Już wygląda trochę lepiej, ale wraz jest od du.py Będziesz się musiał narobić, żeby ten wydeszek jakoś wyglądał. Tylko go nie przetrzyj, bo dziury będą!
daj ten wydech do wypiaskowania
Zapytam się go ale on też się zastanawia nadtym jak to rozebrać ale może już to zrobił
Nie przetrze się bo jest w chuj gruba blacha i ten wydech jest ze 2x ciezszy od tecnigasa. Dzisiaj byly testy juz jest prawie wyregulowany ale jescze muli tak przy 50-60 ile leci nie wiem bo nie mierzyłem i dzisiaj mialem fajna przygodne bo źle zlozylem pompe wody i mi wycieklo pol plynu i 10km jechalem prawie bez chlodzenia i zagotowalem go ale naszczezcie nie az tak zeby sluchl tlok zajechalem do domu zlozylem pompe od nowa zalalem plynem i smiga wszystko tak jak trzeba :lol:
Napewno byłeś cały w strachu czy coś mu się nie stało,
A czemu nie chciał odpalić? co mu było?
fajna od swiecy padła dlatego nie chcial zapalic :lol:
Edit
Doszedł nowy zacik brembo + pompka brembo + przewód w stalowym oplocie
szalejesz xD Brembo i linka stalowy oplot ;D a to na przód ;>
Teraz się będzie hamować:P Jeszcze tylko tarcze zmieńie.
Teraz to będzie jeździł i cały czas hamował i się cieszył jak to hamuje xD
A to chyba na przód sądząc po długości
Od roxa oczywiście.
Robertus napisał:
A to chyba na przód sądząc po długości
zobacz na klamkę hebla że to klamka na lewą stronę więc ciężko żeby to był tył ;D
chyba na prawą
No oczywiście ze na przod aha i up z ostatniech chwili!!! Pasek DAYCO KEVLATOWO TYTANOWY POLECAM :lol:
Chcesz sprzedać ten pasek?
bo mój już jest troszkę zjechany, a ten jest wypaśny.
he, stan idealny.
Pamiętam ten widok z chińczyka w którym co 3k pękał pasek
chudziutki napisał:
chyba na prawą
sorka pomyłka :D
a ciekawe czy w skucie wyszedł by paten z rajstopą :D , wiadomo , że by wył ale ciekawe czy by w ogóle ruszył :D czy dało by rade dojechać do domu :D
Wrona raczej nie, ale dla testu możesz spróbować
Jaka rajstopa ?! KE ?!
E no jeszcze nie jest tak źle, u mnie tak zmieliło że ino parę sznurków o długości max 5cm i sam proszęk z paska został xD
pewnie rajstopa zamiast paska xD
raczej nie bo by się ślizgała i na sprzęgle była gdzieś tam u dołu i by nie dał rady ruszyć ;p
ale przebieg testu możesz opisać na forum xD