Dzisiaj powiększyłem wlot O wiele bardziej mi się podoba i będzie bardziej pasowa do dużej lampy z przodu i szerokiej kiery wcześniej był taki nie proporcjonalny Muszę jeszcze siatkę zakupić bo nie mam takiego kawałka.
Zrobiłem w sumie 40km na nowym silniku i już czuc tę moc :mrgreen:
No zobaczymy jak to będzie wyglądało na sqcie
Zrobiłem w sumie 40km na nowym silniku i już czuc tę moc
Którą metodą docieraszł? :551:
Na pół manetki do 50km/h i zmieńne obroty nie mam zamiaru 30km. jezdzic
A siatkę też na czerwono malujesz czy zostawiasz w oryginalnym kolorze?
po środku mogła by być cieńka poprzeczka
wrona rzucił dobry pomysł
Nie będzie poprzeczki bo bym musiał ja wkleic i szpachlować
W czym problem ? ;]]
W tym że będę musiał małowac. Dzisiaj się bawiłem i pomalowałem kilka elementów lampy przedniej w środku.
no no, coraz bardziaj gangsta :573: przydałoby się ejszcze coś zrobić z lustrem lampy bo tak się jakos wybija z tych ciemnych migaczy
mogłes w środku na czerwono to pomalowac
Corey własnie miałem małować tam pod żarówka ale boje się ze będzie odpadać lakier od ciepła
jest git nie maluj nic na czarno taka lampa mi się podoba a błotnik ja bym zostawił :lol: jest bosssski i funkcjonalny przede wszystkim
Porobiłem pare fot. Przez to ze jeździłem jak było mokro caly skuter teraz muszę czyścić i co najgorsze zeszły polerki i trzeba teraz od początku jechać xD Mam jeszcze jeden pomysł co do lampy. Pomalował bym jeszcze górne lustro na czarno i wtedy by się odbijało w całej lampie i jak bys się nie świeciło swiatlo to będzie cala lampa ciemna.
No ciekawie by to wyglądalo,a siatke zgubilesą?
Jakbyś zobaczył stronę wcześniej dowiedział byś się ze powiększałem wlot i siatkę muszę kupić.
Jakiś błotniczek z przodu byś dał, chociaż symboliczny, bo jakoś tak łyso to wygląda :-?
Jak założę na stałe koło 12" na przód to będzie błotnik od roxa
SiWy napisał:
najgorsze zeszły polerki i trzeba teraz od początku jechać
Dlatego ja byłem za pomalowaniem karterów na czerwono i nie trzeba by było poprawiac :-P
mam do was pytanie zalozylem przednie kolo tak żeby zobaczy jak będzie wyglądać i powiem szczerze naszło mnie żeby pomalowac felgi na srebrny metalic xD co o tym myslicie??