myślałem nad białą perła żeby pomalować to nadkole i od razu walnąć te wewnętrzne plastiki
[ Dodano: 12-02-2009, 08:47 ]
PROSBA
zaoponujcie mi czy małować lepiej na czarno czy na biało nadkole i jakiś wzór wlotów w tym nadkolu
ja bym nadkole na czerwono pomalowa i wewnetrzne plastiki tez i do tego czerwony ranty na felgach tak mi się to widzi
a jakiś wzór wlotów?? Albo jakieś zdjęcie ciekaweź?
ja to bym wloty zrobil aerox albo takie jak masz nad lampa tylko ze wieksze
Chce zrobić coś takiego tylko że wyciąć te wgłębienia i siatkę wkleić a pużniej jak przód zrobię to zmieńię te wloty
Kolor czarny, a wloty takie jak czacha ma, tylko trochę większe.
No powinno ładnie wyglądać;p
Aktualny stan nadkola
OCENIAJCIE
Widzę że na poważnie wziąłeś się za nadkole.
No bardzo ładnie siwy. Ważne ze zrobisz sobie je sam a nie tak jak wiekszoc tunerow kupuje je gotowe. Za to Cię podziwiam. Pozdro.
super to nadkole, jeszcze pod to siatex
Dzięki Borek02 staram się
Nie no szacum Jak na razie idzie ci super
Nice nadkole :)) tylko tak dalej do tego jeszcze bmx i będzie ladnie
Pierwsza przymiarka nadkola
Mam wrażenie, że te wloty są krzywo wycięte. Powoli nabiera kształtów. Pracuj siwy_fact, pracuj, a będzie cycuś
Jak dla mnie na razie jest bomba Przytrzyj to i daj fote
Dywersant masz takie wrażenie bo trochę szpachli weszło w jeden z wierzchołków trójkąta i dlatego Narie ta żywica i mata jest strasznie krzywo muszę ja nacinać i prostować a jak się da to szpachla równać
Zamówionko z mielocha:
No no, ładnie, już sporo zrobiłeś, do końca zimy powinieneś już skończyć bez problemu
Powiedz, jak zrobiłeś/zrobisz mocowanie tego nadkolaż
Ja nie mam pomysłu na jakieś latwe do wykonania i mało skomplikowane mocowanie. :-/
PS, mam tą miarkę Stage6, bardzo fajna i przydatna, tylko zakrętka mało szczelna.
Ja mocowanie mam w postaci takiej że jest trochę większe i po prostu dam za 4 wkręty na wylot i powinno trzymać