Nie zakładaj siatki!! xD
Na poczatku mialo nie byc siatki ale po założęniu czachy i po wypowiedzi rudego zmieńilem zdanie bo widac gore chlodnicy i jest nie ladnie a po za tym chce zeby moj tylek zostal dziewiczy :lol:
A zbiorniczka nie maż Auto masz z USA?
Ta chłodnica jest taka jak w samochodach, jest korek i od korka idzie wężyk do zbiorniczka który jest obok chłodnicy i tak tez będzie u mnie z tym ze zbiorniczek bede mial za chłodnicą zrobiony z takiej małej buteleczki.
Tak z USA jest.
Wiedziałem bo tablica nie pasuje. A jakich osiągów się spodziewaszł
Dlaczego ja żadnego auta nie widzę?
EDIT: juz widzę, kowal - gratulacje spostrzegawczosci
Nie spodzewam się duzo moze te 80 real z beznadziejnym przyspieszeniem poleci. Ale na razie nie jestem w stanie powiedziec kiedy go odpale na razie nie ma nigdzie godnego uwagi cylindra i mi się wcale nie spieszy nigdzie moze stac nawet do nastepnego sezonu. Wole sobie na rowerze pojezdzic
Też lubię na rowerku pośmigać, ale jednak na skuterku pośmigać też fajnie. Ja mam nadzieję że do wiosny na rower uzbieram.
Nom będzie to pierwszy Hrr LC jakiego widziałem W sumie siwy ma racje lepiej zrobić dokładnie i dłużej jak szybko i zrobić coś nie tak pozdro
Ciężko jest zauważyć to autko, powoli a dokładnie, siatka musi być.
Siatex obowiązkowy
Tu nie ma miejsca na fuszerkę xD Siatex będzie wiec mi tu juz nie pisać o nim, na razie prace stają w miejscu bo nie mam czasu.
SiWy napisał:
Tak z USA jest.
się okaże że minkeeway siwego to fake i siwy śledzi tylko jakieś amerykańskie forum / joke
pałki podaje tutaj wam jaki będzie setup najprawdopodobniej
-cyl mina 50lc
-laser x-pro/yasuni r
-multivar
-rms racing pro/motoforce/tec
-dellorto 17,5
A czemu cyl seriaż Zaszalej.
Nie chce 70tki a poza tym to trochę kosztuje:P
i co ruszyło się coś do pszodu :?:
czekam na uszczelki cylka i skladam
dawaj silikon przecież nigdy nie żałujesz xD
jutro jade do serwisu jak beda mieli uszczelki to jutro zaczynam skladanie i w sobote powinno byc wszystko na tip top