Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

moduł na pewno jest odblokowany i działa.
na cylku 70 na pewno wzrosną obroty a z obrotami osiągi ;p

a z obrotami spalanie

coś za coś ;p
nie można mieć wszystkiego na raz xdd

Co z tego ze spalanie wzrosnie, jakbym się tym przejmowal to bym 70ccm nie zakładał :stuck_out_tongue:

Wydaje mi się ze w niedziele go trochę przytarłem :-/ bo rozgrzal się do 140 stopni, wstawiłem go do garazu i po 3 godzinach chciałem wyjechać ale musiałem trochę po kopać zeby odpalił i wydaje mi się ze od tamtej pory bardziej się grzeje.

ja zawsze po ostrej jeździe stawiam skuter na jakieś 3 min żeby sobie na wolnych obrotach chodził. Szkoda by było :-/ :-/

filip189, tak to się robi z dieselami, albo z samochodami z turbosprężarką. Nie trzeba czegoś takiego robić.

[ Dodano: 12-05-2009, 17:03 ]
A czemu tamat ma taki początek jaki maż

Kowal, nawet u mnie w instrukcji obsługi jest napisane, żeby tak robić :wink: Mogę podesłać fotkę …

To chodzi o to że cylinder jest rozgrzany ale jak skuter chodzi wciąz go chłodzi wentylator gdy zgasisz skuter temperatura wzrośnie to normalne wentylator nie chodzi I tak po ostrym kacie czy jeździe powinno się pozostawić skuter odpalony:-D :smiley: xD

Szkoda go zdaj relacje z obserwacji :slight_smile: :->

Hahaha czekałem na ten moment az to padło się zajezdzi xDD

Nieno miejmy nadzieje ze mu się nic niestało, szkoda by było.

Tzn. chodziło mi o początek nazwy temat.

Dzisiaj jeździłem i nie zauważałem zeby mniej mocy mial wiec wydaje mi się ze wszytko ok no ale zastanawiam się czemu odpalić nie chcial wtedy.

Kowal napisał:

A czemu tamat ma taki początek jaki maż

Chodzi Ci o Wrak-way?? xDD A tak jakoś pasuje to do mojego kiłeja :wink:

Hehe to dobrze ze Siwy nic się nie stało bo szkoda takiego cyla :stuck_out_tongue:

No temacik mnie tez zadziwił myślałem ze to jakis nowy keffaj :smiley:

JA myślałem że się zatarł jak spojrzałem na ten początek tytułu xD Ale na szczęście nie :smiley:

może było gówniane paliwo i dlatego nie chciał odpalić.

Co do modułu, to mój hRR (Multivar 2000 & wydech Stage 6 PR) lepiej jeździ na odblokowanym, różnica mała pewnie dlatego, że dysza tylko 65, ale jak wstawieę75, czy 80 to napiszę czy lepiej :wink:

Moduł dzisiaj przyszedł :smiley: No i jeździ dużo lepiej, obroty sporo wzrosły w całym zakresię musiałem dać cięższe rolki ale też znowu się trochę za ciężkie, nie sprawdzałem v-maxu jeszcze ale dzisiaj pożyczę od kolegi gps i powiem co i jak ale czuć ze więcej jedzie.

Edit: Ok juz wiadome leci 90 realne i 95 mierzone Audi A6 wiec wydaje mi się ze dobry wynik jak na taki słaby setup :wink:

A teraz mam pytanie bo bede kupywal lampe koso na tył i nie wiem czy brac lexus czy przyciemnioną?? Od razu mowie ze możliwe ze będzie inny kolor lakieru.

http://www.racing-planet.pl/scootertuning-lampa-tylna-lexus-aeroxcpi-rozne-kolory-p-5835-1.html?manufacturers_id=47&sessID=02d22576cdc56035c836c44a7051f0cb

według mnie jak masz zamiar lakier zmieniać na jakiś jasny to weź sobie tą przeźroczystą, jak na ciemny odcień to weź tą przyciemnioną.

kup przyciemnioną :slight_smile: przezroczystych i tak zabrakło :mrgreen:

No ale ja i tak nie bede teraz zamawiam tylko za tydzien bo potrzebuje jeszcze trochę kasy na inne graty. A po za tym ja teraz nie zamawiam części w sklepach internetowych tylko mam juz mojego zaufanego sprzedawcę.

biez czarna jest ladniejsza :slight_smile: