Keeway f-act by ReKoRd metrakit juz siedzi FILM !!

gmax napisał:

le po 2000 nie ma lustra

No to wiadomo, przecież po tym trzeba jeszcze polerować pastą, na papierach się nie kończy...

ojj chłopaki…ja robiłem 2000 i pasta polerska :stuck_out_tongue: …ułomny nie jestem :lol: nie wiem moze miałem paste do dupy xD
w co watpie…ale niech wam będzie

pns napisał:

musisz zrobić tak zeby niebylo czarnych kropeczek

cos ty się tak do tych kropeczek przyczepił xDD ale nie no u mnie zadnych kropeczek nie mam i polerowałe i nie ma az takiego lustra :stuck_out_tongue_winking_eye: co prawda to prawda no juz zaczyna przypominac lustro ale to jeszcze nie to :stuck_out_tongue:

bo jak sa kropeczki to lustra nigdy nie zrobisz :stuck_out_tongue: wiem z wlasnego doswiadczenia :stuck_out_tongue:
dobra koniec OT

ReKoRd, u mnie dzwignie byly lakierem bezbarwnym pomalowane musialem prysnac bollem zeby lakier zszedl bo niedalo się polerowac

u mnie sa czarne i ten lakier na nich trochę podrapany :smiley: w tygodniu te duperele się zrobi :]

anie będę zakładał nowego tematu, mam w domu tarcze na diaksa i dziś bawiłem się na kawałku metalu , poleruj bajka no ale nie tak jak po pascie… co o tym myslicie? mi nie chodzi o taka ładna polerkę.

Powiem Tak Rekord Zrob jak uwazasz. :->

podkładzik nałożony daej swiezutkie foto z garazu :smiley:

fota napedu ;d

[ Dodano: 24-02-2009, 19:41 ]
zaprasza do komentowania ;d :slight_smile:

No, no ładnie ci to wszytko idzie :PP. A na jaki kolor będzie pomalowana przekładnia ;>?
Pzdr

ładnie projekcik idzie. przekładnie małowałeś sprayem??

kolor przekładni będzie bialy :slight_smile: jutro szlifuje leciutko podklad i maluje na bialo 3 warstwy :]

Ten podkład to rozumiem ten podkład w spray’u?
I malujesz na biało też sprayem?

Nom sprayem lece zaraz ide małowac na bialo :slight_smile:

no idź, i zapodawaj foty :smiley:
a i powiedz jak możesz jeszcze ile puszek podkładu poszło i ile puszek lakieru jak pomalujesz.

1/4 puszki podkladu a lakieru niewiem po dopiero jedno warstwe nalozylem

Kopniak na czerwono malujeszł

macie fotkę po pomalowaniu przekładni kopniak na razie wypoleruje :slight_smile:

silnik by się na biało też przydało walnąć jak tak patrze na nią :slight_smile:

a ja bym ten napis keeway w przekłądnie penzlem na czerwono machnoł :smiley:

karp, ja tez nadtym myslalem zeby na czerwono maznac :))

siwy_fact, kartery bedo biale jak będzie minarelli :smiley:

Ello jakiś foto na zewnątrz ? z pokrywą ?