Keeway f-act by ReKoRd metrakit juz siedzi FILM !!

daj iglice max do góry, jak nie pomoże wkręć śrubkę od mieszanki i wykręć tą od obrotów, musisz kombinować.

Keeway juz mi jezdzi :)) tylko muszę go wyregulwoac i niewiem czy mi się niegrzeje ;/ ale to pewnie dlatego ze jak odkrecalem gazior itp to trochę na cylinder mi skapnelo i dlatego trochę sei dymil

[ Dodano: 02-04-2009, 15:52 ]
http://www.youtube.com/watch?v=tJpHJ-3NuQA macie filmik :smiley: mowcie mi jak to wyregulować

obroty mu po prostu podkręć, bo z filmu wynika że ma za niskie no i gaśnie, najlepiej reguluj gaźnik od nowa.

PS. daj też więcej powietrza to obroty też powinny wzrosnąć automatycznie.

aha a jak więcej odkrecac powietrze ?? a mzoe stozek założyć jest tera na seryjnym filtrze

[ Dodano: 02-04-2009, 16:10 ]
ps jak podkrecic obroty w ktora stronę krecic jak powiesz to masz browca mafioz :d :slight_smile:

dajesz więcej powietrza wykręcając tą śrubkę bliżej filtra powietrza.
jak masz seryjny filtr bez dziurek dowierconych to możesz wsadzić stożek.
A zwiększasz obroty kręcąc śrubę od regulacji obrotów w prawo wkręcając ją, jak wykręcasz to obroty maleją.

aha masz browca :smiley: :slight_smile: udalo mi się go wyregulować ale cos mi się wali

co zrobiles ze juz dzialaż?

benzyna i strzykawka trochę pochodzil i juz pali ale teraz mam problem dusi mi go 0 elastycznosci poprostu jezdzic niechce ;/ :frowning:

zajebisty :mrgreen:

tzn że co się dzieje?
Siadasz chcesz ruszyć a on robi takie buuuu i prawie że gaśnie?

rusza normalnie wszystko git tylko ze jak na poczatku dam full gaz jest git a pozniej to tragedia jedzei 30 i jakby mocy nie mial takie bu bu bu jka daje gaz jakby w ogóle mocy nie mial moze dysza zamala mam 90 i stozek albo za duza

to wkręć śrubkę od mieszanki do końca, iglice daj wyżej i zobacz czy jest lepiej czy gorzej, obrotów na razie nie reguluj, po prostu wkręć śrubkę mieszanki i trzymaj manetkę żeby nie zgasł i przejedź się i oceń czy lepiej czy gorzej.
Ja bym wstawił dysze około 100 i stożek.

aha nigdzie tu dysz nie ma :confused: :frowning: zrobie tak jak mowisz iglica jes tna amxa w gorze

heh fajnie “pierdzi” teraz twój skuterek. Ciekaw jestem jak to będzie chodziło no tym cylu bo chyba się też zdecyduje na niego :smiley:

Borek02, dzisiaj wyregulowalem to rakieta !!! niewiem jaki vmax bo docieram ale jak na chwile na full dalem to pieknie idize a jeszcze nie wyregulowany do konca ;d :slight_smile: polecam ten cylinder :slight_smile:

fura ładna +70 to będzie rakieta :stuck_out_tongue:
[ile ci palił na starym cylu?]

ReKoRd weź podaj teraz na dzień dzisiejszy jaki masz w Factcie tuning.

Najlepiej editnij pierwszą stronę też :smiley:

Fajny Keeway ;]

juz edytuje stronke :smiley: :slight_smile: jak dotre to dam filmik jak to idzie :] :slight_smile: przyspieszenie super i ten dzwiek ;d :))) cos pieknego :smiley: :slight_smile: