Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

Z tyłu koło jest i będzie od yamahy jog z przodu bezie to od focusa które kupiłem :stuck_out_tongue: na razie założyłem seryjne koło na przód bo muszę mieć licznik do docierania a nie mam ślimaka do 12" :stuck_out_tongue:

no super teraz docieraj jak zrobi się cieplej :slight_smile: możesz mi powiedzieć ile dał ci next r na seryjnym cylku :slight_smile: ??

siwy masz minarelke i jeszcze ci wydech za dobrze nie pasiłę

No nie pasi wydech :stuck_out_tongue: Wydech mam do cpi a nie do minarelli :stuck_out_tongue: Wydech mi dał 8-10km/h

No jakubie widzę ze komplet już jest. :wink: W poniedziałek wpadam na pierwsza jazde. :mrgreen:

Siwy ładne masz to kółko z tyłu chetnie bym załozył takie do swojego ale i na przod tez :smiley:
Zacnie wygląda teraz twoj hrr.

dziwnie wygląda wez sproboj pomyslec cos zeby dac na przod od joga … wiem ze to trudne ale moze jednak … ?? :-/

Mumin weź czytaj co ja pisze przecież tego czerwonego koła nie będzie tylko jest na czas docierania i będzie tamto od focusa dodatkowo pomaluje je na czarny pół mat i nie beda się rzucac w oczy a na dodatek jakoś wszyscy co zakadzić do keewayow minarellli maja inne kola:P

zajebisty tez kiedys miałem hhr ale nie myslałem zeby takie cuda z nim odwalac :slight_smile:

SiWy, a czemu ta sprężyna amorka taka nieładna, znaczy nie cała białaż weź to zmień :slight_smile:

magnus-rider napisał:

SiWy, a czemu ta sprężyna amorka taka nieładna, znaczy nie cała białaż weź to zmień :-)

Będze czerwona już wcześniej o tym pisałem.

Wyjeba*y keeway.100/10

Macie fote mojego mega kastomowego błotnika xD Wczoraj nie było tego przedłużenia pod rejestracją i chlapało zaraz muszę wypróbować jak teraz będzie xD

lol :shock: normalnie super. zawsze o takim marzylem i snilem po nocach :smiley:

hah ha hahha hahhahah XD No to jest 100% castom :stuck_out_tongue:

czad 10 / √100×1

:572: weź to ogarnij jakoś, pils :lol:

Ten błotnik jest tylko tak żeby było śmiesznie i żeby mi nie chlapało po plecach bo jezdzilem bez i było nie fajnie :lol:

Mam koncepcje żeby trochę powiększyć przedni wlot będzie coś w tym stylu i do tego trochę go zaokrągle zeby nie był taki kańciasty. Co wy na to??

po co ładny jest ten wlot.

mi też się ten co jest podoba ;]