Nie zmieniaj felgi bo przynajmniej widac że masz Mina xDD
Nie no fajnie od matrixa by wyglądała bo jest bardzo podobne stylistycznie.
Co fakt, to fakt, jakby obie fele były takie same, to o niebo lepiej by to wyglądało.
a siwy jak ze swiatłem? bo teraz mam wrazenie ze na większym kole swietło bije do góry ale i tak lepiej wygląda niz w takim ,pionie"
No ja mam regulacje świateł wiec mogę sobie ustawić ale przecież niby ile jet teraz jest wyższy?? Max 5cm niz wcześniej, może nawet mniej
EDIT:
A dzisaj doszła pokrywa przekładni wyglądała tak :lol: :
A tak teraz wygląda
Miałem robic polerke ale mam lenia i pomalowałem ją na czarny mat ale myslę że naprawde ładnie wygląda Tylko muszę dopieścić polerke karterów i kopke do tego kupie jakąs ładną jak będzie kasa i amor chyba poleci na czerwono.
Luks, jeszcze z czerwonym amorkiem będzie miodzio.
Już nie poleruj ładnie się zgra z sqtem.
Dekiel dał dużo do wyglądu widzę
Mam jeszcze taki pomysł żeby nakleic na pokrywie naklejkę Keeway tam w tym prostokącie :lol:
fajnie wygląda … …
ale nie rob tych czerwonych wstawek … czarno/czerwony to najbardziej wiesniackie zestawienie … wedlug mnie … :lol:
fajnie wygląda czerno/żółty … moze tak bys pomalował …??
Naklej naklejkę minarelli jeśli taką znajdziesz.
Niee musi byc naklejka Keewayu bo jak znajdzie się jakiś laik to będzie myslał ze to silnik Keewaya.
Mumin teraz to czerwony będzie tylko amor, zacisk i manetki a siatki wszystkie będą srebrne wiec spoko No i może będzie kopka czerwona albo czerwono czarna ta taka co wygląda jak płomiećń xD
nie … daj te detale żółte …
A własnie że będą czerwone xDD jestem modem a mod ma zawsze racje… xDD :PP
mumin_ napisał:
... czarno/czerwony to najbardziej wiesniackie
Nieprawda jak jest fajnie zrobione to jest kozak :lol:
tan keeway nie ważne jak go zrobisz będzie wyglądał pięknie
gratki za wkład pracy
kolory rób jak chcesz ale naklejka kiłeja musi być
siwy musisz dac naklejke kileja bo ona daje 20 km/h :lol: bez niej nie wyciagniesz full mocy malossi sport :lol:
ReKoRd napisał:
siwy musisz dac naklejke kileja bo ona daje 20 km/h :lol: bez niej nie wyciagniesz full mocy malossi sport :lol:
e tam mi dała 25 i chłopie nieziemsiego kopa :) ale ta fela na przód od matrixa musi byc będzie się ładniej komponowac :D Sam ma matrixa i jest prawie identyczna jak joga
Dokładnie z naklejka keeway będzie chodził jak na yasuni r NO fela jest podobna tyle że ma 5 ramion a od joga ma 6:P
ee no Siwy widzę ze szalejesz juz z ta minarella. Według mnie starego usera forum to mozesz pomalowac ten amor na czerwono Powiem Ci ze masz zadatki na malarza bo ładnie psiknąles ta kape. Podobnie jak ja :DD
SiWy napisał:
NO fela jest podobna tyle że ma 5 ramion a od joga ma 6:P
Ty się czepiasz jednego ramoina tego to by nikt nie zauwarzył a teraz jest róznica jak między alfonsem a księdzem wiec zmień tą felge przednią i daj matrixa :-P
Ee jak na razie ma dobra felge 12 to niech nie zmienia tylko cos w mechanice ulepszy.