Rob Rob Siwy
wiesz ze ja tez lbuie przerabiac chinskie doszczetnie w inna firme :mrgreen: czekam na rezultaty
Dzisiaj przyszlo do mnie koło
Narazie nie zakladam bo jestem chory, przelozen nie zlozylem bo mam rozwalona uszczelke i nie mam silikonu do silnikow.
No wreszcie szybko maluj to koło i montój bo chcem wiedzie jak to wygląda ![]()
ładne koło … ;] takie ogrągłe i srebrne …
montuj i jazda …
Wlasnie wrocilem z garazu i okazalo się ze oczywiscie kolo nie pasuje do konca. Naszczeście tarcza pasuje bez problemu i opona miesci się w lagach czego się najbardziej obawialem ale niestety ślimak od licznika nie pasuje i bede musial chyba dac zamiast niego jakas tulejke jak i ze strony tarczy i muszę dac podkladki pod mocowanie zacisku zeby przesunol się w stronę felgi trochę.
i hrr jest na 12nastkach kołach
EXTRA ![]()
No jak na razie jeszcze nie do konca bo kolo jest zalozone prowizorycznie ![]()
siwy przy tuningu zawsze coś idzie nie po naszej myśli i zawsze są problemy bez nich to by było za proste :lol: ale jak zrobiłes takiego super hrr to na pewno uporasz się z drobnym problemem z kołem
:-> ![]()
No w sumie mi się nie spieszy na przerabianie mam calą zime wiec nie ma problemu ![]()
noo i bardzoo sympatycznie
wiedzialem ze będzie kozacko wyglądac…
maluj fele i kombinuj ![]()
Coś wymyślisz
Szacun za taki tuning Keewaya!
Idzie Ci super. Pozdro ![]()
Jakie plany przez zime beda ? ? bo ja w moim MBK zrobie duzo wrawie wszystko ;p ![]()
Porobilem dzisaj kilka fotek torche slabe ale widac cos tam na nich
Oczywisceni kolo tylne jest tylko podparte bo i tak przelozenia sa rozebrane. Co do planow na zime to na pewno będzie lampa led str8 evo od roxa na tyl i tak jak pisalem wczesniej nowe klocki i szczeki hamulcowe, moze jescze cos kupie ale ogolnie to jzu mnie znudzilo wydawanie kasy na kiłeja
teraz to fajnie wygląda na 12stakach ale szkoda że już końcówka projektu bo jestet starsznie ciekawy
![]()
metamorfoza ogrooomna i bardzo fajna
karp, nie ma co przesadzać ![]()
karp napisał:
szkoda że już końcówka projektu bo jestet starsznie ciekawy :-P ;-)
Ja raczej bym powiedzac ze zawieszenie projektu a nie koncowka :mrgreen: :mrgreen:
SiWy, mam pytanko czym wycinałeś ten znaczek Hebo w przednim błotniku? ![]()
on to wycinał miniszlifierką ![]()
Tak wycinalem go multiszlifierka/dremlem, jak cos to mogę ci błotnik sprzedac
![]()
Ty siwy aj ak ty żeś ta przednia lampę przerobił chodzi mi o migacze wstawiłeś tam żarówki jakimś cudem czy jakieś diody bo tam sob uchwyty tylko na diody ??/