lepsze by były powiązane skrpetki, te węzły by uciągły xd
Tak właściwie z czego powinien składać się pasek? Bo u mnie jakieś druty w pasku były I w chińczyku po 11500km strzelił
Dobra dzisiaj zamawiam u smuglera pasek Malossi x-special a tak przy okazji to wypolerowałem koncowe w Contim i załozyłem hamulec ale zacisk jest na razie dla picu na jednej srubie zeby nie bylo ze nie ma ma w ogóle hamulca :lol: Aha i nawet mam czyjnik stopu będzie trzeba podłączy :mrgreen: I jutro muszę zrobić jescze przednie światło bo jezdze bez xDD
Jak się błyszczy ten conti, ale ty miałeś garaż sprzątać.
sprzątałem po robieniu fot
ale ta tarczka mała Fuuuj
No naprawdę taka tarcza przy takim kole to jest blee!! :roll:
Umiećie czytać?? jak tak to zobaczcie sobie wczesniejsze posty będziecie wiedziec ze będzie inna tarcza a i nawet na plany możecie popatrzeć w pierwszym poście tam tez jest wszystko napisane :573: A i zamówilem wkoncu u smugglera spowrotem pasek Dayco moze teraz mi sięn ie rozleci bo trzeba pamiętać ze wcześniej byl katowany na 70ccm
Ja wiem, że będzie wymieniana tarcza ale na razie jest ble ;p
No ja też wiem i prawdopodobnie to będzie tarcza o cpi. Ale mówię ze teraz niezabradzo pięknie się prezentuje z tą tarczą :roll:
Dzisiaj przyszedł pasek i go założyłem nie robiłem fot bo kazdy wie jak pasek wygląda :lol:
Edit:
Taka jedna fotka żeby nie bylo ze nie jeżdżę xD
Kiedy dasz siatexaż??? :-x
no właśnie tak patrze a tam pusta dziura, brak siatexa.
Po co mam siatex dawac jak i tak bede małował plastiki i znowu bede musiał odklejać i przyklejać spowrotem I kurde muszę się przyznac ze nie moglem dac rady temu biało niebieskiemu cpi na v-maxa :oops: I w ogóle do dupy teraz jeździ z nowym paskiem, może się rozciagnie i będzie lepiej.
tesco xD ;p co jak co ale cpi zapierdala ładnie, ale i tak to nie jest jeszcze to, zmieńie wario na polini sc to mysle ze cos się poprawi, teraz ma dziure w przyspieszeniu i nie idzie tego wyrgulowac, ale na v maxa nie narzekam, ale dzisiaj cie doiłem pewnie przez ten pasek
Jeździsz bez “tyłka” czyli bez tylnych plastików?
heh, a jak inaczej, tone gołej szpachli ma nałożyc??
A ten Bws to ten co koledze sprzedałeś?
Hahahahahaaaaa, jakiemu koledze, ja go nie kupiłem od siwego, bo on nigdy bws;a nie miał (to mój bws)
SiWy kiedyś mi pisał ze miał bwsa jeden dzień bo kolega przyszedł i kupił od niego.