Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

Kupilem zarówki postojowe pomarańczowe, odlaczylem postojowki i podlaczylem pod kierunki i tyle :stuck_out_tongue:

EDIT
Hrr stoi juz na kołach :smiley: No ale co z tego jak jeszcze nie można jezdzic :confused: Nastapily male komplikacje i muszę kupić śrube 12mm ( teraz mam 10mm) i rozwiercic lagi na dodatek ale to nic trudnego :smiley: Jutro zrobie foty na dworze. Marzy mi się jakas wieksza tarcza na przodzie bo ta znika w tej feldze i jakis zaciska brembo od roxa i stalowy oplot do tego :smiley: Być może to wsztko zagości do kiłeja :> Aha i kupiłem za grosze na allegro przedłużke igm 2,5cm xD

oo tarcz inna np w jakieś slaczki lu wieksza ladnie będzie się prezentowac ;] :slight_smile:

zadaptuj tarcz od jakiegos scigola… wyjdzie cie to nie więcej niż 150zl szczurek mail tak w vivacity … i do tego zasick od roxa

Kolejna porcja fotek :smiley:

no na felgach 12 hrr wygląda zejebiaszczo ale zmień ta tarcze z przodu bo jest brdzo mini :-/

Tarcza będzie nie martw się:P Narazie z kasą krycho bo muszę kupić lampe i klocki i szczeki hamulcowe i przydaly by się tez klamki hamulcow bo te mam cale pokrzywione. Zrobilem przed chwilą dwa vt tak na szybko jak mniej więcej będzie wygldac ze przednia czerwoną felga.

zobaczysz jak wystartuje mój custom od lutego to ci facjata opadnie i nie będziesz się tak woził tym hrr ,
nie no żartuje ;p huraganek fajny tylko obowiązkowo dawaj większą tarcze ;p i mówię ci chłopie zrób se nadkole ,bo tu ciebie to nie jest trudne ;p u mnie to jest do dupy bo wystaje masa rzeczy i może kiedyś będzie nadkole ale to nie wygładzone albo zorbie se orurowanie
(nie pamiętam kto ale ktoś już miał taki pomysł ;p )

Mysle zeby rame pomalować na czerwono, bo mam duzo lakieru czerwonego i mogę sobie zaszaleć trochę :smiley:

nie wiem jak Ty, ale ja bym wolał nadkole, z prostego powodu:
jak będziesz jeździł po piasku, po deszczu/błocie itd to Ci cały ten syf będzie leciał na silnik i stożek, jak byś miał nadkole to by Ci tego błota i paprochów na silnik dużo mniej leciało i przy okazji masz mniej mycia :stuck_out_tongue:
Szczególnie w taką pogodę deszczową, przejedziesz się na chwile i już cały silnik i wszystko w okół koła osyfione ;p

A Huraganek w ogóle z optyki to najlepszy jakiego widziałem.
Z obiema czerwonymi felgami prezentuje się wyśmienicie, nic tylko małować tą przednią :stuck_out_tongue:
Ja bym wsadził jeszcze taką tarczę oversize, tylko nie wiem czy do huragana jest jakaś dostępna.
Ja bym jeszcze kiedyś przy okazji pokusił się i pomalował kartery na czerwono.

zdejmi tą naklejke malossi z odblasku bo zalatuje stylem agro

Ano DOLAR słusznie prawi … wygląda do d**y :expressionless:

siwy ja ci współczuje trochę bo jak jedziesz po deszczu to pewnie cały tył mokry masz bo ci te tynie koło trochę za daleko wystaje. Ja mniemam tyłu tego błotniska z odblaskami i mi też chlapie :stuck_out_tongue: sporo lawet ;p;d

thcdawid napisał:

siwy ja ci współczuje trochę bo jak jedziesz po deszczu to pewnie cały tył mokry masz bo ci te tynie koło trochę za daleko wystaje. Ja mniemam tyłu tego błotniska z odblaskami i mi też chlapie :-P sporo lawet ;p;d

Ja nie jezdze po deszczu :-| Zakupiłem pare części chyba kazdy się domyśli od czego to jest :lol: Teraz cekam tyko az do mnie dojdą:P Mam prawie wszystke części silnika od keewya do sprzednia jak cos to walcie na gg:P

no fajnie tylko ja na twoim miejscu pupiłbym karterey od roxa :wink: ale i tak jest super :stuck_out_tongue:

Nie to celowy zabieg bo z tarczą jest za duzo je***ia :stuck_out_tongue:

No no juz myślałem ze zostaniesz przy tamtym silniczku :smiley: no to teraz powinien na tym smigac i to ostro :lol: Podoba mi się to :stuck_out_tongue:

Powinien ostro smigac bo planuje taki setup:

-cylek Malossi Sport 70ccm ac
-wario Malossi Multivar
-sprzęgło RMS Racing Pro
-filtr Malossi E-5
-wydech Tecnigas Next-R
-gaźnik Mikuni 14mm (seria kiłej)
-wał seria mina + łozyska skf teflon

a fele jakie …?? moze kupisz … np odemnie :stuck_out_tongue: lagi od roxa … i pokusisz się o kola od sr lub czegos w tym stylu …??

-wario Malossi Multivar -wario Malossi Multivar

weź Hebo NG. jest trudniejsze w regulacji, ale w porównaniu z multivarem albo speed controlem jest dużo lepsze. No chyba że masz kase na super speeda :D

Hebo ng to syf chodzby to byl jedyny wariator na rynku nie kupie go :lol: Kolega ma malossi w roxie i smiga fajnie :stuck_out_tongue: Mumin do keewaya nie pasują lagi ani polka od roxa, neosa, sr itp. Kolo na przodzie zostanie od focusa bo do seryjnych lag nie pasuje zadne inne a z tylu to nie wiem jeszcze :stuck_out_tongue: