Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

a czemu niby nie pasuje …?? :wink:

Bo średnica sztycy w hrr jest inna, i nawet lagi nie pasuja do seryjnej pulki bo tez jest inny rozmiar.

to zawsze można dac roztoczyc … lagi od roxa do bw’s tez nie pasują i trzeba rozszlifowac …

Jak nie da rady to wziąłem z twoich foteczek :smiley: mam nadzieje ze się nie obrazisz -> http://www.bikepics.com/pictures/1420662/

Z tego co wiem to koleś przerabiał felge zeby ją wsadzic.

NO to jak on to zrobił to i tobie powino się udać :d chyba ze nie chcesz takich felg

Tu juz chodzi o sprawy techniczne nie bede się w to bawial to to bardzo duzo roboty :-/

Nooo jeszcze swap silnika ;] teraz to to na pewno będzie jeden z najlepszych HRR w polsce :slight_smile:

RudY napisał:

Nooo jeszcze swap silnika ;] teraz to to na pewno będzie jeden z najlepszych HRR w polsce :)

mechanicznie NIE
optycznie TAK

osobiście znam gościa co jeździ hrr z minerali od yamahy 70ccm

Bedzie teraz elegancko śmigał :wink:
Minarelli to juz jest coś :lol:
Zapraszam do mojego tematu :smiley:

wrona napisał:

RudY napisał:

Nooo jeszcze swap silnika ;] teraz to to na pewno będzie jeden z najlepszych HRR w polsce :)

mechanicznie NIE
optycznie TAK

Haha wiem o kogo ci chodzi :P

ej chłopaki pomuszcie nie wiem jak odkręcić przekładnie wiecie całą żebym mógł pomalować

HRR mi się podoba jak nic brawo :wink:

wrona napisał:

xCinek z S3M ? :smiley:

Elegancki keeway jako nieliczny mi się podoba good job soon! :smiley:

Alban napisał:

wrona napisał:

xCinek z S3M ? :-D

Tak :-P

Czesc Siwy mozesz mi powiedziec gdzie kupiles te migacze z kloszami tylniej lampy chodzi mi o te [/img] proszę odpowiedz

Sam zrobilem.

moglbys mi powiedziec jak ??

Siwy to chyba z pleksy nie ??? czy cos innego . Zakładasz 70 do tego nowego silinczka ?:smiley:

Tak to z plexy robilem. Nie wiem w poniedziałek lub wtorek zamawiam części to będzie wiadomo co wsadzam ;p