Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

lepsze by były powiązane skrpetki, te węzły by uciągły xd

Tak właściwie z czego powinien składać się pasek? Bo u mnie jakieś druty w pasku były :stuck_out_tongue: I w chińczyku po 11500km strzelił :stuck_out_tongue:

Dobra dzisiaj zamawiam u smuglera pasek Malossi x-special a tak przy okazji to wypolerowałem koncowe w Contim i załozyłem hamulec ale zacisk jest na razie dla picu na jednej srubie zeby nie bylo ze nie ma ma w ogóle hamulca :lol: Aha i nawet mam czyjnik stopu będzie trzeba podłączy :mrgreen: I jutro muszę zrobić jescze przednie światło bo jezdze bez xDD

Jak się błyszczy ten conti, ale ty miałeś garaż sprzątać.

sprzątałem po robieniu fot

ale ta tarczka mała :smiley: Fuuuj :smiley:

No naprawdę taka tarcza przy takim kole to jest blee!! :roll:

Umiećie czytać?? jak tak to zobaczcie sobie wczesniejsze posty będziecie wiedziec ze będzie inna tarcza a i nawet na plany możecie popatrzeć w pierwszym poście tam tez jest wszystko napisane :573: A i zamówilem wkoncu u smugglera spowrotem pasek Dayco moze teraz mi sięn ie rozleci bo trzeba pamiętać ze wcześniej byl katowany na 70ccm

Ja wiem, że będzie wymieniana tarcza ale na razie jest ble ;p

No ja też wiem i prawdopodobnie to będzie tarcza o cpi. Ale mówię ze teraz niezabradzo pięknie się prezentuje z tą tarczą :wink: :stuck_out_tongue: :roll:

Dzisiaj przyszedł pasek i go założyłem nie robiłem fot bo kazdy wie jak pasek wygląda :lol:

Edit:

Taka jedna fotka żeby nie bylo ze nie jeżdżę xD

Kiedy dasz siatexaż??? :-x

no właśnie tak patrze a tam pusta dziura, brak siatexa.

Po co mam siatex dawac jak i tak bede małował plastiki i znowu bede musiał odklejać i przyklejać spowrotem :wink: I kurde muszę się przyznac ze nie moglem dac rady temu biało niebieskiemu cpi na v-maxa :oops: I w ogóle do dupy teraz jeździ z nowym paskiem, może się rozciagnie i będzie lepiej.

tesco xD ;p co jak co ale cpi zapierdala ładnie, ale i tak to nie jest jeszcze to, zmieńie wario na polini sc to mysle ze cos się poprawi, teraz ma dziure w przyspieszeniu i nie idzie tego wyrgulowac, ale na v maxa nie narzekam, ale dzisiaj cie doiłem pewnie przez ten pasek

Jeździsz bez “tyłka” czyli bez tylnych plastików?

heh, a jak inaczej, tone gołej szpachli ma nałożyc?? :stuck_out_tongue:

A ten Bws to ten co koledze sprzedałeś?

Hahahahahaaaaa, jakiemu koledze, ja go nie kupiłem od siwego, bo on nigdy bws;a nie miał (to mój bws)

SiWy kiedyś mi pisał ze miał bwsa jeden dzień bo kolega przyszedł i kupił od niego.