świeze małowanie! ale pieknie teraz wygląda jednak połysk to połysk.
Drugi skuter kolegi. A lakier nie byl polerowany, bede go polerowal za jakis tydzień jak lakier dobrze się utwardzi.
ta brewka nadała mu terza charakteru :!: ![]()
najlepszy hrr jakiego widziałem !!! co teraz zamierzasz zrobić
Malowanko lukier malina
I cała reszta też ![]()
ja bym jeszcze proponował pomalowanie felg na czerwono oraz tych plastików od środka też ![]()
Felgi zostają czarne tak jak jest środek na razie też. A tu kolejna porcja fotek :>
Biały środek jest pase
wszyscy tak malują
WYmyśl jakąś inną kolorystyke
np czarny z jakimś pomarańczowym matem ![]()
błotnik zostaw mat a tak w ogóle to zajebonzo nie jeden chciałby takiego huragana 10/10 bo nareszcie coś nowego nie wiecznie ten sam styl tuningu ,wreszcie trochę inwęcji twórczej
Dzisiaj zaczolem polerować plastiki papierem wodnym 2500 i pastą polerską na razie skonczylem tylne plastiki i są fajne takie gładziutkie :mrgreen: Napewno da się zrobić wiekszy połysk ale ja uzywalem pasty tempo za 8zl wiec chyba nie jest ?źle xD
ładnie się świecą ![]()
z tą brewką zajebiście wygląda, co teraz będziesz robić przy nim???
Zarąbisty jest ten huragan
! pozdro i gratulacje dla właściciela :] !
Jeden z niewielu huraganów, który mi się naprawdę podoba.
Brewka super.
Daje 10/10 i zapraszam do mojej sr-ki.
http://forum.jednoslad.pl/viewtopic.php?p=24505#24505
Zamowilem rolki precyzyjne Stage6 3.0g i wymiećszam je z rolkami hebo 4,1g i wyjdzie mi srednia 3,55g powinny dojsc na czwartek i zamowiem tez nowy pasek taki jak jest montowany seryjnie czyli Bando, kupiłem go bo best bardzo wytrzymaly i nie drogi. Mam nadzieje ze jak to założę to osiagne 80 real ![]()
EDIT:
Pasek doszedl. Sprzedalem Hebo Ng, mialem szukac silnika minarelli ac ale nastapila zmiana planow. Wczoraj zamowilem:
-wario bgm supertune
-dysze 85
-linke gazu kpl. bo mi się zerwała xD
Reguluje napęd na dobre i w mechanike nie laduje kasy już ![]()
hrr fajny ale lepiej by wyglądał jak by było więcej dodatków czerowny oraz gdybyś pomalował blok silnika na czerwono
![]()
Przydzedł do mnie do mnie komplet linek gazu, dysza i wario bgm
Zalozylem nowy rozdzielacz i linke ktora idze do manetki reszta mi zostala na zapas
Na wariu byla wyspustak wiec ją spiłowalem szlifierką zalozylem rolki 4g i chodzi super:P Nie ma mula przyspieszenie lepsze niz w hebo i leci 80 realne i rowno z seryjnym roxem kolegi xD Ogulnie jestem zadowolony
jakoś mi się nie chce wierzyć ze na tym wario idzie lepiej niż na hebo
Ja wierzę... Przecież to kwestia regulacji, może nie wyregulował dobrze Hebo i dlatego na BGM ma lepsze osiągi. ProsteDOLAR napisał:
jakoś mi się nie chce wierzyć ze na tym wario idzie lepiej niż na hebo
Hebo mam dosc, niemoglem go wyregulować dobrze ciagle byly jakieś muły i wogule ten wariator to żal bo lecial mi 70 :lol: A bgm wcale nie musialem regulowac wsadzilem rolki 4g i smiga super.
Zamowilem dzisiaj :
-chwytak powietrza carbon
-czerwony wezyk paliwa
-miarke oleju s6
EDIT
No to teraz waz zagne :twisted: Korzystając z okazji ze kolega kupil minarelli lc do swojego generica ja biore od niego kartery z kolem
Dzisiaj byly pierwsze przymiarki i moim daniem wygląda mega dragowo
Do tego dojdzie koło na przod i gaźnik nad kolo
I teraz taka rzecz ze walów nie będziemy przekladac i jak bede zakładał tłok na wał to mogę założyć stare zabezpieczenia sworznia czy muszę noweź?