Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

powiedz mi jaki jest tytuł tej piosenki 6-7 minuta :smiley: bo se nie mogę przypomnieć a fajna piosenka :d

papa roach- getting coś tam coś tam

SiWy napisał:

teraz chce wario Stage6 wypróbować

Siwy testuje na swoim hrr wszystkie waria jakie sa na rynku xD

i dobrze ;D bynajmniej innym będzie źle waria odradzal :stuck_out_tongue_winking_eye: To pochwalisz się v-maxem ? Kozacki hrr :wink:

Ciekawe ile teraz siwego skuter jest warty, wystaw go na allegro i zobaczysz jakie będzie zainteresowanie.

Danielson napisał:

To pochwalisz się v-maxem ?

SiWy napisał:

V- max to 90-95 a

Czytac :!:

rafal93 napisał:

Ciekawe ile teraz siwego skuter jest warty, wystaw go na allegro i zobaczysz jakie będzie zainteresowanie.

Pewnie tyle co seryjny hhr .Zauważ że nikt nie chce kupować skuterów po tuningu , bo myśli że jak przerobiony to i ostro katowany (zazwyczaj tak jest )

V-max pisał że 90-95km/h zapewne realne

SiWy, wystaw na aukcję z ceną minimalną ok. 10k zł i masz bezpiecznie, nikt tyle nie da, a ty zobaczysz ile max. dadzą za twój skuć.

Dobry pomysł xDD Zaraz robie aukcjie

i zapodaj linka bo też ciekaw jestem ile wiara będzie chciała dać za niego :stuck_out_tongue:

czytalem ale myslalem ze na większych felgach cos się zmieni ;d Tez czekam na linka ;]

Ale napisz tekst aukcji taki jakbyś go chciał sprzedać normalnie :stuck_out_tongue_winking_eye:

Lepiej ustaw na 100tysięcy, żebyś miał pewność. Danielson, w sumie to nie powinno się zmienić, bo to tylko o cal większa felga i opona łysa.

na miejscu siwego jakby ktoś chciał za 10tysięcy tego keewaya kupić to bym sprzedał xD

Kowal opona z tyłu jest nowa :wink: Macie linka ale nie licytujcie kurwa jak nie chcecie kupić ustawilem cenę minimalna taka jaka mnie zadowala.

http://allegro.pl/show_item.php?item=681646758

Juz ktos ci zalicytowal ;d

Sebek zalicytował. SiWy, a jeśli ktoś przekroczy cenę minimalną? Wtedy musisz oddać skuter. Ile ustawiłeś?

3,5k

oddasz go za tyle?? http://moto.allegro.pl/item673830865_keeway_hurricane_70_50_full_tuning_nie_aerox_f15.html a tu macie konkurenta dla twojego hrr tez ciekawie zrobiony :wink:

jak pzrekroczy cenę minimalna to ja go kupie przed koncem licytacji :stuck_out_tongue: