Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

Już wygląda trochę lepiej, ale wraz jest od du.py :stuck_out_tongue: Będziesz się musiał narobić, żeby ten wydeszek jakoś wyglądał. Tylko go nie przetrzyj, bo dziury będą! :stuck_out_tongue:

daj ten wydech do wypiaskowania :stuck_out_tongue:

Zapytam się go ale on też się zastanawia nadtym jak to rozebrać ale może już to zrobił :smiley:

Nie przetrze się bo jest w chuj gruba blacha i ten wydech jest ze 2x ciezszy od tecnigasa. Dzisiaj byly testy juz jest prawie wyregulowany ale jescze muli tak przy 50-60 ile leci nie wiem bo nie mierzyłem i dzisiaj mialem fajna przygodne bo źle zlozylem pompe wody i mi wycieklo pol plynu i 10km jechalem prawie bez chlodzenia i zagotowalem go ale naszczezcie nie az tak zeby sluchl tlok zajechalem do domu zlozylem pompe od nowa zalalem plynem i smiga wszystko tak jak trzeba :lol:

Napewno byłeś cały w strachu czy coś mu się nie stało,
A czemu nie chciał odpalić? co mu było?

fajna od swiecy padła dlatego nie chcial zapalic :lol:

Edit
Doszedł nowy zacik brembo + pompka brembo + przewód w stalowym oplocie :wink:

:slight_smile: szalejesz xD Brembo :smiley: i linka stalowy oplot ;D a to na przód ;>

Teraz się będzie hamować:P Jeszcze tylko tarcze zmieńie.

Teraz to będzie jeździł i cały czas hamował i się cieszył jak to hamuje xD
A to chyba na przód sądząc po długości

Od roxa oczywiście.

Robertus napisał:

A to chyba na przód sądząc po długości

zobacz na klamkę hebla że to klamka na lewą stronę więc ciężko żeby to był tył ;D

chyba na prawą

No oczywiście ze na przod aha i up z ostatniech chwili!!! Pasek DAYCO KEVLATOWO TYTANOWY POLECAM :lol:

Chcesz sprzedać ten pasek?
bo mój już jest troszkę zjechany, a ten jest wypaśny.

he, stan idealny.

Pamiętam ten widok z chińczyka w którym co 3k pękał pasek

chudziutki napisał:

chyba na prawą

sorka pomyłka :D

a ciekawe czy w skucie wyszedł by paten z rajstopą :D , wiadomo , że by wył ale ciekawe czy by w ogóle ruszył :D czy dało by rade dojechać do domu :D

Wrona raczej nie, ale dla testu możesz spróbować

Jaka rajstopa ?! KE ?!

E no jeszcze nie jest tak źle, u mnie tak zmieliło że ino parę sznurków o długości max 5cm i sam proszęk z paska został xD

pewnie rajstopa zamiast paska xD
raczej nie bo by się ślizgała i na sprzęgle była gdzieś tam u dołu i by nie dał rady ruszyć ;p
ale przebieg testu możesz opisać na forum xD