a no to chyba ze ale niebieska pokrywa z czerownymi karterami zajeb***** by wyglądała i polerowane felki no ale jak stalowe to nie ma sensu nawet probować heh
Dzisiaj zrobilem liste zakupów pierdółek które muszę kupić zeby hrr stał się w pełni sprawny technicznie xD :
-klocki hamulcowe na przod
-nowy plyn hamulcowy
-nowe tulejki gumowo-metalowe do wachacza silnika
-łozyska do przełożeń bo trochę kolo tylne ma luzy na boki
-czujnik stopu tylni
SiWy, jako masz dysze pod stożek ?
mam dysze 85
a chcesz kupić silnik minarelliż Albo poszczególne częścię kartery? bo ja mam na zbyciu, i mogę opchnąć bo leży w garage i miejsce zajmuje;p
Ogólnie fajny sprzęcior wyszedł, ładne felgi, czerwoniutkie… ![]()
Ostatnio rozebralem caly tyl zeby wyczyścić wsztko itp i jak skladalem postanowilem dokonczyc podcinanie tych plastikow za nogami i je założyć.
Troche slabe foty ale widac ogulny zarys:P Jak widac mam spowrotem ten bialy amor bo gdy czekalem na paioli to porzyczylem go od kolegi i bardzo fajnie mi się jezdzilo a ze paioli jest strasznie twardy to zamieniłem oczywisce z doplata z jego strony.
no teraz wygląda fajnoo
![]()
Nawet bardzo fajnie. CO planujesz jeszcze w nim robic?
W pierwszym poscie są plany.
EDIT:
Zapomnialem się pochwalic ze zamowilem felge z laczkiem Heidenau K61
Ostatnio ciągle siędze w garazu i czyszcze hrr’ka
Wypolerowalem lakier, poprawilem trochę polerki, wyczyscilem tu i tam xD I odkleilem brefffke bo po pierwsze w nocy nic nie widac a po drugie stwierdzilem ze bardziej mi się podoba bez niej xD Porobilem kilka fotek od razu mowie ze cos mi się z aparatem dzieje bo nie zawsze dostraja ostrosc i ten czerowny jakos dziwnie wychodzi:?
W najblizszym czasie kupuje lampe led str8, psikadło do filtrów powietrxa xD klocki i szczeki hamulcowe i plyn hamulcowy bo juz starch jezdzic bo nie mam hamulcow prawie.
Ja bym osobiście led’ówki nie kupował bo teraz czerwona lampa dobrze wygląda przy czerwonych felgach
Chyba, że chcesz kupić z czerwonym kloszem.
siwy dobra robota zaczyna mi się to wszystko podobać … ;] a będziesz robił nadkole …??
Fajnie ![]()
Wydech ładnie zabarwiony ! ![]()
pzdr
Nadkola na razie nie bede robil moze kiedys mi się umysli ale na razie nie ![]()
gdzie badlook zeżarło ?
no pisał ze zdjął bo mu się nie widzialo …
Co myslicie o zestawie naklejek S6 białych ?? Bo myslalem zeby kupić je i nakleic kilka:P
noo kup ale nie za dużo tego bo będzie wiocha ![]()
według manie to najlepszy projekt w tym momęcie na forum , kolega nie sprzedaje sktera bo nie jest to aerox czy sr , tylko konsekwętnie daży do celu robi czeste up. naprawde ciekawy projekt i przede wszystkim fajny skuter
siwy dobra robota tak 3maj … tylko wez daj jakis błotnik na przodzie …
Niestety kolo nie doszlo do dzisiaj wiec pewnie w poniedzialek dopiero przyjdzie :-/ Narazie błotnika nie zakładam bo czekam na kolo bo bede musial trochę mocowania przerobic. Aktualnie kiłej ma rozebrane przelozenia bo muszę wymieniłeś lozysko bo mi kolo latalo na boki :lol: