JA bym brał przyciemnioną nikt taakiej nie ma xDD jak na razie
dokładnie bierz przyciemnianą
Jasne ze przyciemniona kolega ma w roxie wygląda bosko
Mi się ta przyciemniona widzi bardziej.
Ok dobra koniec tego spamu Biorę przyciemniana i szykują się lekkie zmiany tez bo ta koso nie ma odblasku a te kierunki właśnie mam tam przykręcone z tylu za odblaskiem ale juz mam na nie kupca i je opchnę I kupie te małe takie tnt naklejane żeby tylko byly przykleję gdzieś na tyle i będzie gites
Wiesz, tylko z nimi to się wystrzegaj dziadków w granatowych skodach fabiach ze spojlerami, bo oni nie widzą nawet seryjnych :evil:
Tak to trochę metaforycznie skomentowałem. Większość wie o co mi chodzi.
Ja miałem to gówno nie polecam chyba że je stuningujesz xDD Bo na s…com jest art… jak ktoś koleś przerobił
Ja wiem jakie te kierunki są Bo koledzy moi mają. Musze takie dać bo innymi się zeszpeci tył cały.
EDIT:
No i lampa koso zamówiona a wraz z nią szczęki hamulcowe na tył firmy Galfer i 2x uszczelka wydechu xDD Kierunki chyab jednak zostaną te led co mam tez ale jeszcze nie wiem jak je zamontować jak będzie lampa to będę myślał
Dobrze zrobiłes ze wziołes ta koso, a mocowanie kierunków to się jakos wykmini przeciesz, nie będzie tak źle. co do szczek hamulcowych to wreszcie będzie to hamowac jakos bo majac tylko przedni i to ze startymi klockami to jezdzac na tym po miescie czuje się jakbym był hardcorem, ty zapewne też xDDD
teraz tylko czekac na pake i chce widziec jak to będzie wyglądac z ta lampka
No to dopiero na tył kupiłem z przodu będzie nadal hamować metal o metal aż zakupie sobie jakaś fajna tarcze i zacisk xDD Ale musisz przyznać ze mimo tego i tak koło blokuje przednie
A lampę przyciemnioną kupiłeś rozumiem?
nom, mimo ze metal o metal ale koło blokuje xDD
Kowal, tak, wzioła przyciemniana lampe
Elo elo, mam dobre i złe wieści :lol: Sprzedałem E5, doszła paczka no i lampa wyjebana w kosmos Rejka będzie pod lampą i kierunki zostają te revo led bo bokach rejki. Ale niestety seryjne sprzęgło nie wytrzymało takiego tuningu się posypało xD Puzniej dam foty sprzęgła.
Aha i na miejsce Malossi E5 będzie filtr Doppler http://skutercentrum.pl/product_info.php?manufacturers_id=38&products_id=2313&topSsid=bcd7d87bdc2f27f462b7b90f6bc860d2
Haha przynajmniej jestt pretekst do kupna nowego Rms recin pro xD Git wygląda ta lampa taka kusomowska xDDD
łii słabo coś ona jest przyciemniona…
Na żywo jest duzo bardziej ciemna Wiem bo kumpel ma w roxidle:D
no lampa wyjebista, a co do sprzegła to w pore nawet się rozsypało bo jutro bierzmowanie wiec swieża kaska jakaś wpadnie i na sprzegiełko i dzwonek xDD
Dobra mam foty jak mniej więcej będzie z blachą pod lampą, no i foty sprzęgła i szczenek galfera A i musz isc do wydzialu komunikacji czy jakos tak i wyrobic sobei nową blache bo ta to żal xDD
No siwy teraz to wypasik:D A zakladałes tez szczekiż?? Jak pouzywasz to powiedz jak się sprawuja to sobie jakieś kupie:D A sprzeglo na jakis rozmiar mialesą?
hmm… czy nie lepeij by było z blacha na przekładniż? ale to zwnou rozchodzi się o mocowanie kierunków, a szkoda bo z reja na przekładni tak zadziorniej a pod lampą to tak przymuloniej xDD wygląda, tak jak kiedys mowiłes skminił byś jakieś nadkole i by był full wypas ;p