będzie ladnie bo sam tak chce zrobić czarny skuter i srebrne fele.
Meksykańska czerwień THA BAST !
Srebro sux
ja proponuje grafit
SiWy napisał:
naszło mnie żeby pomalowac felgi na srebrny metalic
dobrze cie naszło SiWy :-D :-P
wedlug mnie najlepiej bylo by czarne fele … i czerwona naklejka na rancie … bylby miodek …
a moze lepiej zrobić lustro z felg(wypolerowac)
a co to za stunt machina na tym zdj bo tylko stelaz widac twojaż
Das ist Generic Cracker chyba od Banana
To jest Generic Cracker z silnikiem mina hor lc mojego kolegi:P Cop do felg to tez myślałem o graficie ale tak się skłąda ze mam trochę srebrnego lakieru wiec nie bede musiał kupywac i jak cos to się przemaluje
zostaw bez błotnika z przodu spoko wygląda , ile jeszcze km masz do docieraniaż A co do felg daj na czerwono będzie fajnie odbijać od czarnego
SiWy, jak wyciągnąłeś dozownik to co zrobiłeś z przewodem prowadzącym od dozownika i pompka oleju możesz powiedzieć ??
Nie da się zrobić inaczej jak odpiąć ten wężyk od dozownika, dozownik wykręcić, pompkę oleju wykręcić a dziurkę po pompce czymś zatkać, albo ściągnąć to koło które napędza pompkę oleju (na wale za magnetem i cewkami) i wtedy zostawić tą pompkę żeby nie było dziury w karterze.
Zgubiłeś osłonkę filtraż
Dozownik i pompke wywaliłem nie zaślepiałem dziury po pompce. Obudowe zgubilem juz dawno ale mam nową od kolegi w garazu
To dobrzse wiec lepiej wsadz ta obudowe.
Ja ze stożkiem nie jeżdżę tylko z seryjnym filtrze na razie:P Tylko go założyłem tak do foty.
SiWy
Siwy jakieś plany co do kewcia ?
Kiedy malujesz fele ? I jaki kolor wybrałeś?
Na razie muszę zmienić wał i kupić dekiel przekładni i nie mysle o kolorze na felgi ani o niczym innym
Jaki wałek bierzesz
Tec racing mysle ze wystarczy do sporta i nie jest drogi
Dawno mnie tu nie było i od mojej ostatniej wizyty Hrr zmieńił się… Oczywiście na lepsze Ten większy wlocik ładniej wygląda, no i felusię 12’ również ładnie się prezentują w keewayu ;))
Pozdrawiam
Jak dla mnie kola 12-13 to sa dobre dla skutera i się ladnie prezentuja malujesz felgi na jakis kolorek ? :?: