Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

Rob Rob Siwy :wink: wiesz ze ja tez lbuie przerabiac chinskie doszczetnie w inna firme :mrgreen: czekam na rezultaty

Dzisiaj przyszlo do mnie koło :stuck_out_tongue: Narazie nie zakladam bo jestem chory, przelozen nie zlozylem bo mam rozwalona uszczelke i nie mam silikonu do silnikow.

No wreszcie szybko maluj to koło i montój bo chcem wiedzie jak to wygląda :stuck_out_tongue:

ładne koło … ;] takie ogrągłe i srebrne … :stuck_out_tongue_winking_eye: montuj i jazda …

Wlasnie wrocilem z garazu i okazalo się ze oczywiscie kolo nie pasuje do konca. Naszczeście tarcza pasuje bez problemu i opona miesci się w lagach czego się najbardziej obawialem ale niestety ślimak od licznika nie pasuje i bede musial chyba dac zamiast niego jakas tulejke jak i ze strony tarczy i muszę dac podkladki pod mocowanie zacisku zeby przesunol się w stronę felgi trochę.

i hrr jest na 12nastkach kołach :slight_smile: EXTRA :stuck_out_tongue:

No jak na razie jeszcze nie do konca bo kolo jest zalozone prowizorycznie :stuck_out_tongue:

siwy przy tuningu zawsze coś idzie nie po naszej myśli i zawsze są problemy bez nich to by było za proste :lol: ale jak zrobiłes takiego super hrr to na pewno uporasz się z drobnym problemem z kołem :stuck_out_tongue: :-> :wink:

No w sumie mi się nie spieszy na przerabianie mam calą zime wiec nie ma problemu :smiley:

noo i bardzoo sympatycznie :wink: wiedzialem ze będzie kozacko wyglądac…
maluj fele i kombinuj :stuck_out_tongue:

Coś wymyślisz :stuck_out_tongue: Szacun za taki tuning Keewaya! :smiley: Idzie Ci super. Pozdro :sunglasses:

Jakie plany przez zime beda ? ? bo ja w moim MBK zrobie duzo wrawie wszystko ;p :smiley:

Porobilem dzisaj kilka fotek torche slabe ale widac cos tam na nich :slight_smile: Oczywisceni kolo tylne jest tylko podparte bo i tak przelozenia sa rozebrane. Co do planow na zime to na pewno będzie lampa led str8 evo od roxa na tyl i tak jak pisalem wczesniej nowe klocki i szczeki hamulcowe, moze jescze cos kupie ale ogolnie to jzu mnie znudzilo wydawanie kasy na kiłeja :wink:

teraz to fajnie wygląda na 12stakach ale szkoda że już końcówka projektu bo jestet starsznie ciekawy :stuck_out_tongue: :wink:

metamorfoza ogrooomna i bardzo fajna :smiley:

karp, nie ma co przesadzać :stuck_out_tongue:

karp napisał:

szkoda że już końcówka projektu bo jestet starsznie ciekawy :-P ;-)

Ja raczej bym powiedzac ze zawieszenie projektu a nie koncowka :mrgreen: :mrgreen:

SiWy, mam pytanko czym wycinałeś ten znaczek Hebo w przednim błotniku? :sunglasses:

on to wycinał miniszlifierką :stuck_out_tongue:

Tak wycinalem go multiszlifierka/dremlem, jak cos to mogę ci błotnik sprzedac :stuck_out_tongue: :smiley:

Ty siwy aj ak ty żeś ta przednia lampę przerobił chodzi mi o migacze wstawiłeś tam żarówki jakimś cudem czy jakieś diody bo tam sob uchwyty tylko na diody ??/