Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

Ile dałeś za kartery? :]

170 z walem, przełożeniami i wariem seryjnym :stuck_out_tongue:

i jak są jakieś postępy z tą polerką dzisaj :?: :slight_smile:

Troche wypolerowalem ale sa straszne wżery i je chamsko widac i chyba bede jutro leciał od papieru 150.

A tu foty:

A z tych gratów powstanie Kiłej :lol: :lol: :lol: :lol: Myśle ze 4 silniki wystarcza :lol:
:lol: :lol:

A tu reszta graciarni :smiley: :smiley: :lol:

i stunty mojego kolegi właśniciela tego padła niebieskiego

no polerka takiej szczegułowej rzeczy to nic łatwego ale jak się tego podjełeś to już skończ :stuck_out_tongue: Jeszcze dużo pracy przed toba zeby to wszystko stało się jednym skuterem :stuck_out_tongue: :wink: :wink:

Jest tego dużo zanim nie zacznie składać, tak jak u mnie ile tych kabli trzeba położyć żeby to działało a co się okazało kilka godzin i elektryka w całości. Jak będzie dobra polerka to będzie super efekt.

A co do kolegi to ze stuntem dobrze mu idzie :mrgreen:

Kolega ma stunt we krwi :smiley:
No sporo zaajmieć Ci czasu ta polerka tych karterow ale wedlug mnie się oplaca :smiley:

Z elektryką nie ma problemu bo zapłon z keeway zastaje:P Jutro dam nowe foty polerki:P

EDIT:
Przed chwilą przyszła paczka ze skutercentrum :stuck_out_tongue: :smiley: :smiley: :smiley:

Widze, że tun idzie pełna parą :stuck_out_tongue:

Piekny ten sporciak małossiego :->

PS. Doszła paczka od tego c*** :stuck_out_tongue: Mielochaż?:stuck_out_tongue:

no w końcu 70ccm :slight_smile:

Od mielocha nie doszła :-/

Od mielocha nie doszła :-/

do mnie tez :/ z tego co się dowiedziałem ze strony GLS paczki dopiero w poniedziałek będą rozwozić, bo 2 i 3 mają wolne :/ a 1 raczej nie bedą jeździć :/

kur*a ! A JA CZEKAM NA MÓJ MOTOR W SKALI 1:18 z allegro -.- Gnojki ! Tydzień już czekam ! :stuck_out_tongue:

Polerka duzego karteru juz prawie skonczona

Ty może powiedz po czym ty to polerowałeś :smiley:

Zamowilem kolo od yamahy jog :smiley:

Po co Ci koło od yamahy jog??

Zebym miał na czym jezdzic :lol: :wink: kolo od kileja nie pasi wiec jestem zmuszony kupić kolo :stuck_out_tongue:

Nie no XD dzisiaj mam jakiś uraz na różne teksty :stuck_out_tongue:

-Zamowilem kolo od yamahy jog
-Po co Ci koło od yamahy jog??

haha XD

SiWy, możesz się ze mna podzielić tajemnicą jak dokładnie to polerowałeś - czym i jaką gramaturą, w jakiej kolejności, jaka pasta, jak z detalami sobie poradziłeś i jakimiś wytłoczeniami itd. ?
Z góry dziękuję

Podziwiam Twóją pracę i jej efekt, co chwilę coś się zmienia i to na coraz lepsze. :slight_smile: