Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

Nie no bak mam seryny ale zeby z nim jezdzic tzreba na serii kruccu smigac bo inaczej bak wadzi o gaźnik xD

NO widzę parce ida do przodu juz widac ze będzie to piekne :wink:
a mini bike niczego sobie xD

Skad ty go w ogóle masz ? :smiley:

RudY napisał:

Skad ty go w ogóle masz ? :D

pewnie komuś zaj**bał :D :D
a jak to jeździż?

to coś ma więcej mocy niż skuter SiWego xDD
7.5 konia pisze tam :stuck_out_tongue:
SiWy pewnie na tym rajduje i temu skuter stoi w garage :stuck_out_tongue:

jak to niema prawa do rejestracji, to tylko stoi w garazu i po podwórku tym jezdzi, ale chodzi niczego sobie, ma trochę mocy xD :stuck_out_tongue:

A ile za to dał? I nie dało by się zarejestrować? Motorower nie ma dużych wymagań.

Po ulicy tez czasem jezdze no i to nie jest motorower bo ma 107ccm pojemnosci no i nie ma homologacji :stuck_out_tongue:

Powiedz ile za to dałeś :smiley: :smiley:

za free, od wielbicielki

Właśnie :smiley:

Pieprzony farciarz :stuck_out_tongue_winking_eye:

siwy was w bambuko robi chyba od wujka to dostał bodajrze :stuck_out_tongue:

no ale i tak piepszony szczęściarz bo to dostał

Dobra koniec na temat minibike’a to jest temat o kileju, jutro będzie nastepny up bo kupie szpachle i wyszlachluje nadkole.

A poza nadkolem co jeszczew będzie ?

Bedzie co będzie :stuck_out_tongue: Powiem tyle ze w najbliższych dniach będzie kilka upów z częściami

pompa wody to jeden z upów, lezy u mnie w pokoju xDD

Dzisiaj wyszpachlowałem nadkole i doszedl nowy wydech trochę powgniatany ale się go wyklepie i bylo warto bo tanio dalem a to wydech pokroju yasuni r :mrgreen: A i pompa wody się poleruje jak skoncze to dam foty.

brzydki ten wydech xD pordzewiały, weź to odmaluj i z tymi wgnieceniami porób coś bo na pewno wpływają na osiągi xd

Kiedy przetestujesz ten wydech:?: