Jebe nadkole, rejka będzie tak bo mi się podoba wyedy z tamta lampą było dziadowo bo ten odbłysk był xDD A poza tym jak będzie blacha na przekładni to będzie pusto znowu pod lampą.
Szczęk nawet nie zdarzyłem założyć
komunikacji czy jakos tak i wyrobic sobei nową blache bo ta to żal
Nie szkoda ci kasy?? Kilej naprawde bardzo ładny ta lampa wyjebana ;-)
Cały urok tej reji psuje ta ogromna sruba na sięrodku :lol:
Ja mam ze kierunki są za reją wstawione bo inaczej nie dało rady ich upchnąć
sebek napisał:
hmm..... czy nie lepeij by było z blacha na przekładniż? ale to zwnou rozchodzi się o mocowanie kierunków
Zawsze kierunki mogę opchnąć i stunować trochę lampe i zrobić w niej kierunki bo sa wymienne diody w niej :P
usuń tą ramke przy rejestracji
Dzisiaj od rana trwały prace nad hRR. Od jakiegoś czasu ciekł mi olej z przełożeń i rozebrałem je, posmarowałem sylikonem dałem uszczelke i skrecilem teraz mam nadzieje ze nie będzie nic nie ciekło. Podregulowałem jeszcze lampę żeby było wszytko rowno itp, zalozylem nowa uszczelkę wydechu i szczeki na tył Jeszcze mam w dzisiaj planach przerobic mocowanie wydechu zeby pasowało do karterów dobrze bo jezdze na jednej śrubce ale nie wiem czy się wyrobie bo mam bierzmowanie o 16:30 :D.
Widzę przesiadka na carrolę
Coraz lepiej a jak szczęki ?
Też mi ciekło i właśnie silikon pomógł Tyle, że mi to robił mechanik na serwisie bo tak teoretycznie nadal mam gwarancje ^^
Ale wyjebista lampa
Kupiłem od Mafioza po taniości serie sprzęgło z czerwonymi hebo jak wytrzyma sezon to zmieńie je na tjuningowe w zime dopiero Sprzęgło juz lezy od jakiegoś czasu w garażu ale nie fartownie cos się znowu zjebało i nie ma iskry xD Przekładałem os kolegi fajke, cewke przewód wysokiego napiecia, zakładałem serie moduł, kupiłem nową świece, sprawdzałem wszystko oprócz zapłonu wiec stawiam ze zapłon padł no i kupiłem od użytkownika Balu z naszego forum, czekam tylko na paczke i zakładam, kupiłem też na allegro gaźniczek Dellorto PHBN 17,5 LS - Metrakit i tez czekam na paczkę.
Tobie to zawsze coś się przytrafi, jak nie sprzęgło to co innego xD
Czekamy razem z Tobą na paczkę i jak przyjdzie to zdawaj relacje czy jest iskra i jak na nowym gaźniku Ci chodzi (v-maxa zmierz i powiedz ile Ci ten gaźnik dał ;p)
Ten zapłon musi pomoc bo normalnie nie zdarzyłem przy szpanować nawet lampą na mieście xD
EDIT:
Zapłon przyszedł wczoraj ale nei robilem fot bo zapomniałem, a dzisiaj przyszedł gaźnik. Założyłem i wyregulowałem na dyszy 90 i seryjnym fitrze no i nie żałuję wydanej kasy na niego, skuter jest mocniejszy elastyczniejszy i co najważniejsze mniej się grzeje Tylko to kolanko z tym plastikiem na linke bylo trochę za zdługie i linka nie dostawałą ale nie chcialo mi się tego robic i po lekkich przeróbkach zalozylem od seryjnego gaźnika te drobiazgi :lol:
Sorry ze wszystko usyfione ale nie chce mi się myć kiłeja xD
no to teraz tlyko doczekać bezawaryjnie końca sezonu
Ja tam kasy na gaźnik wydanej też nie żałuje bo jednak gaźnik to serce skutera
Pomalowałem sobie felgi na biało
Teraz to jest wypas, wjedź tylko w jakieś błotko
SIWY ty masz tylne koło jakoś w tył wysunięte czy mi się wydaje
a co do felg to teraz będziesz woził ze sobą butelkę z wodą i szczoteczke :lol: ?? xD hehe
kruchyl napisał:
SIWY ty masz tylne koło jakoś w tył wysunięte czy mi się wydaje
Ma kartery z Generica Crackera :}
RudY, widzę że też powoli nie ogarniasz. On ma kartery od minarelli z bębnem
eaaa… to wszystko przez te białe felgi