Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

No właśnie nich kupi wał i śmiga bo fele to trzeba też upolować :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Na fele przyjdzie kolej :mrgreen: :mrgreen:

Własnie najpierw muszę kupić wał tylko za bardzo nie ma za co :lol:

qrde skad ja to znam heheh ja tez chcialem cos ruszyc z moim keewayem ale keszu nie ma :frowning:

Siwy jak tam postępy nad kiłą Uzbierałeś cos keszu czy nic :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Mam dopiero połowe kasy na wał :stuck_out_tongue:

Kapa ladna mogles napisac do mnie bo mialem taka na sprzedasz tylko czarny metalik stan dobry :)ladnie pomalowales 5/5

Siwy chyba zapomniał o Temacie xD
Coś mi się wydaje że zamówił wał :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Zapomniał niezapomniał, niema nic nowego.

Zamowił ale p. Mieloch niema na stanie

Nic się nie ruszyło oprucz tego ze silnik juz jest rozpołowiony i czeka na wał :stuck_out_tongue: Mieloch wału nie miał i trzeba bylo czekac miesiąc na niego to zamowinie anulowałem. Zamówiłem paczke u pana Smuglera xDD ale on chyba nie jest zarejestrowany na naszym forum. Ale on też nie miał Top Racinga to wziołem wał Motoforce.

Części jakie zamówiłem to:

-wał Motoforce std - mocniejszy zamiennik seryjnego ale styknie :stuck_out_tongue:
-zestaw dysz 88-110
-lewy simering najtańszy bo Corteco zepsułem xDD
-sprey do filtrów powietrza
-2 naklejki “Scooter tuning is not a crime” :lol:

No i git będzie śmigać :smiley: Pobaw się cylkiem i pilnikiem :wink:

SiWy napisał:

wał Motoforce std - mocniejszy zamiennik seryjnego ale styknie

Jak to jest wał motoforce to ci na pewno do sporta wytrzyma :lol:

SiWy napisał:

2 naklejki "Scooter tuning is not a crime" :lol:

bajerrr xD

Podoba mi się twoja pokrywa przekładni, ładny kolor :-P

Troche się bawie i rozwiercilem kanał wydechowy pod średnice wydechu i robie “polerke” skrzyni korbowej, mała połówka jest juz skończona jeszcze muszę popracować nad dużą.

no ty przynajmniej będziesz wiedział czy coś ci to da :slight_smile:

Keeway juz jest zlozony od soboty i jezdzi :smiley:

Tu daje fotki paczki

Małe porównanie wałów:

Na tej focie się dziwnie zniekształcił wieloklin w nowym wale xD

A to dzisiejsze fotki z postoju zeby trochę ostygł :smiley:

Dzisiaj o 12 zalałem paliwa pod sam korek i jezdzilem do 19 z przerwami na ostygniece tylko w sumie i przejeździłem cale paliwo xD Sprawdzianem predkosc i leci 90realne ale tzreba podreguloac do muł na starcie jest, a gaźnik jest wyregulowany na dyszy 110. Na razie jeszcze nie będę go katowal i po jezdze kilak dni spokojnie. Myśle ze zrobilem dzisiaj te 100km wiec w sumie będzie ok 160km przejechane.

a czemu na fotkach niema kopajkiż! tej ktora ci dostarczyłem

bo kopka jest chujowa jak w keeway i nie pasuje mi do pokrywy :stuck_out_tongue: i ja zakladam tylko do odpalenia a puzniej wsadzam do schowak xDD

no, bo w minarelli jest trochę ten wałek na kopkę za duży i od keeway kopka nie pasuje :stuck_out_tongue:
90 realne to nieźle, w końcu minarelli ^^ z mechaniki coś robisz jeszcze?

no fajnie że ten hrr jeździ weź jeszcze zmień gaźnik i będzie full sport :lol:

proszę cie zrób filmik jak to jeździ