no ładnie wreście go złozyłeś nie mogę się doczekac aż dowiem się o osiągach :lol:
ten sqt z lampą od roxa widziałem na allegro z miesiąc temu… ta, zainteresowanie
SiWy, wielki szacun dla Ciebie za to co robisz z tym keewayem
Zacząłem powoli składać keewaya Założyłem pożyczony licznik od cpi mojego kolegi sebka z naszego forum:P Na czas docierania muszę założyć seryjne koło na przód bo nie mam ślimaka do 12" i by złe pokazywał prędkość za poza tym nie pasuje Pokrywa przekładni też nie jest moja
Podświetlenie z CPI zmienione czy mi się zdaje ? :]
Podświetlenie jest seryjne i zrobione chyba w technologi indiglo bo nie ma żadnych żarówek tam Ta technologia polega na tym ze jaks folia tam jest i świeci jak prąd przepływa czy jakoś tak SiWy
Jak bym mial takie zegary to bym nie robil bmxa Bardzo ladny liczniczek. Heh to siwy jeszzce masz sporo do dokupenia do tego silniczka.
Jakiś dziwny patent bo kumpel ma Crackera 06’ i miał tam normalne żarówy ; ]
Mojeee zegary jeee !!!
Tylko mi słabiej teraz świeci przy paliwie ;/ / apropo wie ktoś jak to naprawić ?
Chciałem pogratulować całego projektu, który jak widać zmierza ku końcowi, czekam na końcowy efekt, ale już teraz wygląda nieziemsko Natchnąłeś mnie do mineralizacji silnika polerki itd. ^.^
pozdrawiam
RudY napisał:
Jakiś dziwny patent bo kumpel ma Crackera 06' i miał tam normalne żarówy ; ]
W cracerze sa inne zegary ma inna skale taka jak w focusach tych z 06r.
Widze moje zegary już zamontowałeś.
To teraz tylko czekac na lepsza pogode i jazda.
dasz się przewiesc bestiaż
na ten licznik brak słów boski!!! :shock:
jeju co wy się tak tym licznikem podniecacie prawie wszystkie keewaye mają takie a w tym jest tylko podświetlenie zmienione
nie to standardowe podswietlenie i to nie licznik keeway tylko cpi
keewaye maja prawie takie same liczniki moze róznią się podświetleniem i logem producenta, mi też ten licznik wydaje się fajny jak na serie ale i tak nie ma się czym podniecac
Różnią się podświetleniem, wskazówkami i są inaczej wyskalowane i nie zawyżają 20km/h jak te keewayowkie :lol: :lol: :lol:
SiWy, nie aż 20 10 max u mnie zawyża o 5 rocznik 08
SiWy, mój w hrr nie zawyża, sprawdzane z samochodem, v-max 65km/h, znajomy ma focusa to jemu pokazuje 75 a jedziemy tyle samo
Kowal napisał:
SiWy, mój w hrr nie zawyża, sprawdzane z samochodem, v-max 65km/h, znajomy ma focusa to jemu pokazuje 75 a jedziemy tyle samo
no właśnie :)
słodki ten hrr … :PP
masz jeszcze jakieś plany … i wez dokladnie powiedz jakie beda felasię …???
SiWy, ile dał ci next r przy seryjnym cylindrze ??
wszystko zalezy od stanu cylka regulacji itp … mi np przy serii dal okolo 10 km i dobre przyspieszenie … :PP