Ja wiem ja wiem Stało się stąło się cylinder się zatarł
Na prawdę ? A po ilu tyś kilometrów ? I co teraz nowy cylinder do tych karterów, czy kartery minarelli ?
Panowie juz wiedzo
macie fotosy cylka zatartego
jutro przyjdzie mi metrakit :))) a nie mialem cyka keeway tylko cpi <lol> a zatarl mi się po 3000 km i mam pytanie ile km docierac metrakita ??
Koło 500km.
a czym najlepiej zabezpieczenie sworzna wcisnac ;d jak patrze to w niektorych przypadkach sworznie wypadajo i po cylku a ja niechce tego wystarczy ze je wcisne dobrze na swoje miejsce i będzie git ?
ja je wcisnąłem i działa, koło 2.5tyśkm zrobiłem i nic się nie stało.
metrakit to żeliwo więc lepiej docierać 1000km, 50km to się aluminium dociera.
metrakit to żeliwo więc lepiej docierać 1000km
Jezus wy wszyscy z tym docieraniem 500km 45km/h max weście to jest sciema :-/ Weś tak do 400-500 km jedz spokojnie ale od czasu do czasu przyciśnij manetke tylko nie przesadzaj a tak po 400km już możesz jeździc jak chesz :-P :-P
Hehe widzę że szybka decyzja zatarty to już nowy ale rozumiem sezon się zbliża
Pozdro Red-Raider
hehe ten sezon chce przejechac trochę szybciej jak poprzedni
mam nadzieje ze metrakit mi pomoże w tym
jutro mi przyjdzie to zmontuje i filma nakrece
[ Dodano: 25-03-2009, 17:50 ]
karp, :* zrobie tak jak ty mo mowisz chyba jak bede docieral na pół manety to będzie git
i czasami na full ale to rzadko
Super skuter ja swojego złożę, Ty złożysz i musimy w końcu pośmigać. Teraz będą dwie rakiety
Kamikaze007, jo juz w krotkim czasie będziemy jezdzili
Tak tak ale chamy jedne nie zrobili mi tego ;/ a sam mówił na 16 i jakoś nie zdążyli od 8 tego zrobić. Trudno, poczekam, aby tylko chodził
ReKoRd, spoko a świece dostaniesz nawet w sklepie z kosiarkami itp
fajny cyl, czyli miny nie będzień ;>>
mateuszpasiu, ja wiem tylko ze ja mieszkam w takim zadupiu ze nic nie ma a skuterm nie podjade bo swiecy mu brak a minarelli nie bede wwalal za rok se kupie roxa albo factorke i będzie lepiej
jeszcze się zobaczy moze a1 zrobie zobaczy się jak z kaso będzie
No to teraz teb focus odlecie ciekawe ile ci pochodzi
szczerze to metrakit ładniejszy od małossi’ego xD haha
Szybko tej świecy szukaj, ja bym na piechte zapie****** do sklepu byle tylko odpalić jeszcze dziś xD
Mafioz, bym rowerem pojechal ale sklepy zamkniete
no i co z tą świecą? kupiłeś już?
kupiłem ale po 30 sekundach mi gasnie niewiem czemu ;/ wiem ze cos z paliwiem nie tak ale kranik jest ok filtr paliwa tez to coto moze byc dysze mam 90