Nitro Naked napisał:
malujesz felgi na jakis kolorek ? :?:
SiWy napisał:
nie mysle o kolorze na felgi ani o niczym innym
:PP
Nitro Naked napisał:
malujesz felgi na jakis kolorek ? :?:
SiWy napisał:
nie mysle o kolorze na felgi ani o niczym innym
A o czym myslisz w sensię sprzetu ? :?:
Kubusiu, Tec Racing fajny wałek Do sporta będzie OK
Bardzo dobrze że zdecydowałeś się jednak zmineralizować MilKEEWAYA =]
Felgi pomalowałbym na Grigio Trend Mettalic
Cuś takiego jak na moich nowych plasticzkach
PzdR
Nitro Naked napisał:
A o czym myslisz w sensię sprzetu ? :?:
SiWy napisał:
Na razie muszę zmienić wał i kupić dekiel przekładni i nie mysle o kolorze na felgi ani o niczym innym
Wapster napisał:
Felgi pomalowałbym na Grigio Trend Mettalic :D
Mafioz napisał:
Teraz nie myśli nad malowaniem felg więc poczekaj z propozycją na właściwą chwilę ;p
Łożyska juz mam skf teflon by s6 załozone xD A wał seryjny mam krzywy jakby był prosty to bym nie zmianiał nawet:P
Edit:
Obmyśliłem sobie co mam kupić w najbliższym czasie i najprawdopodobniej znajdą się razem w paczce i myślę ze kupie to do końca lutego ale się jeszcze zobaczy jak z kasą:
-wał Tec Racing
-szczeki hamulcowe EBC
-rollgaz Polisport
-kilka dysz
Później myślę zainwestować w termometr S6 ale to droga zabaweczka kosztuje ok 130zł i do tego jeszcze czujnik do ac trzeba kupić za 40zł I chce zainwestować w jakiś lepszy hamulec na przód bo mam lichą tarcze o średnicy 160mm i na pewno będzie przewód w stalowym oplocie zacisk od keeway focusa albo matrixa albo od jakiegos cpi bo tam sa montowane wieksze zaciski i do tego tarcze od cpi falowaną bo jest 190mm i fajnie wygląda albo galfer wave.
Tak sobie myślę czy kiedyś w końcu przestane ładować kasy w ten skuter ale to chyba nie realne bo zawsze się coś znajdzie żeby wymienić na lepsze, ładniejsze itp. xD
A tak teraz wygląda skuter
no SiWy niezłe masz plany na przyszłość
hrr bardzo ładny bez przodu xD taki do stuntu :lol:
Ta szczegolnie do stuntu bo kierownicy nie ma
No plany jak plany. Życzę oczywiście ich spełnienia.
No to nie wszystkie plany reszte planów jest na pierwszej stronie:P
Za duzo przewijania nie chce mi się.
Planujesz wieksza tarcze to i zacisk tezł?? Czy polke będziesz zmienial??
555 post
Napisałem wyżej A co do przewijania to wystarczy kliknąc pierwszą stronę i pierwszt post i jest wszystko opisane
No tak ale czy polke będziesz tez zmienial?? Czy wejdzie ten zacisk bez problemu??
Nie będę zmieniał półki wszystko wejdzie.
SiWy napisał:
Tak sobie myślę czy kiedyś w końcu przestane ładować kasy w ten skuter ale to chyba nie realne bo zawsze się coś znajdzie żeby wymienić na lepsze, ładniejsze itp. xD
Dzisiaj trochę się wziołem za skuter wyczyściłem i pomalowałem półkę bo rdzewiała, wymieniłem łożyska główki ramy i trochę ogarnąłem elektryke
do szkoły się niechodzi a przy kosiarze się gmyraż! ty to juz całkowicie niemasz co robic (pomijajac koniecznosc omalowania półki), raz rozbierasz raz składasz xD
sebek nie czepiej się ja też lubie rozbierac cos zrobić i sklada raz że jest po tym satysfakcja a dwa że mam co robic
Trzeba w końcu dbać o to ci się ma żeby nie zardzewiało :mrgreen: :mrgreen:
Siwy teraz będzie miał ferie to będzie 24h na dobę siędział i gmerał chyba bo ma co robić po za tym że nie tylko skuter robi
Do ferii mam zamiar koło 12" z przodu założyć na stałe a stanie się dzięki Sebkowi który ma mi pożyczyć ślimak do licznika :** Jak się wyrobie to może wał już kupie na ferie i go załoze ale to jeszcze nic pewnego. (ferie mam od 14 lutego)
co do tego slimaka to niebadz taki pewny gejku…
Jak mi nie pozyczysz to będziesz wąchał pałe koluniu xDDD
hmm… koluniu nie pozwalaj sobie…
:PPPłokej XD