Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

no ładnie wreście go złozyłeś :stuck_out_tongue: nie mogę się doczekac aż dowiem się o osiągach :lol:

ten sqt z lampą od roxa widziałem na allegro z miesiąc temu… ta, zainteresowanie

SiWy, wielki szacun dla Ciebie za to co robisz z tym keewayem

Zacząłem powoli składać keewaya :stuck_out_tongue: Założyłem pożyczony licznik od cpi mojego kolegi sebka z naszego forum:P Na czas docierania muszę założyć seryjne koło na przód bo nie mam ślimaka do 12" i by złe pokazywał prędkość za poza tym nie pasuje :stuck_out_tongue: Pokrywa przekładni też nie jest moja :stuck_out_tongue:

Podświetlenie z CPI zmienione czy mi się zdaje ? :]

Podświetlenie jest seryjne i zrobione chyba w technologi indiglo bo nie ma żadnych żarówek tam Ta technologia polega na tym ze jaks folia tam jest i świeci jak prąd przepływa czy jakoś tak :stuck_out_tongue: SiWy

Jak bym mial takie zegary to bym nie robil bmxa :smiley: Bardzo ladny liczniczek. Heh to siwy jeszzce masz sporo do dokupenia do tego silniczka.

Jakiś dziwny patent bo kumpel ma Crackera 06’ i miał tam normalne żarówy ; ]

Mojeee zegary jeee !!! :smiley:
Tylko mi słabiej teraz świeci przy paliwie ;/ / apropo wie ktoś jak to naprawić ?

Chciałem pogratulować całego projektu, który jak widać zmierza ku końcowi, czekam na końcowy efekt, ale już teraz wygląda nieziemsko :smiley: Natchnąłeś mnie do mineralizacji silnika polerki itd. ^.^

pozdrawiam

RudY napisał:

Jakiś dziwny patent bo kumpel ma Crackera 06' i miał tam normalne żarówy ; ]

W cracerze sa inne zegary ma inna skale taka jak w focusach tych z 06r.

Widze moje zegary już zamontowałeś. :stuck_out_tongue:

To teraz tylko czekac na lepsza pogode i jazda.

dasz się przewiesc bestiaż :wink: :smiley:

na ten licznik brak słów boski!!! :shock:

jeju co wy się tak tym licznikem podniecacie prawie wszystkie keewaye mają takie a w tym jest tylko podświetlenie zmienione :stuck_out_tongue:

nie to standardowe podswietlenie i to nie licznik keeway tylko cpi :stuck_out_tongue:

keewaye maja prawie takie same liczniki moze róznią się podświetleniem i logem producenta, mi też ten licznik wydaje się fajny jak na serie ale i tak nie ma się czym podniecac :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Różnią się podświetleniem, wskazówkami i są inaczej wyskalowane i nie zawyżają 20km/h jak te keewayowkie :lol: :lol: :lol:

SiWy, nie aż 20 :stuck_out_tongue: 10 max u mnie zawyża o 5 rocznik 08

SiWy, mój w hrr nie zawyża, sprawdzane z samochodem, v-max 65km/h, znajomy ma focusa to jemu pokazuje 75 a jedziemy tyle samo

Kowal napisał:

SiWy, mój w hrr nie zawyża, sprawdzane z samochodem, v-max 65km/h, znajomy ma focusa to jemu pokazuje 75 a jedziemy tyle samo

no właśnie :)

słodki ten hrr … :PP

masz jeszcze jakieś plany … i wez dokladnie powiedz jakie beda felasię …???

SiWy, ile dał ci next r przy seryjnym cylindrze ??

wszystko zalezy od stanu cylka regulacji itp … mi np przy serii dal okolo 10 km i dobre przyspieszenie … :PP