Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

JA bym brał przyciemnioną nikt taakiej nie ma xDD jak na razie :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

dokładnie bierz przyciemnianą :smiley:

Jasne ze przyciemniona kolega ma w roxie wygląda bosko :slight_smile:

Mi się ta przyciemniona widzi bardziej.

Ok dobra koniec tego spamu :stuck_out_tongue: Biorę przyciemniana i szykują się lekkie zmiany tez bo ta koso nie ma odblasku a te kierunki właśnie mam tam przykręcone z tylu za odblaskiem ale juz mam na nie kupca i je opchnę :smiley: I kupie te małe takie tnt naklejane żeby tylko byly przykleję gdzieś na tyle i będzie gites :stuck_out_tongue:

Wiesz, tylko z nimi to się wystrzegaj dziadków w granatowych skodach fabiach ze spojlerami, bo oni nie widzą nawet seryjnych :evil:

Tak to trochę metaforycznie skomentowałem. Większość wie o co mi chodzi.

Ja miałem to gówno nie polecam chyba że je stuningujesz xDD Bo na s…com jest art… jak ktoś koleś przerobił :stuck_out_tongue:

Ja wiem jakie te kierunki są :stuck_out_tongue: Bo koledzy moi mają. Musze takie dać bo innymi się zeszpeci tył cały.

EDIT:

No i lampa koso zamówiona a wraz z nią szczęki hamulcowe na tył firmy Galfer i 2x uszczelka wydechu xDD Kierunki chyab jednak zostaną te led co mam tez ale jeszcze nie wiem jak je zamontować jak będzie lampa to będę myślał :wink:

Dobrze zrobiłes ze wziołes ta koso, a mocowanie kierunków to się jakos wykmini przeciesz, nie będzie tak źle. co do szczek hamulcowych to wreszcie będzie to hamowac jakos bo majac tylko przedni i to ze startymi klockami to jezdzac na tym po miescie czuje się jakbym był hardcorem, ty zapewne też xDDD

teraz tylko czekac na pake i chce widziec jak to będzie wyglądac z ta lampka

No to dopiero na tył kupiłem z przodu będzie nadal hamować metal o metal aż zakupie sobie jakaś fajna tarcze i zacisk :stuck_out_tongue: xDD Ale musisz przyznać ze mimo tego i tak koło blokuje przednie :stuck_out_tongue:

A lampę przyciemnioną kupiłeś rozumiem?

nom, mimo ze metal o metal ale koło blokuje xDD
Kowal, tak, wzioła przyciemniana lampe

Elo elo, mam dobre i złe wieści :lol: Sprzedałem E5, doszła paczka no i lampa wyjebana w kosmos :smiley: Rejka będzie pod lampą i kierunki zostają te revo led bo bokach rejki. Ale niestety seryjne sprzęgło nie wytrzymało takiego tuningu się posypało xD Puzniej dam foty sprzęgła.
Aha i na miejsce Malossi E5 będzie filtr Doppler http://skutercentrum.pl/product_info.php?manufacturers_id=38&products_id=2313&topSsid=bcd7d87bdc2f27f462b7b90f6bc860d2

Haha przynajmniej jestt pretekst do kupna nowego Rms recin pro xD Git wygląda ta lampa taka kusomowska xDDD :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

łii słabo coś ona jest przyciemniona… :stuck_out_tongue:

Na żywo jest duzo bardziej ciemna :smiley: Wiem bo kumpel ma w roxidle:D

no lampa wyjebista, a co do sprzegła to w pore nawet się rozsypało bo jutro bierzmowanie wiec swieża kaska jakaś wpadnie i na sprzegiełko i dzwonek xDD

Dobra mam foty jak mniej więcej będzie z blachą pod lampą, no i foty sprzęgła i szczenek galfera :smiley: A i musz isc do wydzialu komunikacji czy jakos tak i wyrobic sobei nową blache bo ta to żal xDD

No siwy teraz to wypasik:D A zakladałes tez szczekiż?? Jak pouzywasz to powiedz jak się sprawuja to sobie jakieś kupie:D A sprzeglo na jakis rozmiar mialesą?

hmm… czy nie lepeij by było z blacha na przekładniż? ale to zwnou rozchodzi się o mocowanie kierunków, a szkoda bo z reja na przekładni tak zadziorniej a pod lampą to tak przymuloniej xDD wygląda, tak jak kiedys mowiłes skminił byś jakieś nadkole i by był full wypas ;p