Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

SiWy, ty nie masz centralnej stopki, tylko boczną, i zdjąłeś jedną z tych sprężyn żeby nie uciekała jak się jej nie trzymać Czy masz tak jak w serii, że uciekaż Interesuje mnie to, bo mi się pokrzywiła centralna, a na tej bocznej, co ucieka to trochę strach stawiać.

Kowal ja mam tylko boczną już ponad 0,5 roku i jeszcze nigdy mi się nie przewrócił także się bać nie musisz :slight_smile:

Ale tobie się nie składa jak go trochę pochylisz na drugą stronę? Tego się trochę boję, bo wiesz jak to jest w keewayach, a juz w hurricanach to na pewno (wyjaśnienie dla nie wtajemniczonych posiadaczy skuterów z normalnymi stopkami, ta stopka jest na dwuch sprężynach, jedna jest jakby w drugiej i jak się ją odchyli nogą do postawienia skutera, to jeśli się ją puści nogą to ona się złoży).

A co do Keewaya by SiWy to tarcza trochę mała jak na koło 12 cali.

Kowal: trzeba uciac tego cycka co jest na stopce bocznej, tego co sprezyna się na nim opiera jak otworzysz stopke i wtedy się niebedzis sama składac

Mafioz będzie wario sprzegło i gaźnik 19mm jeszcze ale nie wiem kiedy.

Karp jaki full sportą? jak ja mam wario i sprzegło seryjne :lol:

wrona filmik będzie jak dotre i wyreguluje na cacy.

Kowal tak jak sebek napisał uciołem tego cyca co się o niego spręzyna opiera i stopka się sama nie składa no i tarcza i zacisk beda inne wystarczy poczytać trochę wczesnijesze posty:P.

SiWy napisał:

jak ja mam wario i sprzegło seryjne

no tak zapomniałem o tym to wymien gaznior sprzegło i wario :lol:

co tak cicho daj jakieś fotki nowe jak masz czas itd, bo ciekaw jestem jak ci to teraz lata

W poniedziałek będzie dotarty i mam nadzieje ze juz wyregulowany i skombinuje slimak do licznika i nagram filmik jak jezdzi.

Mmmm nie mogę się doczekać :smiley:

Tak z ciekawości ile km docierałeś?

Nie wiem ile docierałem bo licznika nie mam jakbys nie zauwarzył

SiWy, a tak na oko to ile km dotarles w to i z jako predkoscio docierales :] na pól manety ?

SiWy, to docierałeś tak jak ja na oko :stuck_out_tongue: Znaczy ja docierałem na ilość zalanych zbiorników :stuck_out_tongue:

Przejezdzilem 3 baki paliwa i wystarczy, jezdzilem na początku wolno później na pół manetki.

SiWy, na 3 bakach to 500km pewnie nawet nie zrobiłeś więc żeliwa to raczej nie dotarłeś za dobrze.

No i co wystarczy mu tyle jak się zatrze to zrobie szlif i tyle xD :stuck_out_tongue:

Fajne podejście do sprawy :smiley:

Znam osoby które wogule nie docierały i jezdzą bardzo długo.

mi taki gość co z crossami 2T robi mi mówił że jak docierać to najlepiej mu cisnąć na różnych obrotach żeby miał silnik obciążony tylko żeby go nie przegrzać i trzymać odpowiednią temperaturę i rozgrzać silnik przed jazdą i wtedy się najlepiej dotrze, elementy się bardziej spasują i będzie miał lepsze osiągi niż motorek który był docierany delikatnie. no i wydaje mi się to prawdą, ale różnie bywa xD

ja się stosowałem do tradycyjnego docierania, najpierw delikatnie a potem coraz ostrzej i raczej dobrze się dotarł.

filmik mialbyc w poniedzialek a mamy juz czwartek !!! co jest ?