Keeway f-act by ReKoRd metrakit juz siedzi FILM !!

no no, ładnie Ci to wyszło, a kopka na czerwono by się przydała i ten napis keeway jak już Karp wspomniał.

mogłeś ponawiercać dziórki w kapie

poco więcej dziurek :smiley: zeby mi się wario piachem syfilo :lol: wlozylem dysze 85 i dopiero na tej dyszy kilej mi pazur pokazal :]

Jak się trzyma lakier na pokrywie przekładniż

dobrze na razie nic się nie dzieje z nim :slight_smile:

• za całokształt :smiley:
    pozdrawiam xP
    Tak szczerze to musialem zapostować, żeby zobaczyć zawatość, która jest na początku xD

hehe powiem wam ze na wakacje będzie minarelli :slight_smile: jak się wyrobie z kaso ale na pewno będzie 70 albo minarelli lc :]

[ Dodano: 18-03-2009, 17:35 ]
minarelli lc z 70 cm :smiley: :slight_smile:

Ja mam dylemat mina czy 70 do CPI, a jak mina to AC czy LC ^^

LC !! lc sa mocniejsze więcej z nich wycisniesz :wink:

Ta ale koszta, koszta… i więcej problemów i roboty.

Jasiu226 napisał:

gmax napisał:

le po 2000 nie ma lustra

No to wiadomo, przecież po tym trzeba jeszcze polerować pastą, na papierach się nie kończy...

OO nie tu się nie zgodze jak robisz na mokro to masz lustro ja nie uzwalem pasty bo u mnie na wiosce nie ma :shock: i trochę więcej pracy i mam lustro

ja se chyba kupie cyla motoforce racing lc na sworzen 12 mm kosztuje 509 zl a osiaga moc 15 km do tego wal mocniejszy gaźnik i pompa wody + chlodnica z mocowaniem

no tak, mocny, tlyko kupując go musisz zadbać o resztę części, gaźnik to najlepiej 21mm a dla ekonomiczności minimum 19 (na 17.5mm też pojeździ ale to trochę za mało na racing’a) wał z łożyskami i oczywiście skoro to racing to sprzęgło jeszcze :D.
Tylko podejrzanie tani ten cylinder.

aha ale wszystkie podzespoly pod tego cyla bym wymienil zreszto sprzeglo sportowe juz mam :wink: malossi na S&D wszystko tanie laser 485 kosztuje a zreszto jeszcze zobacze jeszcze jak z to kaso będzie a co mam z koso zrobić przestawil mi się na mile ;d jak to przestawic

Hmm a jesteś świadom tego, że wszystko by się szybciej zużywało ? Ten cyl jest alu czy żeliwny ?

to jest alu chyba te 5k wytrzyma ten cylinder bez zmieniania tlokow itp ja więcej jak te 5k na tym skuterze nie zrobie

Więc będziesz musiał uważać :stuck_out_tongue: bo ze szlifem aluminiowych cylów i nakładaniem nikasilu już nie jest tak łatwo i tanio. Myślę, że jak dobrze dotrzesz, mieszanka będzie OK, porządny olej to powinno nie być z nim problemów, aczkolwiek będzie to duża moc i cośmoże jej nie wytrzymać, czy raczej szybko się zużyć bo to jednak 5000 km przy racingu. NIe mialem też styczności z tym cylem to trudno ocenić.

jeszcze się zobaczy do wakacji jest czas :slight_smile:

[ Dodano: 23-03-2009, 13:28 ]
co wedlug was lepiej wziosc minarelli lc na seryjnym cylku czy cylinder do keewaya 70 metrakit hand made bo ja juz sam niewiem

minarelli lc lepiej, mocy będzie może trochę mniej niż na cylku 70ccm w keeway, ale masz większe możliwości tuningu i jak już do minarelli coś kupisz do da porządne efekty i na pewno dużo lepiej będzie jeździć niż keeway.
Jedyne co by Ci nie pasowało to wariator a reszta, sprzęgło, wydech i byś wsadził do silnika minarelli i będzie nieźle chodzić.
a cylinder jak wymienisz to zaraz do wymiany pójdzie cała reszta silnika i tak wsadzisz trochę kasy w chiński silnik tak jak ja czego żałuje a nie będzie tak wyśmienicie jeździł.
Kupuj minarelli LC i potem baw się w cylki itd. dużo bardziej się opłaca.

ReKoRd, ale pochwal się co się z keewayem stało :smiley: