No to wiadomo, przecież po tym trzeba jeszcze polerować pastą, na papierach się nie kończy...gmax napisał:
le po 2000 nie ma lustra
ojj chłopaki…ja robiłem 2000 i pasta polerska …ułomny nie jestem :lol: nie wiem moze miałem paste do dupy xD
w co watpie…ale niech wam będzie
cos ty się tak do tych kropeczek przyczepił xDD ale nie no u mnie zadnych kropeczek nie mam i polerowałe i nie ma az takiego lustrapns napisał:
musisz zrobić tak zeby niebylo czarnych kropeczek

bo jak sa kropeczki to lustra nigdy nie zrobisz wiem z wlasnego doswiadczenia
dobra koniec OT
ReKoRd, u mnie dzwignie byly lakierem bezbarwnym pomalowane musialem prysnac bollem zeby lakier zszedl bo niedalo się polerowac
u mnie sa czarne i ten lakier na nich trochę podrapany w tygodniu te duperele się zrobi :]
anie będę zakładał nowego tematu, mam w domu tarcze na diaksa i dziś bawiłem się na kawałku metalu , poleruj bajka no ale nie tak jak po pascie… co o tym myslicie? mi nie chodzi o taka ładna polerkę.
Powiem Tak Rekord Zrob jak uwazasz. :->
podkładzik nałożony daej swiezutkie foto z garazu
fota napedu ;d
[ Dodano: 24-02-2009, 19:41 ]
zaprasza do komentowania ;d
No, no ładnie ci to wszytko idzie :PP. A na jaki kolor będzie pomalowana przekładnia ;>?
Pzdr
ładnie projekcik idzie. przekładnie małowałeś sprayem??
kolor przekładni będzie bialy jutro szlifuje leciutko podklad i maluje na bialo 3 warstwy :]
Ten podkład to rozumiem ten podkład w spray’u?
I malujesz na biało też sprayem?
Nom sprayem lece zaraz ide małowac na bialo
no idź, i zapodawaj foty
a i powiedz jak możesz jeszcze ile puszek podkładu poszło i ile puszek lakieru jak pomalujesz.
1/4 puszki podkladu a lakieru niewiem po dopiero jedno warstwe nalozylem
Kopniak na czerwono malujeszł
silnik by się na biało też przydało walnąć jak tak patrze na nią
a ja bym ten napis keeway w przekłądnie penzlem na czerwono machnoł
karp, ja tez nadtym myslalem zeby na czerwono maznac :))
siwy_fact, kartery bedo biale jak będzie minarelli
Ello jakiś foto na zewnątrz ? z pokrywą ?