Danielson, ten się nawet nie umywa do skutera SiWy, ego
a tak na marginesię to za 3.5 koła to moze i go sprzedasz ale wg mnie za małą cena
daj 4.5koła i będzie git
o ja pierdole xd wyniusł
spier da laj xD
niska cena , jak bym mieszkał bliżej to dał bym ci od ręki te 3,5 koła : D
SiWy co się dzieje z twoim kiłejem Dlaczego wycofałeś wszystkie ofert z aukcji i chyba zakończyłeś aukcje przed czasem?? Czyżbyś sprzedał hurricana poza allegro? :-/
Nie sprzedałem, Malossi sport idzie na sprzedaż, kupiłem juz chłodnice od Suzuki RG80 i robie lc
Uooaaa
Jaki cylinder będzie?
seria 50
to tak jak ja
P.S. seria LC 50 od kiłejaż hhahahah
seria minarelli lc. siwy
Siema podziwiam ciebie za to co robisz i że robisz to sam.Keeway jest zrobiony ze smakiem i wygląda kozacko, a tak apropo manetki masz takie jak ja tylko ja mam pomaranczowe i przedłużke masz taką jak ja pzdr.
nie szkoda ci kasy na LC , wszyscy je tak chwalą , a tak naprawdę to kupę dają , jedyne to to że są lepsze na b. dalekie trasy , w które rzadko się jeździ kiblem 50cc,
Słyszałem też ze LC jest mocniejszy od AC co uważam za wielką bzdurę !!
Nie szkoda mi kasy bo za małossiego bede mial wszystko i do tego mi zostanie kasa jeszcze. Lc jest mocniejsze trochę, i caly czas ma taka samą moc czy zimny czy ciepły.
No tak powietrzakiem po tunie wyjedziesz kawałek i zaraz się zagrzeje a do tego osiągi zaraz są gorsze i ogólnie kaszana. A jak będzie miał lc to będzie lajt, a do tego cylinder w lc jest bardziej żywotny bo nie jest narażony na przegrzanie.
właśnie 10km jazdy po za miastem i kurwa trzeba stawać, po miećsice problemu nie bylo bo chlodzil się w duzym stopniu paliwem.
Kiedy będziesz zakładał lc?? jestem bardzo ciekawy jak to będzie latało
Pewnie jak kupi części xD
Pierwszy zakup czyli chłodnica juz jest, jeszcze nie skończylem jej montowac bo postanowilem sobie rozdzielić to na dwa dni zeby mieć co robic xD Jak na razie wyciolem srodek tego “schowka” i zrobilem pod chłodnicą taka podstawkę.
c.d.n. :564:
Bydzie siatex?
Musi być … a jak nie będzie to przyjde do Siwusa i go zgwałcę !
o RudY ja na miejscu Siwego to bym z domu uciekał
zapowiada się ciekawie :lol: