Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

temperatur w okolicach 110 to normalna … to jest ac w lc powinno byc okolo 80

No dobra dalem ten czujnik w głowice i przykrecilem chwytak powietrza no i przejechalem się tak spokojnie na pół manetki to temperatura nie przekracza 70 stopni ale jak zgasze to wzrasta do ok 100 stopni xDD Wiec nie wiem czy on wiarygodną temperature pokazuje :-? Bo jak wieje w niego wiater to jest ok a jak zgasze to wiece co.

wiater ;D

Ja bym temu czujnikowi raczej zbytnio nie wierzył :-/ bo tak jak mówisz jak wieje WIATR to jest niższa …

filip189 napisał:

bo tak jak mówisz jak wieje WIATR to jest niższa .

tu chodziło raczej o wiatr pochodzący od chłodzenia (dokładnie od wentylatora na wale który dmucha na cylinder)
To normalne że jak zgasisz to temp wzrasta, dlatego po mocnym katowaniu silnika nie powinno się go gasić od razu tylko niech sobie pochodzi żeby spadła temperatura bo jak silnik w czasie jazdy zagrzejesz do temp np. 120stopni (mówię o ostrej jeździe) to jak go zgasisz od razu to będzie miał ze 160 i spuchnie tłok :P
Takie jest moje zdanie, i według mnie termometr dobrze pokazuje.

dobra fajnie masz czujnik pokaz jak osiagi i jak to padlo teraz wygląda :stuck_out_tongue:

Mam kilka nowych fotek:

A obecnie wygląda tak :lol: :lol: :lol:

A no i jakis czas temu doszła nowa zabawka:

Polini Speed Control, podregulowałem trochę i przyspieszenie jest super jak i start ale v-max to 80km/h i odcina moduł xDD Teraz usze jakiś odblokowany kupić.

Czemu taki obdarty z plastików?? :wink: Stuncisz czy cóś :?: :stuck_out_tongue:

fajnie wygląda na tych duzych felach ale przy roxie i tak wydaje się malutki

Ol3k napisał:

Czemu taki obdarty z plastików?? ;-) Stuncisz czy cóś :?: :-P

No tak jakby:P

wrona napisał:

fajnie wygląda na tych duzych felach ale przy roxie i tak wydaje się malutki

No bo rox ma przedłużkę 6cm i seryjną kiere a nie bmx :P

Czemu gaźnik masz w tym miejscu co w keewayu, a nie tak ładnie schowany jak w yamaha’ch? Kruciec zostawiłeś od keewayaż

No mam kruciec od keewaya. Ciekawe jakbym niby upchną gaźnik tak jak w yamahach :lol: :lol: Jak w tamtym miejscu w hrr rama idzie.

A czemu blacha nie na przekładni Żeby nie chlapało?

P.S. 500-ny post

Na ostatniej ocie byla na przekładni, mialem pod lampą chyba z tydzien bo gliny trzepały wszystkie skutery.

Ładny :stuck_out_tongue: Masz teraz trochę zabawy z tym wariem :smiley: Felgi będą w innym kolorze czy takie zostaną ?? ;>

Na razie zostaną a puzniej się moze pomaluej na jakis inny, w wakacje zrobie sobie crashpady i wyminie jakis stelagen xD Kiera pujdzie na pewno na rózowy fluo i moze i felgi tez pomaluje na róz xDD

Jak tam się keeway trzyma :smiley:

A jakos się trzyma :stuck_out_tongue: Coś stuka, cos puka w silniku i to chyba magneto krzywe xD ale chodzi i jezdzi :smiley: Niestety teraz sa cieplejsze dni i AC daje znac o sobie, za 2 tyg mam bierzmowanie to zakupie jakis gaźniczek bo się strasznie grzeje i moduł zeby lepiej jezdzil

Daje dwie foty tak dla odświeżenia

Gaźniczek to będzie jakiś 17,5 czy 19 od razu ? :wink: :wink:
Ja na twoim miejscu brał bym 19 tak przyszłościowo już :slight_smile:

Zależny co się trafi bo ja chce używkę ale mocniejszego cyla nie będzie bo mam wał słaby wiec wiesz :stuck_out_tongue: Zalezy ile kasy dostane bo przydalo by się w hamulce zainwestować jeszcze.

Właśnie zamówiłem modul odblokowany taki sam jak ma Mafioz, ciekawe jak z nim kiłej będzie jeździł :smiley:

http://allegro.pl/item622856447_modul_zaplonowy_racing_typowo_sportowy.html