Keeway F-act/focus 70ccm by siwy_f-act BRILIANT BLACK

myślałem nad białą perła żeby pomalować to nadkole i od razu walnąć te wewnętrzne plastiki

[ Dodano: 12-02-2009, 08:47 ]
PROSBA

zaoponujcie mi czy małować lepiej na czarno czy na biało nadkole i jakiś wzór wlotów w tym nadkolu :smiley:

ja bym nadkole na czerwono pomalowa i wewnetrzne plastiki tez i do tego czerwony ranty na felgach tak mi się to widzi :slight_smile:

a jakiś wzór wlotów?? Albo jakieś zdjęcie ciekaweź?

ja to bym wloty zrobil aerox albo takie jak masz nad lampa tylko ze wieksze :smiley:

Chce zrobić coś takiego tylko że wyciąć te wgłębienia i siatkę wkleić a pużniej jak przód zrobię to zmieńię te wloty :slight_smile:

Kolor czarny, a wloty takie jak czacha ma, tylko trochę większe.

No powinno ładnie wyglądać;p

Aktualny stan nadkola :slight_smile:

OCENIAJCIE

Widzę że na poważnie wziąłeś się za nadkole.

No bardzo ładnie siwy. Ważne ze zrobisz sobie je sam a nie tak jak wiekszoc tunerow kupuje je gotowe. Za to Cię podziwiam. Pozdro.

super to nadkole, jeszcze pod to siatex

Dzięki Borek02 staram się :slight_smile:

Nie no szacum :smiley: Jak na razie idzie ci super :wink:

Nice nadkole :)) tylko tak dalej do tego jeszcze bmx :slight_smile: i będzie ladnie

Pierwsza przymiarka nadkola :slight_smile:

Mam wrażenie, że te wloty są krzywo wycięte. Powoli nabiera kształtów. Pracuj siwy_fact, pracuj, a będzie cycuś :slight_smile:

Jak dla mnie na razie jest bomba :smiley: Przytrzyj to i daj fote :smiley:

Dywersant masz takie wrażenie bo trochę szpachli weszło w jeden z wierzchołków trójkąta i dlatego :slight_smile: Narie ta żywica i mata jest strasznie krzywo muszę ja nacinać i prostować a jak się da to szpachla równać :slight_smile:

Zamówionko z mielocha:

No no, ładnie, już sporo zrobiłeś, do końca zimy powinieneś już skończyć bez problemu :stuck_out_tongue:
Powiedz, jak zrobiłeś/zrobisz mocowanie tego nadkolaż
Ja nie mam pomysłu na jakieś latwe do wykonania i mało skomplikowane mocowanie. :-/

PS, mam tą miarkę Stage6, bardzo fajna i przydatna, tylko zakrętka mało szczelna.

Ja mocowanie mam w postaci takiej że jest trochę większe i po prostu dam za 4 wkręty na wylot i powinno trzymać :slight_smile: