Nie bo akurat filter konczy się tu gdzie amor i będzie przy samym nadkolu
może i myślał ale nie będzie umiał tego zakładać i wyjmować,
a tak też jest ładnie.
no u mnie jest tez sam problem całego zrobić nie idzie jak chce połączyć plastikami to nie zdejmę ale tak będzie zajebiście najlepszy chyba HRR w PL
Nastepna porcja fotek. Na razie nadkole fajnie wygląda od lewej strony bo samo się zaokraglilo xD Z prawej jest trochę brzydko bo jest płaskie, ale jak bede szpachlował to ladnie je wyprofiluje. Jeszcze muszę zywicą i mata przedłużyć kolo lampy bo za krotkie mi się zrobilo z jednej strony. Zaszpachlowałem szpachla z wloknem na razie lewa stronę i trzeba jeszcze trochę podszlifować ale mi się nie chce juz. Nastepne foty najprawdopodobniej beda w poniedziałek.
Wyciąłeś jakiś znaczek na kluczyku?
Wiedze custom pełna para ;] będzie ciekawie ;]
Jakby co to tytuł do tego francuskiego hh to “trageDie - hey oh”
Dzisiaj nic nie robilem przy hrr bo jestem chory i mi się nie chciało ale zrobilem za to kilka fotek na dworze :mrgreen:
Co ty masz na tym kluczyku?
Nie wiem o co ci chodzi To jest dorabiany kluczyk.
Przekozacko nadkole ale fajniej by bylo dluzsze ale rozumiem ze się nie da ;/
P.S. Siwy czasem nim jezdziszł? :PP
widzę że powoli prace idą do przodu i tak ma być
Bak masz ciągle z kanistraż
No idą idą,
cały czas do przodu, cały czas do przodu,
jak skończysz to powiedz ile puszek szpachli zużyjesz, bo mnie chyba nie pobijesz,
Siwy zużył 5 puszek szpachli, TurboSzympomen zawstydził Siwego zużył 10 puszek szpachli.
Narazie dwie 1 z włoknem i jedna uniwersalna ale jutro sobie kupie 1kg z włóknem będzie taniej xD
to ja was pobije i powiem ze zuzylem cztery puszeczki szpachli tej najmniejszej 3 z włoknem i 1 finisha.
jak na razie to siwy niema wogule baku
po co komu bak xD:D
skoro hrr więcej stoi niż jeździ to po co mu bak
Siwy zaprezentuj nam tego twojego mininike’a