Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

Dzisiaj powiększyłem wlot :stuck_out_tongue: O wiele bardziej mi się podoba i będzie bardziej pasowa do dużej lampy z przodu i szerokiej kiery wcześniej był taki nie proporcjonalny :stuck_out_tongue: Muszę jeszcze siatkę zakupić bo nie mam takiego kawałka.

Zrobiłem w sumie 40km na nowym silniku i już czuc tę moc :mrgreen:

No zobaczymy jak to będzie wyglądało na sqcie :stuck_out_tongue:

Zrobiłem w sumie 40km na nowym silniku i już czuc tę moc

Którą metodą docieraszł? :551:

Na pół manetki do 50km/h i zmieńne obroty nie mam zamiaru 30km. jezdzic :stuck_out_tongue:

A siatkę też na czerwono malujesz czy zostawiasz w oryginalnym kolorze?

po środku mogła by być cieńka poprzeczka

wrona rzucił dobry pomysł

Nie będzie poprzeczki bo bym musiał ja wkleic i szpachlować :stuck_out_tongue:

W czym problem ? ;]]

W tym że będę musiał małowac. Dzisiaj się bawiłem i pomalowałem kilka elementów lampy przedniej w środku.

no no, coraz bardziaj gangsta :573: :stuck_out_tongue: przydałoby się ejszcze coś zrobić z lustrem lampy :stuck_out_tongue: bo tak się jakos wybija z tych ciemnych migaczy :stuck_out_tongue:

mogłes w środku na czerwono to pomalowac :wink:

Corey własnie miałem małować tam pod żarówka ale boje się ze będzie odpadać lakier od ciepła :stuck_out_tongue:

jest git nie maluj nic na czarno taka lampa mi się podoba :smiley: a błotnik ja bym zostawił :lol: jest bosssski i funkcjonalny przede wszystkim

Porobiłem pare fot. Przez to ze jeździłem jak było mokro caly skuter teraz muszę czyścić i co najgorsze zeszły polerki i trzeba teraz od początku jechać xD Mam jeszcze jeden pomysł co do lampy. Pomalował bym jeszcze górne lustro na czarno i wtedy by się odbijało w całej lampie i jak bys się nie świeciło swiatlo to będzie cala lampa ciemna.

No ciekawie by to wyglądalo,a siatke zgubilesą?

Jakbyś zobaczył stronę wcześniej dowiedział byś się ze powiększałem wlot i siatkę muszę kupić.

Jakiś błotniczek z przodu byś dał, chociaż symboliczny, bo jakoś tak łyso to wygląda :-?

Jak założę na stałe koło 12" na przód to będzie błotnik od roxa

SiWy napisał:

najgorsze zeszły polerki i trzeba teraz od początku jechać

Dlatego ja byłem za pomalowaniem karterów na czerwono i nie trzeba by było poprawiac :-P

mam do was pytanie zalozylem przednie kolo tak żeby zobaczy jak będzie wyglądać i powiem szczerze naszło mnie żeby pomalowac felgi na srebrny metalic xD co o tym myslicie??