Ile dałeś za kartery? :]
170 z walem, przełożeniami i wariem seryjnym
i jak są jakieś postępy z tą polerką dzisaj :?:
Troche wypolerowalem ale sa straszne wżery i je chamsko widac i chyba bede jutro leciał od papieru 150.
A tu foty:
A z tych gratów powstanie Kiłej :lol: :lol: :lol: :lol: Myśle ze 4 silniki wystarcza :lol:
:lol: :lol:
A tu reszta graciarni :lol:
i stunty mojego kolegi właśniciela tego padła niebieskiego
no polerka takiej szczegułowej rzeczy to nic łatwego ale jak się tego podjełeś to już skończ Jeszcze dużo pracy przed toba zeby to wszystko stało się jednym skuterem
Jest tego dużo zanim nie zacznie składać, tak jak u mnie ile tych kabli trzeba położyć żeby to działało a co się okazało kilka godzin i elektryka w całości. Jak będzie dobra polerka to będzie super efekt.
A co do kolegi to ze stuntem dobrze mu idzie :mrgreen:
Kolega ma stunt we krwi
No sporo zaajmieć Ci czasu ta polerka tych karterow ale wedlug mnie się oplaca
Z elektryką nie ma problemu bo zapłon z keeway zastaje:P Jutro dam nowe foty polerki:P
EDIT:
Przed chwilą przyszła paczka ze skutercentrum
Widze, że tun idzie pełna parą
Piekny ten sporciak małossiego :->
PS. Doszła paczka od tego c*** Mielochaż?
no w końcu 70ccm
Od mielocha nie doszła :-/
Od mielocha nie doszła :-/
do mnie tez :/ z tego co się dowiedziałem ze strony GLS paczki dopiero w poniedziałek będą rozwozić, bo 2 i 3 mają wolne :/ a 1 raczej nie bedą jeździć :/
kur*a ! A JA CZEKAM NA MÓJ MOTOR W SKALI 1:18 z allegro -.- Gnojki ! Tydzień już czekam !
Polerka duzego karteru juz prawie skonczona
Ty może powiedz po czym ty to polerowałeś
Zamowilem kolo od yamahy jog
Po co Ci koło od yamahy jog??
Zebym miał na czym jezdzic :lol: kolo od kileja nie pasi wiec jestem zmuszony kupić kolo
Nie no XD dzisiaj mam jakiś uraz na różne teksty
-Zamowilem kolo od yamahy jog
-Po co Ci koło od yamahy jog??
haha XD
SiWy, możesz się ze mna podzielić tajemnicą jak dokładnie to polerowałeś - czym i jaką gramaturą, w jakiej kolejności, jaka pasta, jak z detalami sobie poradziłeś i jakimiś wytłoczeniami itd. ?
Z góry dziękuję
Podziwiam Twóją pracę i jej efekt, co chwilę coś się zmienia i to na coraz lepsze.