Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

Jebe nadkole, rejka będzie tak bo mi się podoba wyedy z tamta lampą było dziadowo bo ten odbłysk był xDD A poza tym jak będzie blacha na przekładni to będzie pusto znowu pod lampą.

Szczęk nawet nie zdarzyłem założyć

komunikacji czy jakos tak i wyrobic sobei nową blache bo ta to żal

Nie szkoda ci kasy?? Kilej naprawde bardzo ładny ta lampa wyjebana ;-)

Cały urok tej reji psuje ta ogromna sruba na sięrodku :smiley: :smiley: :lol:
Ja mam ze kierunki są za reją wstawione bo inaczej nie dało rady ich upchnąć

sebek napisał:

hmm..... czy nie lepeij by było z blacha na przekładniż? ale to zwnou rozchodzi się o mocowanie kierunków

Zawsze kierunki mogę opchnąć i stunować trochę lampe i zrobić w niej kierunki bo sa wymienne diody w niej :P

usuń tą ramke przy rejestracji

Dzisiaj od rana trwały prace nad hRR. Od jakiegoś czasu ciekł mi olej z przełożeń i rozebrałem je, posmarowałem sylikonem dałem uszczelke i skrecilem teraz mam nadzieje ze nie będzie nic nie ciekło. Podregulowałem jeszcze lampę żeby było wszytko rowno itp, zalozylem nowa uszczelkę wydechu i szczeki na tył :smiley: Jeszcze mam w dzisiaj planach przerobic mocowanie wydechu zeby pasowało do karterów dobrze bo jezdze na jednej śrubce ale nie wiem czy się wyrobie bo mam bierzmowanie o 16:30 :D.

Widzę przesiadka na carrolę :smiley: :smiley:
Coraz lepiej a jak szczęki ?

Też mi ciekło i właśnie silikon pomógł :stuck_out_tongue: Tyle, że mi to robił mechanik na serwisie bo tak teoretycznie nadal mam gwarancje ^^

Ale wyjebista lampa :smiley:

Kupiłem od Mafioza po taniości serie sprzęgło z czerwonymi hebo jak wytrzyma sezon to zmieńie je na tjuningowe w zime dopiero :slight_smile: Sprzęgło juz lezy od jakiegoś czasu w garażu ale nie fartownie cos się znowu zjebało i nie ma iskry xD Przekładałem os kolegi fajke, cewke przewód wysokiego napiecia, zakładałem serie moduł, kupiłem nową świece, sprawdzałem wszystko oprócz zapłonu wiec stawiam ze zapłon padł no i kupiłem od użytkownika Balu z naszego forum, czekam tylko na paczke i zakładam, kupiłem też na allegro gaźniczek Dellorto PHBN 17,5 LS - Metrakit i tez czekam na paczkę.

Tobie to zawsze coś się przytrafi, jak nie sprzęgło to co innego xD
Czekamy razem z Tobą na paczkę i jak przyjdzie to zdawaj relacje czy jest iskra i jak na nowym gaźniku Ci chodzi :smiley: (v-maxa zmierz i powiedz ile Ci ten gaźnik dał ;p)

Ten zapłon musi pomoc bo normalnie nie zdarzyłem przy szpanować nawet lampą na mieście xD

EDIT:

Zapłon przyszedł wczoraj ale nei robilem fot bo zapomniałem, a dzisiaj przyszedł gaźnik. Założyłem i wyregulowałem na dyszy 90 i seryjnym fitrze no i nie żałuję wydanej kasy na niego, skuter jest mocniejszy elastyczniejszy i co najważniejsze mniej się grzeje :smiley: Tylko to kolanko z tym plastikiem na linke bylo trochę za zdługie i linka nie dostawałą ale nie chcialo mi się tego robic i po lekkich przeróbkach zalozylem od seryjnego gaźnika te drobiazgi :lol:
Sorry ze wszystko usyfione ale nie chce mi się myć kiłeja xD

no to teraz tlyko doczekać bezawaryjnie końca sezonu :stuck_out_tongue:
Ja tam kasy na gaźnik wydanej też nie żałuje bo jednak gaźnik to serce skutera :stuck_out_tongue:

to ja dam foty zapłonu :stuck_out_tongue:

Pomalowałem sobie felgi na biało :smiley:

Teraz to jest wypas, wjedź tylko w jakieś błotko :slight_smile:

SIWY ty masz tylne koło jakoś w tył wysunięte czy mi się wydaje
a co do felg to teraz będziesz woził ze sobą butelkę z wodą i szczoteczke :lol: ?? xD hehe

kruchyl napisał:

SIWY ty masz tylne koło jakoś w tył wysunięte czy mi się wydaje

Ma kartery z Generica Crackera :}

RudY, widzę że też powoli nie ogarniasz. On ma kartery od minarelli z bębnem :slight_smile:

eaaa… to wszystko przez te białe felgi :stuck_out_tongue: