kdekarz123 wystarczyło tylko poszukac :
http://forum.jednoslad.pl/viewtopic.php?t=24
Czytałem ten temat, nawet ostatnio w sklepie oglądałem końcówki na wiertarkę. Muszę jakiś set kupić Byłem ciekaw jak sobie SiWy, z tym poradził bo było to nieźle przeżarte, a teraz wygląda o niebo lepiej. Zapewne nie robił też identycznie jak w poradniku.
Tarłem papierami od 240 do 2500 I puzniej pasta tempo a na koniec pasta k21.
Własnie przyszło magneto od Mariana
A tu seryjny zawór z membrankami małossi, porównanie cylków i pare inych fotek bo nie miałem co robić xD
ile km ma malossi ??
spoko ale km tez zależna od reszty sprzętu wiec pytam :DSiWy napisał:
Szukanie nie boli :P xD http://forum.jednoslad.pl/viewtopic.php?t=15
Ja sam nie wiem ile będzie mieć mysle ze 8KM będzie
prostaff,
km to kilometry
KM to konie mechaniczne.
Chyba że w pytaniu chodziło ci o przebieg.
no widzę że moje magneto leży już u ciebie.
czego się czepiasz przecież zrozumiał o co chodzi
jestem pod wrażeniem polerki :shock: ale gdybyś mógł jaśniej wytłumaczyć jak robiłeś bo nie mam pojęcia :583: , a artykuł (bez obrazy) nie jasny jak dla mnie
Siwy nice polerka na pewno dużo miales jeba*** z nia i widzę ze malossi sport + kartery minarelli = zajebi** osiagi
Nudziło mi się i zrobilem polerke gaźnika Dosłownie xD:P
Jestem ciekaw jak się ten cyl spisze w mojej podróbie minarelli Mam nadzieję, że nie o wiele gorzej
SiWy, Tobie to się musi naprawdę nudzić :mrgreen:
Nie no polerka ładna, ciekawe czy coś da, w końcu mieszanka będzie łatwiej przez gaźnik przelatywać
Ile czasu Ci zajęło zrobienie tej polerki w środku gaźnikaż
Zapewne wjechałeś tam dremlem czy jakoś inaczej kombinowałeś?
kdekarz123, Ja w swoim mam Malossi sporta, spisuje się bardzo ładnie, nie będziesz żałował kasy, daje dużo na mocy
hehe polerka gaźnika tobie to juz się nudzi
hmm? zrob polerke cylka na zewnotrz
Nie robiłem ją ręcznie, bardzo szybko się robi możne jakieś 10minut to robiłem. Na pewno teraz po polerce będzie lepsza reakcja na manetkę:P A co do pokrywki komory pływowej to sama pasta się wypolerowała nie używałem nawet do tego papierów a pyzatym gaźnik mam na wierzchu to będzie fajnie wyglądać :lol: :lol: :mrgreen:
SiWy, Wiesz, że sam nad tym myślałem?? hehe wnętrze będę polerował na pewno, ale z zewnątrz się jeszcze zastanowię :->
Przyszły pierdoły z mielocha W piątek lub w sobotę będzie silnik już złożony i siędział w ramie
Ciekaw jestem jak będzie chodziła ta rakieta
no weszcie masz wszystkie częsci składaj to do kupy jak najszybciej a długopis jest super muszę go zdobyc