Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

Mnie też dopadł kryzys i nie poszedłem do szkoły,
też się właśnie zastanawiam jak to zrobić żeby mi nie leciał syf na gaźnik i filtr al chyba nadkole to jakoś zakryje, a jak nie to dam tam za nadkole jakiś magiczny plastik żeby go widać nie było a najlepiej to tam folie przykleić xd
ten błotniczek był by dobry.

Ha mnie tez nie ma w szkole :smiley: ale speeda nie mam :frowning: ale bd robil taki jakby chlapacz nad tylne kolo ;D

SiWy napisał:

-kartery na czarny połysk

A muwiełm gdy polerowałeś kartery ze lepiej małowac :-P gdybys mnie posłuchał to bys se roboty oszczedził xD

karp napisał:

SiWy napisał/a:
-kartery na czarny połysk

A muwiełm gdy polerowałeś kartery ze lepiej małowac :-P gdybys mnie posłuchał to bys se roboty oszczedził xD

SiWy u mnie zobaczył jak fajnie z czarnym połyskiem wygląda to temu :lol: xD

Mafioz napisał:

SiWy u mnie zobaczył jak fajnie z czarnym połyskiem wygląda to temu :lol: xD

Właśnie :P

Czerwone i tak sa lepsze :stuck_out_tongue: xD

NONSENS ! xD
czarny jest taki mroczny, fajny ciemny a SiWemu czerwony ni w hoj ni w oko przy tym skuterze xD

no nie do tego skutera nie pasuje czerwoany :stuck_out_tongue:
Ale i tak czerwony to fajny kolor zywy pewnie tak zywy jak ja :lol:

Nic dzisiaj nie zrobilem ale macie foty po komentujcie sobie trochę xD :lol: Tam po prawej strony miałem pękniecie z 5cm ale dalem zywice i matę z dwóch stron i nie ma prawa pęknąc a z lewej strony przykleiłem ten kawalek co urwał em ale jeszcze nie szlifowalem nic ani nie szpachlowałem, jutro moze kupie zywice bo mi brakło i za kleje gwiazdki.

A kiedy będziesz już cuś małował? xD

Na weekendzie możliwe ze namówię starego zeby mi kupił 100ml czarnego metalic to pomaluje kartery i ramiona felg xDD A co do plastików to nigdzie mi się nie spieszy i bede małowal chyba dopiero na początku następnego sezonu bo mam plany jeszcze co do nich :wink:

I co siwy zrobiłes cos dzisaj :?: :lol:

Dalem tylko mate i zywice pod gwiazdki od środka i na razie tyle bo nie mam szpachli z wloknem

EDIT:
Oto najnowsze oficjalne foty z prac :wink: jutro jade na zakupy kupić szpachle z włóknem i zywice i zabieram się za nadkole i za szpachlowanie calej dupki :lol:

kastom, gwiazdki jednak zaszpachlowałes, lepiej bez :stuck_out_tongue:

powodzenia w klejeniu nadkola, i pospiesz się bo chce zobaczyc jak to cos na 2oo będzie wyglądac

Mogłeś zostawić chociaż jedną gwiazdkę, ale coś czuje że fajnie ci to wyjdzie.

Sebek mi się nigdzie nie śpieszy mam bardzo dużo czasu do wiosny :stuck_out_tongue: A poza tym sam wiesz jak u mnie teraz z kasą xDD Ale w zimke coś pewnie wpadnie.

A tu moje plany ktore postaram się zrealizować do wiosny ale nie wiem czy mi się uda :lol:

-custom tylu z połączonym nadkolem
-malowanie
-wymiana plastiku za kolem przednim
-tarcza + zacisk od cpi
-pompka hamulcowa brembo
-przewód w stalowym oplocie
-nowe łozyska główki ramy
-nowe łozyska przełożeń
-przedni błotnik od roxa
-tuningowy tylni błotnik nad koło od roxa
-nowe manetki
-roll gaz polisport
-jakieś kierunki na tył

no i prócz tego zawsze się coś znajdzie

heh, z kasą to nie tylko u cb krucho, tarcza ci już przyszła, czy na dniach przyjdzień

Ok wiec kolejny up, nadkole teraz sobie schnie później zdejmę plastiki ze skutera i bede musiał wykładać je od środka jeszcze zeby się dobrze trzymało kupy wszystko bo jak na razie tylko zlapane jest od zewnatrz. Komentujcie :mrgreen:

SiWy, a nie myślałeś o pełnym nadkolu ?

Już wygłada wyczepiście … co to będzie jak skończysz :smiley: