Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

Nie zakładaj siatki!! xD

Na poczatku mialo nie byc siatki ale po założęniu czachy i po wypowiedzi rudego zmieńilem zdanie bo widac gore chlodnicy i jest nie ladnie a po za tym chce zeby moj tylek zostal dziewiczy :lol:

A zbiorniczka nie maż Auto masz z USA?

Ta chłodnica jest taka jak w samochodach, jest korek i od korka idzie wężyk do zbiorniczka który jest obok chłodnicy i tak tez będzie u mnie z tym ze zbiorniczek bede mial za chłodnicą zrobiony z takiej małej buteleczki.

Tak z USA jest.

Wiedziałem bo tablica nie pasuje. A jakich osiągów się spodziewaszł

Dlaczego ja żadnego auta nie widzę? :open_mouth:

EDIT: juz widzę, kowal - gratulacje spostrzegawczosci :smiley:

Nie spodzewam się duzo moze te 80 real z beznadziejnym przyspieszeniem poleci. Ale na razie nie jestem w stanie powiedziec kiedy go odpale na razie nie ma nigdzie godnego uwagi cylindra i mi się wcale nie spieszy nigdzie moze stac nawet do nastepnego sezonu. Wole sobie na rowerze pojezdzic :wink:

Też lubię na rowerku pośmigać, ale jednak na skuterku pośmigać też fajnie. Ja mam nadzieję że do wiosny na rower uzbieram.

Nom będzie to pierwszy Hrr LC jakiego widziałem :smiley: W sumie siwy ma racje lepiej zrobić dokładnie i dłużej jak szybko i zrobić coś nie tak :smiley: pozdro

Ciężko jest zauważyć to autko, powoli a dokładnie, siatka musi być.

Siatex obowiązkowy :smiley: :stuck_out_tongue:

Tu nie ma miejsca na fuszerkę xD Siatex będzie wiec mi tu juz nie pisać o nim, na razie prace stają w miejscu bo nie mam czasu.

SiWy napisał:

Tak z USA jest.

się okaże że minkeeway siwego to fake i siwy śledzi tylko jakieś amerykańskie forum / joke

pałki podaje tutaj wam jaki będzie setup najprawdopodobniej

-cyl mina 50lc
-laser x-pro/yasuni r
-multivar
-rms racing pro/motoforce/tec
-dellorto 17,5

A czemu cyl seriaż Zaszalej.

Nie chce 70tki a poza tym to trochę kosztuje:P

i co ruszyło się coś do pszodu :?:

czekam na uszczelki cylka i skladam

dawaj silikon przecież nigdy nie żałujesz xD

jutro jade do serwisu jak beda mieli uszczelki to jutro zaczynam skladanie i w sobote powinno byc wszystko na tip top