Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

Rozbieranie, żeby coś poprawić, naprawić, sprawdźić, jest jak najbardziej ok.
Przyszalałeś SiWy stawiając skuter na podnośniku :stuck_out_tongue:

coś się ruszyło w projekcie??

Tak dzisiaj rozwierciłem lagi i juz jest koło przednie założone na stałe i gotowe do jazdy i pomalowałem tez amor na czarny mat.

Teraz to Drag :smiley: :smiley: Nie ma co :sunglasses:
Ta felga od joga wymiata :stuck_out_tongue:
Czekamy na kolejne Up’y

no teraz eleganckow wygląda, co z kolorem felg bo wczoraj cos kminiłes wieczorem :stuck_out_tongue:

Na razie felg nie będę małował. Na wiosnę pomaluje je jakimś ładnym srebrnym lakierem albo jakimś grafitem lub ciemnym szarym.

kurde teraz fajnie to wygląda hrr na 12 sweet :stuck_out_tongue:

Kupiłem dzisiaj na allegro pokrywę przekładni od roxa. Jak przyjdzie to dam foty i od razu zabieram się za polerke.

no superaśnie wygląda z tymi 12 :lol:
a z jakiego moto one są?? :mrgreen:

przednia od focusa, tylna od joga

Trochę go poskładałem i po robiłem foty.

bedziesz musial duzo siatexa kupić :stuck_out_tongue: bo wlota zes nad czacha zrobil :smiley:

Jakoś mi te 2 różne felgi nie pasują :expressionless:

Nie da rady inaczej zrobić muszą byc dwie inne :stuck_out_tongue: A Poza tym to tylnia jeszcze wydech trochę zasłoni :wink:

Masz tak dużo czerwonych akcentów, nie myślałeś o czerwonych szwach w kanapie? Dobrze by to wyglądało.

według mnie ładniejsze koło będzie na przód od Matrixa ::stuck_out_tongue:

ale kozacko wyglądaja te 2x12stki super :lol:

No koło od Matrixa jest prawie identyczne jak od Jog’a.

Moze kiedys kupie felge od matrixa teraz niem mam kasy, a po za tym to przednie kupiłem za 70zł z wysyłką z nowa opona która kosztuje 130zł xD

to sprzedasz sama felge:P a oponke zostawisz i wstawisz na nowa :stuck_out_tongue: i będzie gites