Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

a my mamy tez czwartek ale niemamy pogody do jazdy :stuck_out_tongue:

skuter stoi i się kurzy tydzien xDD nie ruszam go wogule bo jakos nie mam checi, jak będzie pogoda to nakrece jakis film bo jak na razie to deszcz i snieg pada.

no chyba mi nie powiesz ze niemasz pogody, pogoda super wiec bierz maszyne i pochwal się :smiley:

Jak na razie to skuter chodzi jak ostatnie padło xD Załozylem tego multivara no i ze startu idzie jak głupi no ale jedzie 77,8km/h realne jak mierzylem gpsem :lol: :lol: No ale nic nie regulowalem. Wyreguluje go na seryjnym wariu na razie bo nie mam kasy na sportowe. Kupilem dzisiaj termometr na allegro taki co ma Karpiu i się zobaczy jak to się grzeje xDD Na dodatek spaliła mi się uszczelka wydechu i nie jezdze duzo bo wyje jak głupi no i stracił przez to tez na mocy.

mi tez w seri paliło uszczelke i objechałem silikonem i mam dosc

Ja mam wsadzone 2 z Jawki i jest dobrze :smiley: Szczelność wydechu jest ważną sprawą xP życzę powodzenia w dalszej regulacji ^^ i oby się nie okazało że cyl zatarty po tym beztroskim docieraniu :stuck_out_tongue:

Co niby jest zatarte ?? :lol: gładz cylka jest idealna, moj kolega ma tez malossi sporta i wogule nie docierał i smiga lepiej niz moj.

Heh to będę się musiał poważnie zastanowić nad docieraniem skoro się do niego przymierzam ^^

Wczoraj założyłem spowrotem seryjne wario i wyregulowałem juz na dobre go, leci 85-90 realne i przyspieszenie równe i dynamiczne xDD Na dniach nagram jakiś filmik, dzisiaj bym nawet nagrał ale olej mi się skonczyl a nie chce mi się na miasto lecieć :wink: :lol:

Daj jak najszybciej ten film bo się już doczekac nie mogę :-> :->

Ja też nagrywaj i wrzucaj :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Dzisiaj przyszedł mi termometr, no i załozylem i normalnie jaja patrzcie jaka jest temperatura po 5 minutach dawania w planik xDD

po 30 sekundach postoju:

a w tym miejscu będzie zamontowany:

a tu fota jak czujnik wsadzony jest w cylinder

i chyba w tym jest problem bo zamntowalem czujnik tak ze jest blisko kanału wydechowego i chyba dlatego jest taka duża temperatura xDD

ho ho ho, temperatura trochę chyba zawysokaż! wez moze włóz ten czujnik od gory, albo trochę wyżej

daj go tak jak ja w żeberka na głowicy i będzie podazywac ok :lol:

karp dobrze mowi. http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?products_id=2791&osCsid=a6600ec0a2755690f530b83f7b4c3e73 przeczytaj sobie opis tam pisze zeby między swieca a cylem

temperatura i tak za wysoka, w instrukcji od cylindra malossi sport 70 jak bvk pisze że temperatura pracy to między 60-70 stopni.

No dobra ale to temperatura do LC a nie do Ac tak jak napisałem na shoucie :stuck_out_tongue: Zobacz sobie ze na 13 stronie pisze "LIQUID-cooled cylinder kits a na 14 stronie pisze o tej temperze.

Dla Ac to chyba cos koło 100-130 stopni jest o ile się nie myle :slight_smile:

Przecież ponad 100 to się juz cylinder grzeje :-/

No ale nawet nie czuć spadku mocy to czyli się nie grzeje, dam w głowice ten czujnik to się zobaczy. Na pewno się nie grzeje od gaźnika bo jest dobrze wyregulowany nawet i trochę za duzo paliwa dostaje wiec o nie od tego a termometr tez dobrze pokazuje po mierzylem sobie temperature xDDD Wiec wychodzi na to ze nie można odkrecac manetki na full?? <lol2>