Keeway F-act/focus 70ccm by siwy_f-act BRILIANT BLACK

Odkrec tylni bloktnik a jak będzie kupowac sprzeglo to Stafe6 lepsze od Polini 2G :slight_smile:

Postanowiłem się pochwalić moim dobytkiem w moim garażu :slight_smile: Znaczy tym co stoi i jest moje :slight_smile:

Yyyy… dostałeś Seata ? :stuck_out_tongue:

no dostałem na urodziny w grudniu Seata Ibize 2.0 Cupra z roku 98 :slight_smile: 11 letni dziadek :stuck_out_tongue: Jeszcze na czarnych blachach :slight_smile: W dość nietypowym małowaniu. Wygląda jak zwykła ibizka :slight_smile:

wypas fura podoba mi się teraz to będziesz smigac ostro :smiley:

Oto co dziś mi się udało zrobić :smiley:

No lux :] nareszcie :slight_smile:

No ciekawe jak ci wyjdzie to nadkole :stuck_out_tongue:

zobaczymy na razie czekam aż żywica wyschnie wtedy nałożę następne warstwy :smiley:

Robi się coraz ciekawiej ;] czekam na efekt końcowy ;] ogólnie bardzo ładny skuterek ;]

e siwy rob te nadkole zeby bylo podobne do moejgo :stuck_out_tongue: zeby ladnie zachodzilo za lampe :stuck_out_tongue:

ReKoRd ja innej opcji nie biorę pod uwagę :smiley: tylko ze chce zrobić wloty jeszcze na tym nadkolu :smiley: Ale powiem wam że ta żywica wcale nie chce schnąć w tej temperaturze :frowning:

NO bardzo kiepsko schnie dlatego ja dzisiaj jak łatałem plastiki to dałem więcej utwardzacza ale i tak ten sam efekt :smiley: A nadkole zapowiada się bardzo ładnie. Tak trzymaj :smiley:

może trochę suszary użyją :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Siwy i co wyschło nadkole??? Pasuje ono w ogóle jakos dokonczone czy cos. W sensię ze nalozona do konca mataż?

jeszcze nie nałożona, jeszcze muszę dokupić żywicy bo wszystko wytraciłem :frowning: myślę że jutro będę nakładał żywice do końca. w piątek wytnę ładnie tak żeby pasowało, zrobię mocowania i wstępnie wyrównam żywicę :), w sobotę wytnę i wymodeluje wloty, szpachla z włóknem jak wyschnie to ja przeszlifuje i nałożę wykończeniówkę którą będę długo szlifował :slight_smile:

A rozumiem. A jaki mas zpomysł na te włoty co by w nie błoto chlapało :smiley:

znaczy myślałem nad takimi co są z przodu coś w ten deseń i wkleić w nie drobną siatkę :slight_smile:

no wkońcu nadkole :lol:
będziesz małował na czarno?? :mrgreen:

NO racczej na pewno będzie na czarno. Moze pomysl nad czym ciekawszym z tymi wlotami.