a czemu niby nie pasuje …?? ![]()
Bo średnica sztycy w hrr jest inna, i nawet lagi nie pasuja do seryjnej pulki bo tez jest inny rozmiar.
to zawsze można dac roztoczyc … lagi od roxa do bw’s tez nie pasują i trzeba rozszlifowac …
Jak nie da rady to wziąłem z twoich foteczek
mam nadzieje ze się nie obrazisz -> http://www.bikepics.com/pictures/1420662/
Z tego co wiem to koleś przerabiał felge zeby ją wsadzic.
NO to jak on to zrobił to i tobie powino się udać :d chyba ze nie chcesz takich felg
Tu juz chodzi o sprawy techniczne nie bede się w to bawial to to bardzo duzo roboty :-/
Nooo jeszcze swap silnika ;] teraz to to na pewno będzie jeden z najlepszych HRR w polsce ![]()
RudY napisał:
Nooo jeszcze swap silnika ;] teraz to to na pewno będzie jeden z najlepszych HRR w polsce :)
mechanicznie NIE
optycznie TAK
osobiście znam gościa co jeździ hrr z minerali od yamahy 70ccm
Bedzie teraz elegancko śmigał
Minarelli to juz jest coś :lol:
Zapraszam do mojego tematu ![]()
wrona napisał:
RudY napisał:
Nooo jeszcze swap silnika ;] teraz to to na pewno będzie jeden z najlepszych HRR w polsce :)
mechanicznie NIE
optycznie TAK
Haha wiem o kogo ci chodzi :P
ej chłopaki pomuszcie nie wiem jak odkręcić przekładnie wiecie całą żebym mógł pomalować
HRR mi się podoba jak nic brawo
xCinek z S3M ?wrona napisał:
Elegancki keeway jako nieliczny mi się podoba good job soon! ![]()
Alban napisał:
xCinek z S3M ? :-Dwrona napisał:
Tak :-P
Czesc Siwy mozesz mi powiedziec gdzie kupiles te migacze z kloszami tylniej lampy chodzi mi o te [/img] proszę odpowiedz
Sam zrobilem.
moglbys mi powiedziec jak ??
Siwy to chyba z pleksy nie ??? czy cos innego . Zakładasz 70 do tego nowego silinczka ?![]()
Tak to z plexy robilem. Nie wiem w poniedziałek lub wtorek zamawiam części to będzie wiadomo co wsadzam ;p