Siwy głupku xD Co ty jeszcze w tym harrim wymyślisz Wygląda MEGAA !! Jeszcze koło 12" z przodu i będzie pizdeczka. Ten harri jest mega jak się go ogląda z boooku
Jak by stała yamaha areox zrobiona przez jednoślad.pl i obok twój najpierw twój bym obejżał xD
Hokster napisał:
Siwy głupku xD Co ty jeszcze w tym harrim wymyślisz Wygląda MEGAA !! Jeszcze koło 12" z przodu i będzie pizdeczka. Ten harri jest mega jak się go ogląda z boooku :P Jak by stała yamaha areox zrobiona przez jednoślad.pl i obok twój najpierw twój bym obejżał xD
JA ci kur** dam głupku :P xD Dzisiaj zlozylem hrr, przelozylem bebechy i jezdzi :P CO do osiagow to niepowiem nic bo mam sprzeglo rms pro racing kolegi jak na razie z czerwoną sprezyną i wyje a nie jedzie, jutro muszę skombinowac pneumata i przekladam. Mam kilka fot:
Fikasz ?? xD Jestem dzieckiem Neostrady i postrasze cię przez neta uwaga.
Wparuje ci na hate to pogadamy inaczej…
Jak było zawiało grozą ? xD
Z tyłu harri wygląda mega człowieku aż dam ci piwko
Tak opona wyjebana w tył i tak fajnie wydech nisko jest xD Uważaj na dziurach w drogach bo wydech stracisz
Ty Hokster weź nie pisz takich rzeczy bo siwy już tu nie przyjdzie … sam się przestraszyłem ![]()
nieee no SiWy
A może EVO do tego
hehe daj go jeszcze na glebe maxymalnie to będzie cuuuudo ![]()
Hokster nie strasz :lol: xD Corey nie mogę dac go na glebe bardziej, bo juz muszę uwazac na wydech a ty tu z takim czyms wyskakujesz ![]()
Wygląda zajebiście!
Szacun! Jeszcze to koło większe, może gleba na amorkach i jedziesz! ![]()
Jak Bede mial koło duze na przodzie to sprubuje obciac sprezyny w lagach zeby byl nizej z porzodu. Szukam jakiegos amora na tyl bo seryjny jest za krótki i nieda się jezdzic
A przedluzki nie chce bo tyle samo dam za amor dluzszy ![]()
powiem tak na początku skuter podobał mi się średnio ale teraz … bomba … wygląda super … na prawde szacun … ;]
Przyszła paczka z mielocha ![]()
Wygralem licytacje amora : http://www.allegro.pl/item466479010_amortyzator_paioli_aerox_kingway_i_inne_bcm.html
siwy amorki do roxa są krótsze o 2 cm od oryginalnego keewaya
No a co za tym idzie dupa będzie nizej. xD
Wszystki jest wymierzone i będzie git ![]()
Umylem skuter i porobilem kilka fot;
Jeszcze siedzenie by się inne przydało
a mnie się juz w tym skuerze wszystko podoba. Kiedy przyjdzie amorek???
Teraz będzie 11 listopada wiec moze na piątek przyjdzie bo będzie opuźnienie na poczcie.
Wygląda ciekawie, trochę przypomina mi slidera mumina
a jak tam poprawiło się coś w jeździe :?:
Jest dużo wygodniej jak się jedzie i ciągle ma się stres bo ciągle gdzieś przycieram wydechem xD
Pewnie dlatego ze z przodu masz male kolo i dlatego przyciera. Bedziesz jeszcze cos przy nim robil?
zajebisty huragan nie myslałem ze z takiegu nie ciekawego skuterka da się zrobić naprawde ciekawy okaz
no własnie lepiej by było jakbys z przodu załozył tez 12’ koło