A co jeśli ten ktoś leży sparaliżowany na łóżku i nie może nawet palcem kiwnąć :572:PodLy napisał:
Jak ktoś już zostaje kaleką to może jakoś to samobójstwo popełnić jak nie będzie sobie radził.
niech przestanie oddychać :->
A co jak jest podpięty do respiratora :?:
jeny, jakie problemy znajdujecie :lol: To niech przestanie lać, to dostanie zakażenia krwi i całego organizmu. :lol: Komu tak się spieszy na tamten świat? W ogóle popełnianie samobójstwa jest nieetyczne i niemoralne.
No nie wiem - jak będzie sparaliżowany to i chyba nad “tamtymi” mięśniami nie będzie mógł panować Zresztą nawet jak przestanie to mu podepną dializator :lol:
jakie problemy w ogóle my tu roztrząsamy :lol: :lol: :lol: Przypominam, że to nie jest forum dla młodych samobójców :lol:
Ja pier… ale nabijanie postów skończcie OT… to nie jest temat o samobójstwach tylko o jeździe z linką
Tak Ja jestem przeciw takiemu zwyczajowi
[ Dodano: 2008-09-29, 19:19 ]
Zresztą to nie Off Topic, bo poruszamy tu bardzo ważny temat konsekwencji jazdy z linką
Jak ja bym tak miał to kumpel wpadnie i mnie poodłacza od tego;d ale chyba lepiej jest po wypadku lezec sparalizowanym i pozniej popełnić samobójstwo niż przez jakąś linke być inwalidą bo np Cie samochód puknie w tyłek. Sam już nie wiem;p
Tak jak już to chyba ktoś powiedział. Nie jeździć z linką bo przy małej sztuczce może ci kark skręcić, a bez najwyżej byś się poobijał… Zresztą jak ktoś chce sobie moto przetestować to niech na jakiś tor albo niemiecką autostradę to tam dużo mniejsze ryzyko jest
Naprawde jestescie tak naiwni, ze wierzycie w te brednie o linkach?
Naiwniż?? Nie wierzysz w jazde z linką??? Mało Ci podali przypadków??? Czytaj wszystkie posty bo chyba nie przeczytałeś sobie… Są debile, którzy jeżdżą z linką, bo taki zwyczaj przywieś?li sobie z ameryki i im się tak podoba
Osobiście znam kogoś kto jeździ z linką więc wierzę…
To jak znasz to idż go naje**** i mu zasuń ta linke