SiWy, ty nie masz centralnej stopki, tylko boczną, i zdjąłeś jedną z tych sprężyn żeby nie uciekała jak się jej nie trzymać Czy masz tak jak w serii, że uciekaż Interesuje mnie to, bo mi się pokrzywiła centralna, a na tej bocznej, co ucieka to trochę strach stawiać.
Kowal ja mam tylko boczną już ponad 0,5 roku i jeszcze nigdy mi się nie przewrócił także się bać nie musisz
Ale tobie się nie składa jak go trochę pochylisz na drugą stronę? Tego się trochę boję, bo wiesz jak to jest w keewayach, a juz w hurricanach to na pewno (wyjaśnienie dla nie wtajemniczonych posiadaczy skuterów z normalnymi stopkami, ta stopka jest na dwuch sprężynach, jedna jest jakby w drugiej i jak się ją odchyli nogą do postawienia skutera, to jeśli się ją puści nogą to ona się złoży).
A co do Keewaya by SiWy to tarcza trochę mała jak na koło 12 cali.
Kowal: trzeba uciac tego cycka co jest na stopce bocznej, tego co sprezyna się na nim opiera jak otworzysz stopke i wtedy się niebedzis sama składac
Mafioz będzie wario sprzegło i gaźnik 19mm jeszcze ale nie wiem kiedy.
Karp jaki full sportą? jak ja mam wario i sprzegło seryjne :lol:
wrona filmik będzie jak dotre i wyreguluje na cacy.
Kowal tak jak sebek napisał uciołem tego cyca co się o niego spręzyna opiera i stopka się sama nie składa no i tarcza i zacisk beda inne wystarczy poczytać trochę wczesnijesze posty:P.
SiWy napisał:
jak ja mam wario i sprzegło seryjne
no tak zapomniałem o tym to wymien gaznior sprzegło i wario :lol:
co tak cicho daj jakieś fotki nowe jak masz czas itd, bo ciekaw jestem jak ci to teraz lata
W poniedziałek będzie dotarty i mam nadzieje ze juz wyregulowany i skombinuje slimak do licznika i nagram filmik jak jezdzi.
Mmmm nie mogę się doczekać
Tak z ciekawości ile km docierałeś?
Nie wiem ile docierałem bo licznika nie mam jakbys nie zauwarzył
SiWy, a tak na oko to ile km dotarles w to i z jako predkoscio docierales :] na pól manety ?
SiWy, to docierałeś tak jak ja na oko Znaczy ja docierałem na ilość zalanych zbiorników
Przejezdzilem 3 baki paliwa i wystarczy, jezdzilem na początku wolno później na pół manetki.
SiWy, na 3 bakach to 500km pewnie nawet nie zrobiłeś więc żeliwa to raczej nie dotarłeś za dobrze.
No i co wystarczy mu tyle jak się zatrze to zrobie szlif i tyle xD
Fajne podejście do sprawy
Znam osoby które wogule nie docierały i jezdzą bardzo długo.
mi taki gość co z crossami 2T robi mi mówił że jak docierać to najlepiej mu cisnąć na różnych obrotach żeby miał silnik obciążony tylko żeby go nie przegrzać i trzymać odpowiednią temperaturę i rozgrzać silnik przed jazdą i wtedy się najlepiej dotrze, elementy się bardziej spasują i będzie miał lepsze osiągi niż motorek który był docierany delikatnie. no i wydaje mi się to prawdą, ale różnie bywa xD
ja się stosowałem do tradycyjnego docierania, najpierw delikatnie a potem coraz ostrzej i raczej dobrze się dotarł.
filmik mialbyc w poniedzialek a mamy juz czwartek !!! co jest ?