on przecież pisał ze wstawi 12 na przodzie ![]()
ale kiedy ??
![]()
Na święta.
hehe prezet od Św. mikołaja ???![]()
No można powiedzec ze tak
Jak na razie to nie mogę nigdzie tanio kola dostac :-/
http://moto.allegro.pl/item470521994_kolo_przod_do_cpi_i_wiele_innych_czesci.html
tu jest ale nie taka sama jak masz z tyłu
edit
tu masz całego fokuusa na części zadzwon do kolesia czy ma i za ile chce http://moto.allegro.pl/item475344906_amortyzator_tyl_do_keeway_focus_fac_t_itp.html
chyba taka sama jak masz nawet
kolejny edit ![]()
masz tu przednia i tylnia za 90 ale moze sprzedac osobno to 45
http://moto.allegro.pl/item472841997_czesci_kola_z_keeway_focus_12_super_stan.html
Widzialem te wszystkie aukcje a w tej ostatniej chce 90zl za samą felge przednią z tarcza bez opony a za jedną opone chce 45zł trzeba uważnie przeczytac. Nie wiem czy przypadkiem nie lepiej by bylo jakbym zainwestowal w lampe led niz to kolo na przod. Bede chyba w sobote małowal tynią felge na czarno i zostawie srebrny rant i się zobazcy jak będzie wyglądać jak fajnie to nie bede zmienial przedniego kola.
EDIT:
Postanowiłem że nie będe zmianial felgi przedniej. Wczoraj pomalowalem felgi na meksynanską czerwien jak wam się podobaż?
I zaliczylem wczoraj wpadke bo mialem pomalowac siatke ktora jest we chwytaku i zapomniałem :lol:
cudnie wygląda. Tak jak lubię :), ale mógłby być jeszcze nieco niższy ![]()
super wygląda a te felgi czerwone cudo :lol:
corey93 napisał:
cudnie wygląda. Tak jak lubię :), ale mógłby być jeszcze nieco niższy :P
Tobie się wydaje ze to taka prosta sprawa:P Nie mogę go obniżyć bardziej bo mam tak skonstruowany wahacz ze teraz jak jest taki niski trze mi o kruciec a na dodatek kruciec jest aluminiowy i się caly starl i jak ruszam to skuter mi ise caly trzesię bo trze o kruciec i dlatego muszę kupić przedluzke amora albo jakos przerobic kruciec :-/ A na dodatek wydech jest za nisko juz i latwo nim zawadzic.
corey93 napisał:
cudnie wygląda. Tak jak lubię :), ale mógłby być jeszcze nieco niższy :P
taak tylko co zrobić z wydechem powiedz ty mi ,bo już jest nisko
a mi to jakos nie pasuje … ogolnie skuter calkiem calkiem przydala by się lampa led na tyl … nadkole i pomaluj koniecznie wewnetrzne plastiki bo psuja teraz caly efekt lakieru …i inne felgi może od sr w posredniej budzie …?
Ciekawe jak mam felgi założyć ?? Musze założyć silnik minarelli zeby od sr weszly :-? Led będzie.
taak tylko co zrobić z wydechem powiedz ty mi ,bo już jest nisko
trochę inwencji, spawarka, trochę rurek i już tłumik nie zawadza ;)
A jeśli chodzi o króciec, to jeśli masz migomat to zespawaj sobie nowy o innym ksztalcie, tak żeby nie zawadzał o koło.
Nie mam zamiaru sobie psuć wydechu.
Hah… tak jak ci mówiłem SiWy
zostawić przednie tak jak jest ![]()
pozdro…
a może jak byś odciął i przespawał bardziej do tyłu to mocowanie amorka do ramy to by się podniósł…
Ja bym już nic w nim nie zmieniał ! Bo naprawdę super wygląda
!
Moim zdaniem jeden z najfajniejszych skuterów na jednośladzie .
PZDR !
Powiem ci tak jak widzę zajebi**** zrobiony silnik (optic) tego skuterka a wiec kartery czerwone pokrywa przekładni na lakier chrom niebieski a felgi kół spolerować co ty na to ???
Do czego niby będzie mi pasowac niebieski kolor?? i ciekawe jak mam felgi wypolerowac jak mam z tylu stalową a przednia jest chropowata a na dodatek bede kupywal na przod taka felge jak na tyle mam.