Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

Hahah Karp Cie wy***** xD NO ma byc tak jak wczesniej bo tak to lipa.

No powiem wam ze keway teraz zajebiscie śmiga, nie grzeje się nie nic, ale powiedzcie mu cos zeby to ogarnoł z wierzchu bo jak się mu przyjrzec z bliska to od razu nasówa się mysl: jak to mozliwe ze to jezdzi xD

szczerze to juz mnie trochę denerwuje ten chinol bo wsztko na patentach, plastiki lataja we wszystkie strony jak jade po dziurachi dzisiaj się ujebala regulacja swiecenia lampy i mi caly odbłysk kurwa podskakuje xD i kurwa cos chuja znosi jak hamuje przednim xD jakby tego bylo mało to diody w zasranej lampie swieca jak im się umyśli :lol: aha no i siedzenie mi się urwał o xD

taki morał z tego ze 15letnia yamaha jest lepsza!!! kolega ma bwsa tego co jest na focie i się trzyma kupy jakby byla nowa a nie to co moj xD

edit:
macie filmik który nagralem jak sebek testował
http://www.vimeo.com/6225641

nareszcie coś się dzieje Siwy :wink:
ten filtr nie za duży do cylka seriiż

filtr jest super :smiley:
Zajebisty keewey
weś go skrec do kupy to będzie miodzio :lol:
A co do lampy to moja tez tak robiła diody swieciła jak chciały i wreszcie się spaliła :cry:

No no widzę że Hrr ładnie lata :slight_smile: Super ten LC się prezentuje i na pewno też dobrze w praktyce

Filtr jest ok bo ja mam duzy gaźnik i znowu jakbym założył seryjny filtr to by mi zamuliło skuter. Co do lampy to w niej sa wymienialne diody i moze źle sa zalozone. Jutro przed kolanami muszę sobie cos wyciac zeby byl swobodny przelot powietrza przez chlodnice a dodatkowo bede mial ogrzewanie xD

Aha no i dzisiaj sobie w castoramie kupiłem multiszlifierke pneumatyczna za 60zł i jest zajebista o wiele lepsza niz elektryczna i ma duze wejscie i można nawet wiertło 4mm wsadzic , kreci obroty jak evo xD Bede tez mial aerograf nie dlugo to sobie bede małował xD

no no siwy szalejesz ;D ale co będziesz mial pistolecik do aerografu ?? ;D to nie tak latwo namalowac aerograf ;PP

Wiem ale ja mam talent do rysowania i małowania wiec moze się naucze xD

dajesz dajesz :lol: na pewno wyjdzie malowanie cielawie :lol:

Siwy nie tylko tutaj talent rysowania się liczy ale umiećjetne maskowanie… W aerografie jest w ciul maskowania… Wiesz zycze powodzenia i czekam az cos narysujesz ;))

chciałeś powiedzieć Danielson, ze czekasz aż coś narysuje i mu wyjdzie :stuck_out_tongue:

Czekamy, czekamy :slight_smile:

siwy namalował cos aerografem…

Nic nie namalowalem bo nie kupiłem go bo bida w domu i piniendzy ni ma xD A kilej stoi juz od tak dawna ze juz nie pamietam kiedy ostatnio jezdzilem i juz powietrze zeszlo z opon xDD

żartowałem

sebek, jedziecie z siwym do buskaż?

Sebek jedzie ja nie jade

SiWy napisał:

kilej stoi juz od tak dawna ze juz nie pamietam kiedy ostatnio jezdzilem i juz powietrze zeszlo z opon xDD

Wow :P Kryzys panowie, kryzys :]

Wow Kryzys panowie, kryzys :]

No live is brutal and full of zasackas :lol:

No kryzys wszystkich dopada nawet mnie xD Dzisiaj nie poszedłem do szkoly i zacząłem kleić trochę tylny plastik bo znalazlem w garazu żywicę i mate :lol: Nie długo dam pare fotek jak cos więcej zrobie bo teraz to się nawet nie opyla.

A w zwiazku z tym ze kleje plastiki bede bo znowu małował najprawdopodobniej na jakiś szary/grafitowy,
-ramiona felg polecą na czarny polsyk + polerka podstaw tak jak teraz albo cale na czarno
-kartery na czarny połysk
-pokrywa przekładni i pompa wody i lagi pod kolor plastików
ale to dopiero wersja beta mojego planu na malowanie XD

chciałbym jeszcze zakupić taki błotnik zeby mi nie syfil się filtr http://www.allegro.pl/item738117760_mg_bikes_tylny_blotnik_yamaha_aerox.html