakoś mi się nie chce wierzyć ze na tym wario idzie lepiej niż na hebo

Ja wierzę... Przecież to kwestia regulacji, może nie wyregulował dobrze Hebo i dlatego na BGM ma lepsze osiągi. Proste

Hebo mam dosc, niemoglem go wyregulować dobrze ciagle byly jakieś muły i wogule ten wariator to żal bo lecial mi 70 :lol: A bgm wcale nie musialem regulowac wsadzilem rolki 4g i smiga super.

Zamowilem dzisiaj :
-chwytak powietrza carbon
-czerwony wezyk paliwa
-miarke oleju s6

EDIT
No to teraz waz zagne :twisted: Korzystając z okazji ze kolega kupil minarelli lc do swojego generica ja biore od niego kartery z kolem :stuck_out_tongue: Dzisiaj byly pierwsze przymiarki i moim daniem wygląda mega dragowo :smiley: Do tego dojdzie koło na przod i gaźnik nad kolo :stuck_out_tongue: I teraz taka rzecz ze walów nie będziemy przekladac i jak bede zakładał tłok na wał to mogę założyć stare zabezpieczenia sworznia czy muszę noweź?