Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

heheh no bardzo ładnie Siwy się to zapowiada. Dlugopisik tez mam :stuck_out_tongue:

spoko spoko zobaczymy jak to będzie chodzic. co do dlugopisu to moj jest lipny przerywa;/

to poddaj go tuningowi i wymien wkładzik … ;PPP

Siwy powiem ci cos co nie przychodiz mi łatwo … ale masz szacuneczek u mnie za to co robisz …:PPP :sunglasses:

o kurde ja cię mumin pochwalił to albo swięto musi byc albo naprawde jest super ale raczej to druge więc powinieneś byc dumny :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :wink:

Dzisiaj jest święto … 3-ech króli :]
I kit z roboty SiWego :smiley:

Up
Silnik już prawie złożony jutro będzie już w ramie i odpalam.

no no ładnie, kawał roboty,

a co ty wkręciłeś zamiast świecy?

a co ty wkręciłeś zamiast świecy?

blokada tłoka...

SiWy, nie wiem, ale jakos kiepsko ta polerka karterów wygląda na tych fotkach :/

mój cylinder wygląda dokładnie tak samo :slight_smile:

[ Dodano: 2009-01-09, 21:35 ]
a zapłon masz keewaya czy minarelliż?

siwy_fact napisał:

mój cylinder wygląda dokładnie tak samo :)

[ Dodano: 2009-01-09, 21:35 ]
a zapłon masz keewaya czy minarelliż?

No bo podróbę masz :lol: Nie no joke :P

Zapłon z keewaya magneto minarelli.

siwy_fact napisał:

mój cylinder wygląda dokładnie tak samo :)

Pewnie to ten sam model :D

Króciec idzie na tył... Będzie filtr nad kołem? :D
Polerka słaba :/

SiWy napisał:

No bo podróbę masz :lol: Nie no joke :P

Zapłon z keewaya magneto minarelli.

ciekawe czy osiągi będziesz miał lepsze czy tak samo... jestem bardzo ciekaw

O widzę ze też smigasz na orlenie :smiley: , no nareście złorzyłeś myslałes o skuruceniu tego krucca a co do polerki mogło by byc lepiej ale znam ten ból te kartery w minareli są straszen

jak dla mnie jest ok … polerka moze byc wyglad lepiej niz zwykle aluminium … :PP

jak dla mnie to jeden z najlepszych projektow na forum … widac ze wkladasz w to co robisz serce a to się najbardziej liczy …

wedlug mnie ten skuter zasługuje w 100% na miano customa :sunglasses:

ciekaw jestem jakie osiągi jak będą zadowalające to też zakładam taki tłok

Gesio kiedyś śmigałem na orlenie :wink: Teraz nie popełnił bym takiego grzechu wlewając go do małossiego :stuck_out_tongue: Dlatego kupiłem mobila widać go na fotach :smiley:

siwy_fact na pewno będą lepsze osiągi niż u cb o w końcu ja mam mine :stuck_out_tongue:

No bardzo ladnie siwy :smiley: To dzisiaj odpalasz taką? A co do osiagow to na pewno lepsze beda od siwego facta bo ty masz minarelle a ona wymiata :smiley:

Borek02 nie wiem nie wiem ja mam odrobinkę przerobione kartery także nie wiem :slight_smile:

chętnie bym zobaczył co lepiej śmiga :slight_smile:

No to co za problem :] mierzyć V-maxy to się dowiemy :stuck_out_tongue:

Jestem ciekawy własnie co będzie lepiej smigac hrr siwego czy f-act siwy_fact,