Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

a pompe i cylinder masz :?: daj foty :lol:

Kilej zapierd*a chlodnica zamocowana na kablu i można smigac xDD Z 80 real ciagnie bo biore bwsa z leo zx i polini sc xD Jutro moze jakis filmik dam jak podreguluje bo jezdze na regulacji jaka mialem na małossim i trochę przerywa na starcie bo za duza dysza. Ogolnie jestem bardzo zadowolony jednak LC to jest to a nie jakieś zasrane AC jutro muszę tez go trochę ogarnac i poskładac i fotki pocykać :smiley:

zaszalałeś ;d
ale moc to zapewne już nie ta co na AC i małossim ?

co ty teraz masz w nim włożone oprócz LC

17,5 i next r i s6 dl

Ta chłodnica taka duża czy kiłej taki mały?

No to poskłądaj to do kupy i wbijaj do mnie, muszę się przejechac ;p

No na pewno slabszy jest niz na małossim a chlodnica ma 25x22cm wiec nie wiem czy jest duza czy nie

To raczej keeway mały, bo rox ma podobnie, tylko węższą ma.

kurde mi się podoba to co siwy zrobił bo lc zawsze ma trochę lepsze osiagi :lol:
A z grugej stornony za małosim mu szedł 95 real a teraz około 80 dokładnie nie wiadomo, niewiem jak jest z przyspieszeniem ale mysle ze to mu się opłaciło bo w razie zatarcia to on seryjny cyl za grosze kupi :stuck_out_tongue:
A i teraz on wie gdzie jest granica przegrzania :stuck_out_tongue:

Przyspieszenie jak na 50ccm to jest bardzo dobre ale jednak 17,5 tutaj duzo robi :stuck_out_tongue: teraz to nie powiem czy teraz duzo gorzej chodzi niz na małossim po poprostu dawno nie jezdzilem i juz nie pamiatam

To mój zestawik? :smiley:
A zamiast czujnika temperatury masz śrubę na teflonie? :lol:

mam czujnik cisnienia oleju od malucha xDD

masz foty za dniaż

Filter jest z boku bo nie dokonczylem kastom baku

I masz siwy LC :smiley: Zajebiscie. Gratuluje.

muhahahah ale fajny krowiasty filter :smiley: ale kurde kiła zajebista :smiley:

Z tego filtra mam polew :smiley:

Przypominam gejki ze filter będzie tak, ale kurde psiknolem go spreyem do filtrów zeszly gwiazdki :confused:

Gahahah podróba !!!:stuck_out_tongue: