Odkrec tylni bloktnik a jak będzie kupowac sprzeglo to Stafe6 lepsze od Polini 2G
Postanowiłem się pochwalić moim dobytkiem w moim garażu Znaczy tym co stoi i jest moje
Yyyy… dostałeś Seata ?
no dostałem na urodziny w grudniu Seata Ibize 2.0 Cupra z roku 98 11 letni dziadek
Jeszcze na czarnych blachach
W dość nietypowym małowaniu. Wygląda jak zwykła ibizka
wypas fura podoba mi się teraz to będziesz smigac ostro
Oto co dziś mi się udało zrobić
No lux :] nareszcie
No ciekawe jak ci wyjdzie to nadkole
zobaczymy na razie czekam aż żywica wyschnie wtedy nałożę następne warstwy
Robi się coraz ciekawiej ;] czekam na efekt końcowy ;] ogólnie bardzo ładny skuterek ;]
e siwy rob te nadkole zeby bylo podobne do moejgo zeby ladnie zachodzilo za lampe
ReKoRd ja innej opcji nie biorę pod uwagę tylko ze chce zrobić wloty jeszcze na tym nadkolu
Ale powiem wam że ta żywica wcale nie chce schnąć w tej temperaturze
NO bardzo kiepsko schnie dlatego ja dzisiaj jak łatałem plastiki to dałem więcej utwardzacza ale i tak ten sam efekt A nadkole zapowiada się bardzo ładnie. Tak trzymaj
może trochę suszary użyją :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Siwy i co wyschło nadkole??? Pasuje ono w ogóle jakos dokonczone czy cos. W sensię ze nalozona do konca mataż?
jeszcze nie nałożona, jeszcze muszę dokupić żywicy bo wszystko wytraciłem myślę że jutro będę nakładał żywice do końca. w piątek wytnę ładnie tak żeby pasowało, zrobię mocowania i wstępnie wyrównam żywicę :), w sobotę wytnę i wymodeluje wloty, szpachla z włóknem jak wyschnie to ja przeszlifuje i nałożę wykończeniówkę którą będę długo szlifował
A rozumiem. A jaki mas zpomysł na te włoty co by w nie błoto chlapało
znaczy myślałem nad takimi co są z przodu coś w ten deseń i wkleić w nie drobną siatkę
no wkońcu nadkole :lol:
będziesz małował na czarno?? :mrgreen:
NO racczej na pewno będzie na czarno. Moze pomysl nad czym ciekawszym z tymi wlotami.