Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

a gdzie mogę dostac ta plexe :slight_smile: ??

[ Dodano: 2008-12-25, 10:53 ]
jak bys mi zrobil to bym ci zaplacil nawet

Na tych 12" wygląda naprawde niepowtarzalnie, jest znacząca różnica podczas jazdy na 10" a 12"?

Z obydwoma dwunastkami jeszcze nie jezdzilem. :stuck_out_tongue:

siwy mozesz mi powiedziec jak uformulowales te klosze ?

Musisz kupić cienką plexe i opalarka do reki, nagrzewasz i formujesz:P

Dzisiaj zamówiłem kilka cześci

Jedną paczke na skutercentrum a w niej:

1 x Łożysko igiełkowe 10 mm (10x14x13) - Malossi - Minarelli 50-70 ccm
1 x Pasek napędowy Dayco (7167)
1 x Cylinder 70 ccm Malossi Sport - Minarelli AC horizontal

I drugą na mielochu:

1 x Zabierak zębatki startera nożnego
Minarelli
1 x Wentylator wariatora Tec HQ
Minarelli
1 x Łożyska wału i simmeringi Stage6 - HQ Teflon
Minarelli

CZekam z niecierpliwością aż to będzie jeździć :stuck_out_tongue:

Kartery będą w seryjnym kolorze czy moze planujesz jakaś polerkę, albo małowanie?? :stuck_out_tongue:

No ja na Twoim miejscu te kartery bym machnął na czerwono :slight_smile:
Będzie z tego skuterka mały potworek :smiley:

Kartery polerka, dekiel przekładni polerka lub czarny pól mat i felgi najprawdopodobniej czarny pol mat będą bo jak bym je na czerwono pomalował to będzie się rzucać w oczy ze są inne.

no ja bym tez takie paczki chciał do neosa ale nie mam
Ciekawe jak to będzie szystko smigało w karzdym razie będzie ciekawie :wink: :stuck_out_tongue:

On i tak bedze się wyrózniać z czerwonymi felgami czy bez :smiley: czuje ze bedze teraz ostro szedł z takim silniczkem i wyposazeniem

Co do silnika to zastanawia mnie jedna rzecz, dlaczego nie przerabiasz go na LC tylko zostajesz przy AC, jak się bawić to się bawić.

Po pierwsze jest duzo je****nia z plynami
Po drugie nie mam gdzie chlodnicy wsadzic zeby weszła
po 3 kasa, wydalem juz jakieś 900zł i konca jeszcze nie widac :stuck_out_tongue:
po 4 mam nim zamiar stuncic

taki długi skuter i stunt ciekawe ale nie wiem może da rade
:stuck_out_tongue:

Noi co ze dlugi ale będzie tez wyzszy :wink:

Od czego będzie tylnie koło?

Nie wiem jeszcze :lol:

SiWy napisał:

Nie wiem jeszcze :lol:

jak masz silniczek ac z tyłu z bębnem fajnie będzie wyglądać gdybyś założył fele od sr www ac czyli takiej jak mojej takie delikatne felgi dobrze by się prezentowały ;d w twoim mrocznym hhr ;] a po drguie by podeszły bez żadnego przerabiania

Dzisaj przyszły pierwsze cześci :mrgreen:

Odrazu wziolem się za polerke, niestety w minareli ja straszne wzery kolo koła ale trochę wyszlifowalem widac po lewej stronie na fotce:P Dalej nie bede tego ruszał bo i tak koło zasłoni. Dzisja przeszlifowalem cale kartery papierami 400 600 i 1200, jutrdo biore 2000 i zaczynam polerke pastą :stuck_out_tongue_winking_eye:

mi by na twoim miejscu nie chciał by się tego polerowac ja bym wolał pomalowac i też by zajebiscie wyglądało :wink: :wink: