Jak znajde seger do pompy wody to jutro, a wydech będzie wypolerowany i dodam ze ma zajebisty dźwiek taki racingowy :lol:
leć do jakiegoś sklepu i kup tego segera bo pewnie nie znajdziesz xD
i filma, filma daawaj jaki dźwięk to ma
Widzę że orlenik się leje
Mógłbyś zmatowić ten plastik za nogami i pomalować, a najlepiej połączyć z boczkami, ale wtedy ich już nie zdejmiesz
niestety u nas w miescie niemaja takiego segeera, zostaje tylko liczyć na szczescie i znalesc gdzieś w garazu albo u kogos.
a wydech to za taka kase to niejeden by wzioł, nawet gdyby miał lezec na połce
moj kumpel w roxe ma ten wydech to jest conti jak się nie myle :)) sound naprawde fajny ma i fajnie idzie
sebek napisał:
a wydech to za taka kase to niejeden by wzioł, nawet gdyby miał lezec na połce :P
czyli ile? xD
ReKoRd no ta, na koncówce jest znaczek conti, ale pominowszy to jest conti chr, co do tego ile dal nie bede mowił, niech wam sam powie jak będzie chciał
ogólnie wydech ładny tylko trzeba go odnowić,
Widze że ta szpachla na nadkolu zaczeła ci już twardnąć bo takie nierówności a tak się właśnie dzieje, mnie już pełno utwardzaczy zostało a zawsze i tak za szybko twardnie.
ładny trawnik.
No wszystko ładnie fajnie tylko naprawdę szkoda ze takie krótkie to nadkole. :-/
No widzę ze z hrr postepy znaczne wydech wyglda jak kupa ale naewno da kopa a otycznie siwy na pewno go zrobi
Za wydech dałem równe 110zł, nadkole musi być takie bo filter zaraz za im będzie. Znalazłem seger złozylem wszystko ale silnik się zdenerwował i odmówił posłuszeństwa chyba dlatego że założyłem mu zardzewiały wydech i mu si nie podoba xD Jutro bede się bawil moze uda mi się odpalić i się przejechac :lol:
Aha moj tata powiedzial ze ten wydech wygląda jakby go autobus rozjechał xDD
eeee 110zl?! o lol, tylko teraz te wgniecenia jakoś naprawić odnowić i jest cacy i za 300zł nawet sprzedać można spokojnie xD
Sprzedam na wiosne go
Co to ten seger?
SiWy, za ile będziesz go sprzedawal ?? ;> bo podoba mi się on
I jak wgniecenie wyciągnieszł
Pewnie będzie przyspawywal pret odciagla i tak w kolko
Kowal wpisz sobie w google i będziesz wiedzial co to seger, a wydech ma mi znajomy wyklepać.
A do czego on jestą
Zabezpieczenie to jest, akurat w pompie trzyma to kółko.
Zaczołem już czyścic wydech ale jest barrrrdzooo zardzewiały, szlifowałem papierem 240 ale nadal są wżery mysze kupić odrdzewiacz i go nim potraktować.
Szympa co do tej szpachli to właśnie nie dałem całego utwardzacza, no ale nie zdarzyłem wszystkiego rozsmarować i juz twardniała.
ReKoRdWeź się zapytaj kolegi jak się rozbiera końcówke w tym cotni bo nie umiem xD Nie wiem czy to się na tych nitach trzyma czy co.