Jazda z tzw. linką

PodLy napisał:

Jak ktoś już zostaje kaleką to może jakoś to samobójstwo popełnić jak nie będzie sobie radził.

A co jeśli ten ktoś leży sparaliżowany na łóżku i nie może nawet palcem kiwnąć :572:

niech przestanie oddychać :->

A co jak jest podpięty do respiratora :?:

jeny, jakie problemy znajdujecie :lol: To niech przestanie lać, to dostanie zakażenia krwi i całego organizmu. :lol: Komu tak się spieszy na tamten świat? W ogóle popełnianie samobójstwa jest nieetyczne i niemoralne.

No nie wiem - jak będzie sparaliżowany to i chyba nad “tamtymi” mięśniami nie będzie mógł panować :stuck_out_tongue: Zresztą nawet jak przestanie to mu podepną dializator :lol:

jakie problemy w ogóle my tu roztrząsamy :lol: :lol: :lol: Przypominam, że to nie jest forum dla młodych samobójców :lol:

Ja pier… ale nabijanie postów :stuck_out_tongue: skończcie OT… to nie jest temat o samobójstwach tylko o jeździe z linką :stuck_out_tongue:

Tak :slight_smile: Ja jestem przeciw takiemu zwyczajowi :expressionless:

[ Dodano: 2008-09-29, 19:19 ]
Zresztą to nie Off Topic, bo poruszamy tu bardzo ważny temat konsekwencji jazdy z linką :stuck_out_tongue:

Jak ja bym tak miał to kumpel wpadnie i mnie poodłacza od tego;d ale chyba lepiej jest po wypadku lezec sparalizowanym i pozniej popełnić samobójstwo niż przez jakąś linke być inwalidą bo np Cie samochód puknie w tyłek. Sam już nie wiem;p

Tak jak już to chyba ktoś powiedział. Nie jeździć z linką bo przy małej sztuczce może ci kark skręcić, a bez najwyżej byś się poobijał… Zresztą jak ktoś chce sobie moto przetestować to niech na jakiś tor albo niemiecką autostradę to tam dużo mniejsze ryzyko jest :stuck_out_tongue:

Naprawde jestescie tak naiwni, ze wierzycie w te brednie o linkach? :expressionless:

Naiwniż?? Nie wierzysz w jazde z linką??? Mało Ci podali przypadków??? Czytaj wszystkie posty bo chyba nie przeczytałeś sobie… Są debile, którzy jeżdżą z linką, bo taki zwyczaj przywieś?li sobie z ameryki i im się tak podoba :confused:

Osobiście znam kogoś kto jeździ z linką więc wierzę…

To jak znasz to idż go naje**** i mu zasuń ta linke