moduł na pewno jest odblokowany i działa.
na cylku 70 na pewno wzrosną obroty a z obrotami osiągi ;p
a z obrotami spalanie
coś za coś ;p
nie można mieć wszystkiego na raz xdd
Co z tego ze spalanie wzrosnie, jakbym się tym przejmowal to bym 70ccm nie zakładał
Wydaje mi się ze w niedziele go trochę przytarłem :-/ bo rozgrzal się do 140 stopni, wstawiłem go do garazu i po 3 godzinach chciałem wyjechać ale musiałem trochę po kopać zeby odpalił i wydaje mi się ze od tamtej pory bardziej się grzeje.
ja zawsze po ostrej jeździe stawiam skuter na jakieś 3 min żeby sobie na wolnych obrotach chodził. Szkoda by było :-/ :-/
filip189, tak to się robi z dieselami, albo z samochodami z turbosprężarką. Nie trzeba czegoś takiego robić.
[ Dodano: 12-05-2009, 17:03 ]
A czemu tamat ma taki początek jaki maż
Kowal, nawet u mnie w instrukcji obsługi jest napisane, żeby tak robić Mogę podesłać fotkę …
To chodzi o to że cylinder jest rozgrzany ale jak skuter chodzi wciąz go chłodzi wentylator gdy zgasisz skuter temperatura wzrośnie to normalne wentylator nie chodzi I tak po ostrym kacie czy jeździe powinno się pozostawić skuter odpalony:-D xD
Szkoda go zdaj relacje z obserwacji :->
Hahaha czekałem na ten moment az to padło się zajezdzi xDD
Nieno miejmy nadzieje ze mu się nic niestało, szkoda by było.
Tzn. chodziło mi o początek nazwy temat.
Dzisiaj jeździłem i nie zauważałem zeby mniej mocy mial wiec wydaje mi się ze wszytko ok no ale zastanawiam się czemu odpalić nie chcial wtedy.
Kowal napisał:
A czemu tamat ma taki początek jaki maż
Chodzi Ci o Wrak-way?? xDD A tak jakoś pasuje to do mojego kiłeja
Hehe to dobrze ze Siwy nic się nie stało bo szkoda takiego cyla
No temacik mnie tez zadziwił myślałem ze to jakis nowy keffaj
JA myślałem że się zatarł jak spojrzałem na ten początek tytułu xD Ale na szczęście nie
może było gówniane paliwo i dlatego nie chciał odpalić.
Co do modułu, to mój hRR (Multivar 2000 & wydech Stage 6 PR) lepiej jeździ na odblokowanym, różnica mała pewnie dlatego, że dysza tylko 65, ale jak wstawieę75, czy 80 to napiszę czy lepiej
Moduł dzisiaj przyszedł No i jeździ dużo lepiej, obroty sporo wzrosły w całym zakresię musiałem dać cięższe rolki ale też znowu się trochę za ciężkie, nie sprawdzałem v-maxu jeszcze ale dzisiaj pożyczę od kolegi gps i powiem co i jak ale czuć ze więcej jedzie.
Edit: Ok juz wiadome leci 90 realne i 95 mierzone Audi A6 wiec wydaje mi się ze dobry wynik jak na taki słaby setup
A teraz mam pytanie bo bede kupywal lampe koso na tył i nie wiem czy brac lexus czy przyciemnioną?? Od razu mowie ze możliwe ze będzie inny kolor lakieru.
http://www.racing-planet.pl/scootertuning-lampa-tylna-lexus-aeroxcpi-rozne-kolory-p-5835-1.html?manufacturers_id=47&sessID=02d22576cdc56035c836c44a7051f0cb
według mnie jak masz zamiar lakier zmieniać na jakiś jasny to weź sobie tą przeźroczystą, jak na ciemny odcień to weź tą przyciemnioną.
kup przyciemnioną przezroczystych i tak zabrakło :mrgreen:
No ale ja i tak nie bede teraz zamawiam tylko za tydzien bo potrzebuje jeszcze trochę kasy na inne graty. A po za tym ja teraz nie zamawiam części w sklepach internetowych tylko mam juz mojego zaufanego sprzedawcę.
biez czarna jest ladniejsza